Dá se vyprat potah na Espiro Magic 4?

1219
13.9.11 18:56

Dá se vyprat potah na Espiro magic 4?

Holky, které máte tento kočárek. Dá se vyprat potah z celého kočárku? Já jsem vyhodila blbec manuál a teď nevím, jak na to :nevim: . Máme ho jak čuňata, už se s ním stydím vyjít :lol:. A umit houbičkou to pořádně už nejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
13.9.11 20:33

Mame ho, ale nevim, jestli to jde, ja to vyresila v lete na zahrade, poradne namydlila, vyrejtovala a hadici oplachla. Na slunicku nam to krasne uschlo a hotovo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
13.9.11 20:39
BaraDolezal píše:
Mame ho, ale nevim, jestli to jde, ja to vyresila v lete na zahrade, poradne namydlila, vyrejtovala a hadici oplachla. Na slunicku nam to krasne uschlo a hotovo… :nevim:

Asi to tak taky udělám, ale ve vaně, protože zahradu nemáme :lol: . Aspoň mi odpadne to odmontovávání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.9.11 20:43
BaraDolezal píše:
Mame ho, ale nevim, jestli to jde, ja to vyresila v lete na zahrade, poradne namydlila, vyrejtovala a hadici oplachla. Na slunicku nam to krasne uschlo a hotovo… :nevim:

Tak takhle jsem to taky udělala.Já mám pocit,že se ten potah ani sundat nedá :nevim:.V manuálu píšou-textilní části prát pouze ručně jemnými prac. prostředky při teplotě 30. Nesmí se ždímat ani sušit v sušičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.9.11 20:48
milhaus píše:
BaraDolezal píše:
Tak takhle jsem to taky udělala.Já mám pocit,že se ten potah ani sundat nedá :nevim:.V manuálu píšou-textilní části prát pouze ručně jemnými prac. prostředky při teplotě 30. Nesmí se ždímat ani sušit v sušičce.

Zase „prat pouze rucne“ bych pochopila tak, ze se to da sundat :think: mam manual v loznici a Kacenka tam sponka, tak tam nechci jit kramovat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
13.9.11 20:50
BaraDolezal píše:
milhaus píše:
BaraDolezal píše:
Zase „prat pouze rucne“ bych pochopila tak, ze se to da sundat :think: mam manual v loznici a Kacenka tam sponka, tak tam nechci jit kramovat… :roll:

Tak mi kdyžtak prosím tě zítra napiš :huban: . Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.9.11 20:53
BaraDolezal píše:
milhaus píše:
BaraDolezal píše:
Zase „prat pouze rucne“ bych pochopila tak, ze se to da sundat :think: mam manual v loznici a Kacenka tam sponka, tak tam nechci jit kramovat… :roll:

Taky jsem přemýšlela,jak to sundat,nějak jsem na to nepřišla :think: ,takže jsem to vyřešila jako ty.Ten manuál mám schválně před sebou a k čištění a ošetřování kočárku je tu psáno to,co jsem psala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.9.11 21:05

Takze asi v mem manualu nebude nic jineho :mrgreen: jeste muzu zitra zkusit rozebrat nas kocar, treba budu koumavejsi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.9.11 21:09
BaraDolezal píše:
Takze asi v mem manualu nebude nic jineho :mrgreen: jeste muzu zitra zkusit rozebrat nas kocar, treba budu koumavejsi :dance:

Já jsem právě koukala i na obrázky,ale taky nic :think: .Tak uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.9.11 21:18
milhaus píše:
BaraDolezal píše:
Takze asi v mem manualu nebude nic jineho :mrgreen: jeste muzu zitra zkusit rozebrat nas kocar, treba budu koumavejsi :dance:
Já jsem právě koukala i na obrázky,ale taky nic :think: .Tak uvidíš :palec:

JJ, dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.9.11 21:25
BaraDolezal píše:
milhaus píše:
BaraDolezal píše:
Já jsem právě koukala i na obrázky,ale taky nic :think: .Tak uvidíš :palec:
JJ, dam vedet

Jj,dej :lol: .Já už ho stejně prát nebudu :lol:,čistej je a dcera v něm už stejně nejezdí,takže ho uklidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí