Tipy na bunkr do dětského pokoje

783
7.11.14 22:20

tipy na bunkr do dětského pokoje

Zdravím zkušené maminky a prosím o vaše rady, tipy a nejlépe i fotky vašich dětských pokojíčků, do kterých jste vymýšlely dětský bunkr, zašívárnu na hraní a válení se.. od různých tipů na stany, domečky, nafukovací bazénky do specifických tvarů po matrace s dekou a polšťáři.. různé kombinace nábytku, aby se dal využít i pozdějším věku.. dcera má teprve 1,5 roku, ale rádi bychom jí už něco vymysleli. Bohužel nemám kreativního ducha a potřebovala bych trošku poradit a naladit se jinými nápady, co se dá vymyslet v malém prostoru, který máme. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
609
7.11.14 22:25

Cihličky pro dětičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
7.11.14 22:25

Já plánuju udělat látkový domeček pod vyvýšenou postel, s okýnky, lampičkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
7.11.14 22:29

@kittysha Ahojky, nejlepší, co jsme dětem poskytli na jejich blbnutí jsou dvě staré pružinové matrace s novým potahem, máme je pruhy spojené k sobě a jeden veliký potah na tom, takže spousta místa na skákání, válení, padání, praní, kterákoliv dětská návštěva během chvilky končí na matracích a řádí do zblbnutí. Ze dvou stran prázdné stěny, dvě strany volné do prostoru, takže za pět let se dětem nic nestalo a nadšení neutuchá. Všechno ostatní bylo vždy dočasné a na chvíli, tohle slouží na bunkry apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
7.11.14 22:31

Aha, četla jsem jen nadpis :D my máme velký dům, ale určitě není špatný takový ten stan cirkusového tvaru, ten se vleze všude. Ale i ty cihličky jsou fajn. Ještě máme v pokojíku tři sedací pytle, pro dospělé, tím se vždycky zahradí :lol: jinak bunkry jsou vždycky nejlepší zakázané, takže sušáky, povlečení a kolíky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.11.14 22:34

V tomhle věku třeba nějaký stan. Ale později je nejlepší bunkr ten, který se postaví z dostupných materiálů. Úplně jsem si vzpomněla, jak jsme na sebe skládali ty starý matračky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
573
7.11.14 22:34

Dneska jsem se dívala na tyto stránky, tak možná něco z toho.

http://www.mall.cz/detske-stany/?…!?gclid=Cj0KEQiA-PGiBRDRz4jH9o39yZwBEiQAWCBZNS6VeqBDsE1U_WK60Xp58gf2-XH2w6owQlTPoQiKn4QaAmYC8P8HAQ&page=1&menuItemId=15555785

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
7.11.14 22:35

No rádi bychom si nějak vypomohli sami, viděla jsem zvýšené postele s bunkry od Domestavu, ale je to pro nás dost drahé a myslím, že by se dalo něco vymyslet i levněji, jen mít ten nápad:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
7.11.14 22:40

Já uvažuji dětem k vánocům k domalování něco kartonového ) líbí se mi to iglů, dům nebo hrad http://kartonovysvet.cz/…-modely.html
ale k tomu malování je to spíš pro větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
7.11.14 22:43

My měli už dva stany a ani jeden nevydržel řádění dvouleťáka :( teď k vánocům dostane plastový domeček, který zatím bude v pokojíčku a na jaře půjde na zahradu. Ale zkus mrknout na oboustrannou postel z Ikey, dole by šlo udělat super bunkr, jen 1,5 letá bude ještě dost malá na spaní nahoře :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.11.14 22:43

Dcera má domek z kartonu a je maximálně spokojená. :) Zkusím vyfotit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.11.14 22:46

Vejdu se tam s ní i já. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
7.11.14 23:35

Taky máme kartonový, stále slouží už 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
8.11.14 00:11

Ty kartnové domečky vážně super!! dobrý tip na vánoce, koukám, že tam mají i židle z kartonu 8o co dneska nevymyslí!! 8o fakt super nápad!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
8.11.14 00:37

@kittysha My měli dvě postýlky a tak jsme z jedné udělali bunkr. Nejdřív jsme jí jen tak převrátili a když jsme viděli, že to má úspěch tak jsme postavili domeček. Přední stranu jsme oddělali, postýlku otočili, rošt přešroubovali nahoru a tu přední stranu jsme přivrtali na stojáka tak vznikl vchod. oblepili jsme kartonem a teď už jen dozdobit. Matrace z postýlky se použila na podlahu v domečku, zatím je místo střechy deka. Postýlka se dá zase složit do původního stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat