Kostým Zloby - královny černé magie - jak na to?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kostým Zloby - královny černé magie - jak na to?
Holky, potřebuju prosím poradit. Napadlo mě jít na ples (tematický) v převleku Zloby - královny černé magie. Napadá vás, jak vyrobit rohy, třeba křídla, jak udělat „kostým“ - kde sehnat černý plášť, límec na krk…? Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No tak to co má na hlavě vyřeší černá koupací čepice…vystřihneš do tvaru…
rohy vytvaruješ z novinového papíru a omotáš černou lep. páskou (taková ta igelitová, černá a lesklá) a dotvaruješ…do čepice je vlepíš opět lep. páskou. A máš hotovo.
Plášť se dá v Praze půjčit v půjčovně kostýmů v Holešovicích (upíří plášť je podobný, černý s límcem)
Křídla z kartonu, polepit černou tapetou nebo pomalovat temperou, černý sprej atd..a pak polepit bud pravým peřím, pokud máš nebo bych použila „peří“ vystříhané z pap. kapesníků…několik kapesníků na sebe, vystřihnout tvar pera, trochu roztřepit tvar a nalepit na křídla z kartonu…na závěr až bude vše polepené „peřím“ z kapesníků, vše přestříkat černým sprejem (výtv. potřeby, OBI, Hornbach atd.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skvělý nápady, děkuju
Vlasy si nechám rozpuštěný, takže rohy dát na co, na gumičku, nebo na čelenku nebo jak myslíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A taky nevím, jak chytit křídla „na záda“? Myslela jsem, že bych kdyžtak měla jen šaty (nebo i na plášt, aby to nebylo tak vidět).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SIMONA1234 rohy me napadaji spis z alobalu. Budou se lepe tvarovat a lepe drzet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rozinka24 píše:
Skvělý nápady, děkujuVlasy si nechám rozpuštěný, takže rohy dát na co, na gumičku, nebo na čelenku nebo jak myslíš?
Rohy bych upevnit na tenkou kovovou celenku, aby byla co nejmin videt. Pokud mas zmave vlasy, sezenes celenku v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marrlinka píše:
Rohy bych upevnit na tenkou kovovou celenku, aby byla co nejmin videt. Pokud mas zmave vlasy, sezenes celenku v pohode.
A pak přestříkat na černo? Nebo papír omotat ještě alobalem (to je asi blbost že jo)? Potřebovala bych právě nějakou výztuž pod ten alobal, aby byly trochu široký. Nebo to možná vůbec nechápu, nikdy jsem nic takovýho nedělala :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rozinka24 píše:
A pak přestříkat na černo? Nebo papír omotat ještě alobalem (to je asi blbost že jo)? Potřebovala bych právě nějakou výztuž pod ten alobal, aby byly trochu široký. Nebo to možná vůbec nechápu, nikdy jsem nic takovýho nedělala :/
Ja bych ty rohy udelala z alobalu a pak oblepila cernou lepici paskou, jak tu nekdo psal. Alobal dobre drzi tvar a bude se dobre tvarovat. Nevim teda, jak moc velke ty rohy chces.
Pripadne bych se nejdriv koukla v pujcovne kostymu, jestli bych na neco nenarazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit