Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lucotek hm,tak to taky znám, ale od mých rodičů. Sice to nenechali propadnout, ale vrátili nám to, že si tam máme dojít my ![]()
My jsme dali predloni manzelovym rodicum prave fotokalendar s profi fotkama, kde byla hlavne nase dcera (prvni vnouce),loni dostali fotoknihu, kde byli jejich fotky od mladi, pres svatbu az po soucasnost a par stranek s fotkami, kde jsme my s manzelem a malou, vse doplnene trefnymi komentari (tchyne, jak to videla, tak se rozbrecela) a letos jsme jim poridili druhou vnucku, takze na ne prdime a dostanou asi jen fotobraz na platne, kde budou holky. Vubec Ti to premysleni nezavidim. Hodne stesti. ![]()
Ahoj děvčata, máte nějaký tip na dárek v vánocům pro 12ti letou holku
dcera neví co chce, a když už něco chce, tak je to naprostá blbina ve formě tanečního koberce
který by jsme u nás v malém bytě neuskladnili, vím, že se jí líbí sága Twilight, ale nesehnala jsem nic za normální cenu, tričko za pět stovek určitě kupovat nehodlám, takže mě vážně nic nenapadá ![]()
@Simdan píše:
Ahoj děvčata, máte nějaký tip na dárek v vánocům pro 12ti letou holkudcera neví co chce, a když už něco chce, tak je to naprostá blbina ve formě tanečního koberce
který by jsme u nás v malém bytě neuskladnili, vím, že se jí líbí sága Twilight, ale nesehnala jsem nic za normální cenu, tričko za pět stovek určitě kupovat nehodlám, takže mě vážně nic nenapadá
Pokud chce taneční koberec a dostane cokoli jiného tak je jedno co to bude páč jí to stejně tak nepotěší ![]()
@Simdan píše:
Ahoj děvčata, máte nějaký tip na dárek v vánocům pro 12ti letou holkudcera neví co chce, a když už něco chce, tak je to naprostá blbina ve formě tanečního koberce
který by jsme u nás v malém bytě neuskladnili, vím, že se jí líbí sága Twilight, ale nesehnala jsem nic za normální cenu, tričko za pět stovek určitě kupovat nehodlám, takže mě vážně nic nenapadá
Pokud dcera opravdu po ničem jiném netouží a ty stejně nevíš co koupit, tak bych jí klidně to tričko za 500 koupila. Má to být přece dárek pro ní, co jí potěší a ne co potřebuje nebo se líbí tobě.
@Simdan píše:
taky bych jí koupila to, co chce ona. teda jestli má mít radost
Ahoj holky,
ještě mě napadlo pro tchýně ručně vyrobený vaječák v nějaké dárkové lahvince, to potěší každou ženu.
Pro pány je to pro mě horší… ![]()
Ahojky, ráda bych slyšela Váš názor. Chtěla bych dceři koupit k Vánocům tento telefon http://mobilni-telefony.heureka.cz/…iii-16gb/.Je to už více jak rok „starý“ model telefonu, takže z původních 16 tisíc je už hodně zlevněn. O kolik si myslíte, že by mohl být ještě do Vánoc zlevněn. Jsem ochotná jí ho koupit, ale samozřejmě každá ušetřená stovka je k dobru
.Děkuju za jakýkoliv názor.
Jinak můj tip na dárek. Minulý rok jsem třeba koupila dědovi „Salámového pejska“.Šlo vlastně o pejska, který byl sestaven z mnoha druhů salámu a myslím si, že tam byl i nějaký sýr. Vypadalo to moc pěkně a sklidil velký úspěch. Nebo jsem mu také koupila takové to balení piva kde jich je asi 10ks a každý kus je jinný druh.
Jinak by mně zajímalo kolik tak za Vánoční dárky utratíte peněz? ![]()
Já jsem loni dostala od muže pákový presovač s tryskou na mlíko, snad nikdy jsem nic lepšího nedostala
.
Moje sestra letos pořídila neteři kabát (má 12). Takže mi visí ve skříni nááádherná 34
.
Tchyňi dáme letos hrnek s fotkou manžela a dcerky, na mě stejně není zvědavá
. Při pomyšlení na dárek pro muže mě jímá hrůza
, nedejbože když pomyslím na to, že je narozen velmi brzy po Vánocích. To se o mě pokouší rovnou mdloby
.
2-leté dcerce koupím kukuřičnou stavebnici, přemýšlím o kuchyňce. Pak nějaké puzzle dostane od okolí, možná koloodrážedlo… I když nevím teda. Na motorce totiž zásadně nejezdí
.
Klasika pro mého oblíbený parfém, hrnec na rýži, malé nějakou dřevěnou didaktickou hru a kuchyňku a pro oba 3DZOO figurky s jejich obličejem, to mi přijde jako vtipný doplňující dáreček.
Mamce a tchýni svetřík a šálu, řasenku a xx drobností jako každý rok ![]()
Já jsem minulý rok slavila velké úspěch u celého příbuzensva s velmi ORGINÁLNÍM a zároveň praktickým dárkem za 199 Kč!!! jedná se o tzv. Zázračnou domácí pedikúru - napuštěné ponožky, které kompletně odstraní do 3 týdnů veškerou ztvrdlou kůži na nohou. fakt bomba. hledejte Skinlite Samoslupovací maska na nohy s papájou, 1 pár ponožek (jsou pro ženy do velikosti 41 a pro muže do 45).Nebo je taky má značka Purederm. Tak doufám, že jsem Vás trochu inspirovala! Tina ![]()
@Christina007 píše:
Já jsem minulý rok slavila velké úspěch u celého příbuzensva s velmi ORGINÁLNÍM a zároveň praktickým dárkem za 199 Kč!!! jedná se o tzv. Zázračnou domácí pedikúru - napuštěné ponožky, které kompletně odstraní do 3 týdnů veškerou ztvrdlou kůži na nohou. fakt bomba. hledejte Skinlite Samoslupovací maska na nohy s papájou, 1 pár ponožek (jsou pro ženy do velikosti 41 a pro muže do 45).Nebo je taky má značka Purederm. Tak doufám, že jsem Vás trochu inspirovala! Tina
Kdyz buu nosit tri tejdny jakekoli ponozky, tak mi upadnou nohy…
Ahojte, jdu pro radu, mám skoro 6ti letou holčinu, na vánoce už máme cosi vymyšleného, ale ještě bych chtěla nějakou zábavnou rodinnou hru, nemáte některá nějaký tip?? člověče není to pravé ořechové a aktivity máme… koukám po netu ale nevím :/ děkuji za tipy