Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zkusenejsi maminky, zate par osvedcenych www shopu nebo kamennych obchodu, kde nakoupit vybavicku pro prvni miminko? jelikoz nic nepodedime, musime vse kupovat a jelikoz zkusenosti nemam zadne, uvitala bych nejake tipy
Na oblečky mimibazar, aukro, je zbytečné kupovat všechno nové ![]()
Doporučuju si najít na facebooku skupinu pro tvé město, pokud tedy nebydlíš někde na konci světa…bývají tam krásné věci přímo od mamin z místa, nemusíš platit poštovné, prohlídneš si vše osobně.
Já sem v Plzni přihlášená do dvou fejsových bazarů a nikde jinde už dobře rok nenakupuju… ![]()
No a jinak sem pár pěkných kousků nakoupila v Tescu, v Kiku a taky sem byla příjemně překvapená ve Velrybě/Rodince, nevim jak se tyhle krámy jmenují jinde, ale sou to takové ty obchody s extrémně levným novým zbožím.
Toho jsou mraky. Přes FB existují skupiny v místě bydliště, na mmb, bazoši, na avízu a pod.. ale volila bych osobní odběr, ať někde nenalétneš. Jinak pokud chceš nové, tak v každém menším městě je obchod s výbavou pro mimča
Sama za sebe bych řekla asi tolik, že po zkušenostech bych nové věci nekupovala, je to zbytečné…
Ahojky, my nakoupili prakticky celou výbavičku v SamBaby v Brně. Nejsou vůbec drazí. A e-shop mají tuším taky:-)
http://www.sambaby.com/
@katuska_m
holky uz daly tipy jak na pouzite. pokud chces i nejake nove (pochybuje, ze pri prvnim ditku nekdo odola
) tak ted jsou vsude slevy a nizke ceny mivaji v C&A, H&M, pokud neco truchu jineho tak Lindex.
Na ostatni veci mimo obleceni urcite najit nejake eshop, kde toho koupis hodne (za jedno postovne) a objednat, vetsinou to vyjde fakt lip.
www.sambaby.com
www.malvik.cz
www.funbaby.cz
atd, atd. proste pouzij heureka.cz a uvidis, co ti kde jak vyjde.
Ha koupila téměř všechno v internetovém obchodě www.mamitati.cz, výborná kvalita, rychlý dodání, všechno na jednom místě, a ceny sly.Mne se to líbilo.
Ještě dodám, že se hodí najít někoho s větším dítětem a kupovat všechno po něm. Já mám na to štěstí, kupuju skoro všechno oblečení od jedné paní po její dceři.
Hodně věcí mám z mimibazaru, co mám nové (autosedačky) jsem brala v e-shopu s nejlepší cenou.
Já nakupovala v Tescu nebo Kiku, některé věci jsem nakoupila na internetu, ale odkaz nepošlu, hledala jsem přes srovnávače cen, takže jsem pokaždé nakoupila jinde (šlo o věci typu zavinovačka, jídelní židlička atd., takové ty věci, co koupíš jen jednou). Kočárek z internetu, postýlku máme půjčenou. Teď hledám oblečení na facebooku, v každém městě stopro funguje milion bazárků, kde seženeš za pár korun. Já takhle našla přímo naší sousedku, která má stejný vkus jako já, takže si jen vyjedu do čtvrtého patra a mám to za pár kaček. Nebo jsem teď nakoupila pár kousků oblečení, které nejeví známky nošení, kus za patnáct korun. Já teda nejdu po značkách, ale po tom, aby to bylo co nejzachovalejší za co nejmíň korun. A to fakt není problém sehnat ![]()
Já hodně pokoupila na mimibazaru, ne jen použité oblečení, ale hlavně kojenecké potřeby.. zavinovačky, lahve, vše do postýlky (nové) za pár korun.. rychlé dodání, nikdy nebyl problém.. opravdu doporučuji tam chvilku brouzdat.. jinak za mě sambaby je drahé..ale to chce proklikat a uvidíš.. ![]()
A pokud můžu doporučit mrkni na fidex.cz to je taky prima shop.. a za přijatelné ceny.. ![]()
Jestli můžu také přispět do vašeho povídání, tak já jsem nakoupila nějaké věcičky na eshopu www.mi-kids.cz Mají tam dupačky různých kolekcí krásné obrázky zatím jsem jinde neviděla stejné určitě to stojí alespoň se podívat. Vše jsem tam nekoupila ale co jsem četla od jiných maminek jsou velice spokojené taky rychlá doprava a v případě dotazu nebo jakékoli komplikace se to ihned řeší. Mají tam i další věci jako hračky, dudlíky a různé. Navíc mi přišel i kupon na další nákup.