Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky!
Chtěla bych od vás poradit. Nevím jestli koupit fusak na golfky Nuna Pepp 2011. Fusak jsem v reálu neviděla, nevím jestli se hodí jenom do chladnějšího počasí nebo je i na zimu. Předtím jsem měla golfky Peg Perego a tam jsem měla jenom nánožník a do toho jsem mala Lodgera nebo Emitex na střídačku.
Mám 18měsíční holčičku, je dost zimomřivá,tak proto přemýšlím.Nevím jestli má smysl kupovat origoš fusak, když už mám lodgera a emitex. Co myslíte? Díky, Barb.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppJá bych nekupovala, byla jsem se na něj v reálu podívat a přišel mi hodně malý.
Díky Jani. Malý
, no na zimu bych uvítala radši něco prostornějšího, když v tom bude navlečené dítko. Akorát nevím jestli lodger nebo emitex bude dobře držet v kočárku
.
koukni na diskusi přímo o Nuně, holky tam mají Lodgera přímo v Nuně vyfoceného ![]()
No vidíš rybko, víc hlav, víc rozumu. Na tu diskusi jsem koukala, ale když jsem viděla asi 150stran příspěvků, tak jsem to nechala. Fotky jsem prolistovala, díky za tip.
jojo, ale ono se mele to samé pořád dokola
také o něm teď uvažuju ( o origo fusaku ) s Nunou budeme jezdit jen do prvního sněhu a pak jdeme do sporťáku, tak by možná ten origo stačil
ale moje platonická láska je Lodger Bunker
snad jednou pořídím ![]()
edit: také jsem koukala právě na fotky a nějaká maminka tam má na hnědé Nuně origo fusak a v něm ještě Lodgera
proklik
No já jsem udělala strašnou blbost. Prodala jsem golfky Peg Perego, koupila Nunu a až pak začala přemýšlet, že co bude v zimě
Za Nunu jsem ráda, až na to spinkání. Ale, herečka bude v zimě capkat nebo sedne na boby.I když u ní nevím, je jak pytel blech, když nepřivážeš v kočárku a nedáš dudlíka, venku neni k vydržení
.
Koukala jsem na tu fotku taky
. Teď nevím jestli je ve fusaku tak málo místa, protože klučík je tam dost natěsno. ALe to se v zimě asi musí, aby se „izolovalo“
.
no, sice nevím jak to bude v fungovat v praxi, ale na sáně by si jí mohla přikurtovat kšírama
uff, sociálku na nás ![]()
To naše slečna je zásadně proti kočárkům, z Nuny nejraději vysí hlavou dolů, díky bohu za ušité madlo z mmb
a v případě že jí venku vyndám tak už jí jen těžko do kočáru nandavám a většinou způsobíme takové pozdvižení, že se lidi otáčí co jsem to za děsnou a nezodpovědnou matku co týrá své dítě ![]()
izolovat by se mělo
![]()
Madlo z MMB už máme taky a herečka poslední dobu přišla na princip madla - tak se zálibou odlepuje sucháče
.
Už se těším na zimu, malá to s přehledem zvládne, ale nevím co bude s mojí nervovou soustavou
![]()
Rybko? Když se Ti zadaří koupit do 500,– já to zkusím taky
.
i ty brute
mám už nabídku za 600
můžu se zkusit zeptat zda by neměl ještě jeden.
Dneska jsem byla na Zličíně v Babyparku, chtěla jsem ho zkusit dát do kočáru, jak všichni tady straší že je malinkej a samozřejmě včera prodali poslední kus
vzpoměla jsem si na tebe, jestli nejsi z Prahy a náhodou mi ho nevykoupila ![]()
Jsem z Prahy
, z Modřan.
Nebudu Ti teď blokovat MMB, až to všechno vyřešíš ke své spokojenosti, ozvi se a já pak přidám můj inzerát. Bohatě mi bude stačit použitý fusak, protože příští zimu se nevejde moje „maličká“ už do žádného fusaku. Já mám taky licorice. Všude stojí kolem tisícovky. Ještě jsem přemýšlela, že v Kunraticích v Dětském domě by mohl být vystavený, Kunratice mám celkem blízko. ALe pak jsem koukala na web a licorice je v nějaké divné barvě, taková černo- divná šedá nebo mate jenom fotka, nevím
. Ale za 500 bych ho brala, ale ne za tisíc.
Na Zličíně jsem nebyla, obě moje holky mají zánět ouška, tak sedíme doma
.
Nebo spíš zlobí doma
.
no, on MMB moc zrovna nefrčí
na Sbazaru se mi ozval nějaký člověk, jen ještě nemám jasno zda jo či ne, zítra pojedu do Malvíka a snad ho tam budou mít ![]()
Mě by také stačil ojetý, mám také takového „drobka“ který v půl roce v loni v zimě nosil zimné bundu z Nextu na roční děti
ale právě se mi ozval ten člověk že má nové fusaky, nevím jestli to nebude nějaké šme, tak mu zítra po prohlídce napíšu a snad bude ochotný poslat na dobírku ![]()
uff, teda se dvěma skřítkama být doma když jsou nemocný to už musí být na provaz
My byly před měsícem 14 dní také nemocný a po týdnu jsem se zavírala do ložnice a brečela do polštáře
![]()