Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Toto zařazuji mezi top ten nejdementnějších dotazů. Jeďte do Prahy.
Asi by to chtelo upresnit pozdavky - kemp, penzion, hotel, s jidlem, bez jidla, oblast, co vas bavi, hory-voda-pamatky-rybareni, takto jako velmi tezko radit. Moznosti je prece strasne moc
Já bych vzala puberťáka a jela s ním sjíždět řeku. Vltava, Sázava, Berounka, Morava… Možností je u nás spousta a záleží jen na zkušenostech kterou řeku vyberete…
Tak první je třeba vědět, jaký máš rozpočet. Jestli preferujete dopravu autem, vlakem, chcete třeba i kola vzít. Co máte/nemáte rádi a podle toho se zaměřit na výběr.
Eurovíkendy, třeba Budapešť, Vídeň, Barcelona, Linz, Řím. Na 3 dny bych jela i směr sarvar, velky meder nebo bukfurdo třeba. Na kola do Tulnu. V česku sjíždět řeku pokud bude voda, nebo turistika s wellness, koupit si nějaky pobyt přes slevomat třeba.
Stačí se podívat na Slevomat. Tam je výběr. My tam vždycky kupujeme nějaký prodloužený víkend pro tchány na narozeniny, Vánoce atd.
S 12letým puberťákem se přece už dá podnikat prakticky to, co s dospělým. Se jí třeba zeptejte, kam chce jet nebo co chce zažít, možnosti je nekonečno.
Máme takové sousedy a úplně mě fascinuje, jak nechají holku celý rok zalezou u počítače, nikam nechodí a na otázku proč odpovídají, že neví, kam by jeli a ji by to určitě nebavilo (ne, že by to někdy zkusili treba). ![]()
@debra.morgan píše: Více
Promin, ale na to fakt nemaj prachy.
Zdravím,
Ač jsem projížděla diskuze, tak jsem nenašla nic co by mi padlo do oka. Chtela bych poprosit o tip, kam v létě na vikend ( nevyšla nám společná dovolená ) já, přítel a nás 12lety puberťák ( dcera )… Díky