Tipy na lepší golfky...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
470
27.9.11 15:33

Tipy na lepší golfky...

Ahoj,
rozhodla jsem se, že prodám kočárek a místo něj koupím nějakou golfku. Ráda bych nějakou lepší, se většími kolečky a nejlépe s hodně roztáhnutelnou stříškou (kvůli sluníčku), prostě nějakou pevnější, aby přečkala i zimu.
Dejte mi nějaké tipy, s kterými jste spokojené, už se v tom výběru totiž nějak ztrácím … :mrgreen: :mrgreen:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
catie
27.9.11 17:05

Jezdím už pár týdnů s I'coo Pluto a neměnila bych. Jsou prostorné, takže vím, že se mi do nich dcera vejde i ve 3 letech a nebude se muset mačkat. Taky mají pohodlně polstrované záda, což některé jiné typy nemají. Mají tři polohy opěradla a dcera v nich pohodlně spí (11 měsíců). Kolečka jsme teď o víkendu měli možnost testnout na polní cestě a jelo se super. Dají se zaaretovat a mají kovové uchycení, takže opravdu drží. Já jsem s nimi moc spokojená.

Nevím, jakou cenovou relaci si představuješ, tyhle se ale dají občas sehnat i na MMB či Aukru.

• Citovat
  • Upravit
470
27.9.11 17:25

cenovou relaci si představuju +/- 5000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.9.11 17:31

Mě se moc líběj sporťáky od x-landera,mají větší kolečka,takže na zimu úplně parádní.Dají se sehnat i z druhé ruky.Já mám golfák chicco multiway,ale v zimě fakt u nás na vesnici nemá šanci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.9.11 18:09

Iglesina trip ta letošní vyjde na necelý 4000.Máme ji a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
27.9.11 20:12

TFK Buggster :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
28.9.11 06:57

My mame od Chicca Multiway a jsme spokojeni. Ma velke kolecka a na zimu ma i nanorznik,coz u vsech kocarku neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.9.11 21:31

cybex callisto
má spojenou rukojeť, ale skládá se do deštníku..
cena je ale vyšší,a el dají se koupit jeté v tvojí relaci. fakt stojí za to.

nebo cybex onyx.. ty jsou levnější.
ale callisto je fakt pohodlné pro prcka a i pro tebe (super ovladatelnost, odpružená kola, jednoduchá, spojená rukojeť, madlo, sedák celkem slušný.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí