Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, které máte tento kočárek. Dá se vyprat potah z celého kočárku? Já jsem vyhodila blbec manuál a teď nevím, jak na to
. Máme ho jak čuňata, už se s ním stydím vyjít
. A umit houbičkou to pořádně už nejde ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicMame ho, ale nevim, jestli to jde, ja to vyresila v lete na zahrade, poradne namydlila, vyrejtovala a hadici oplachla. Na slunicku nam to krasne uschlo a hotovo… ![]()
BaraDolezal píše:
Mame ho, ale nevim, jestli to jde, ja to vyresila v lete na zahrade, poradne namydlila, vyrejtovala a hadici oplachla. Na slunicku nam to krasne uschlo a hotovo…
Asi to tak taky udělám, ale ve vaně, protože zahradu nemáme
. Aspoň mi odpadne to odmontovávání ![]()
BaraDolezal píše:
Mame ho, ale nevim, jestli to jde, ja to vyresila v lete na zahrade, poradne namydlila, vyrejtovala a hadici oplachla. Na slunicku nam to krasne uschlo a hotovo…
Tak takhle jsem to taky udělala.Já mám pocit,že se ten potah ani sundat nedá
.V manuálu píšou-textilní části prát pouze ručně jemnými prac. prostředky při teplotě 30. Nesmí se ždímat ani sušit v sušičce.
milhaus píše:BaraDolezal píše:Tak takhle jsem to taky udělala.Já mám pocit,že se ten potah ani sundat nedá
Mame ho, ale nevim, jestli to jde, ja to vyresila v lete na zahrade, poradne namydlila, vyrejtovala a hadici oplachla. Na slunicku nam to krasne uschlo a hotovo….V manuálu píšou-textilní části prát pouze ručně jemnými prac. prostředky při teplotě 30. Nesmí se ždímat ani sušit v sušičce.
Zase „prat pouze rucne“ bych pochopila tak, ze se to da sundat
mam manual v loznici a Kacenka tam sponka, tak tam nechci jit kramovat… ![]()
BaraDolezal píše:milhaus píše:Zase „prat pouze rucne“ bych pochopila tak, ze se to da sundatBaraDolezal píše:Tak takhle jsem to taky udělala.Já mám pocit,že se ten potah ani sundat nedá
Mame ho, ale nevim, jestli to jde, ja to vyresila v lete na zahrade, poradne namydlila, vyrejtovala a hadici oplachla. Na slunicku nam to krasne uschlo a hotovo….V manuálu píšou-textilní části prát pouze ručně jemnými prac. prostředky při teplotě 30. Nesmí se ždímat ani sušit v sušičce.
mam manual v loznici a Kacenka tam sponka, tak tam nechci jit kramovat…
Tak mi kdyžtak prosím tě zítra napiš
. Děkuju ![]()
BaraDolezal píše:milhaus píše:Zase „prat pouze rucne“ bych pochopila tak, ze se to da sundatBaraDolezal píše:Tak takhle jsem to taky udělala.Já mám pocit,že se ten potah ani sundat nedá
mam manual v loznici a Kacenka tam sponka, tak tam nechci jit kramovat…
Taky jsem přemýšlela,jak to sundat,nějak jsem na to nepřišla
,takže jsem to vyřešila jako ty.Ten manuál mám schválně před sebou a k čištění a ošetřování kočárku je tu psáno to,co jsem psala ![]()
Takze asi v mem manualu nebude nic jineho
jeste muzu zitra zkusit rozebrat nas kocar, treba budu koumavejsi ![]()
BaraDolezal píše:
Takze asi v mem manualu nebude nic jinehojeste muzu zitra zkusit rozebrat nas kocar, treba budu koumavejsi
Já jsem právě koukala i na obrázky,ale taky nic
.Tak uvidíš ![]()
milhaus píše:BaraDolezal píše:Já jsem právě koukala i na obrázky,ale taky nic
Takze asi v mem manualu nebude nic jinehojeste muzu zitra zkusit rozebrat nas kocar, treba budu koumavejsi
.Tak uvidíš
JJ, dam vedet
BaraDolezal píše:milhaus píše:JJ, dam vedetBaraDolezal píše:Já jsem právě koukala i na obrázky,ale taky nic
.Tak uvidíš
Jj,dej
.Já už ho stejně prát nebudu
,čistej je a dcera v něm už stejně nejezdí,takže ho uklidím ![]()