Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky ![]()
Nedávno jsem viděla golfky, ze kterých jsem byla nadšená, ale bohužel jsem si nezapamatovala značku.
Hlavně mne zaujaly tím, že prcek v nich nebyl uvázán jako v jiných k opěrce, ale měl šráčky jakoby po bocích, tím pádem se mohl v klídku hýbat přes celý kočárek a nevypadl
… Mám totiž doma malou koumalku
a ve chvíli, jak jí dám do kteréhokoliv kočárku či sedačky s popruhy připevněnými k zádům, začne se mi „šponovat“ a vymýšlí jak ven… kdyby jste některá věděla o těch golfkách s bočními popruhy pls pisněte…moooc dííík--- ![]()
Tak teoreticky kočáry, co mají pětibodové pásy, se dají zapnout tak, že ty horní pásy nejdou přes ramena, ale jsou vzadu ![]()
Taky tam mohl mít někdo dané přídávné šraky, my to tak třeba máme ve sporťáků. ![]()
mamas and papas ORa má v novější kolekci místo pětibodového pásu kšíry, takže dítě je připoutané ke kočáru, ale ne k zádové opěrce ![]()
Já měla Peg perego pliko a ty mají ty popruhy volně jako kšíry. Byl to taky jeden z duvodu proč jsem si je vybrala. ![]()
Edit: koukala jsem, ze ty novy modely maji to uchyceni jinak, netusim, jestli je to jen na foceni, nebo inovace, ted to vypada, ze jsou napevno. Drivejsi modely to napevno nemely. Pokud zadas do vyhledavace, vyjedou ti inzeraty uplne novych starsich modelu, kde je to nafoceny. Peg Perego Pliko P3.
díky moc..určitě kouknu..snad něco najdeme, protože jinak nevím…
![]()
JJ, Peg Perego Pliko P3, ale do roku 2010. Model 2011 už to nemá, takže asi jedině nějaký výprodej nebo bazarové. ![]()
hmm..kdyby jste některá měla na prodej, nebo věděla o někom kdo prodává, aspoň trochu v holčičích barvách …klidně dejte odkaz..já našla ty starší, ale černo-hnědé..to fakt nee
se mi nelíbí…jinak nic..
tak nvm..no..
pliko do r. 2010
nebo jakékoliv golfky a klasické kšírky. mně se osvědčily do sporťáku..
U TFK Buggster jdou šráky přes ramena odepnout, takže ti zbyde jen poutání kolem pasu. A když už dítě nepotřebuje poutat vůbec, tak můžeš ty pásy oddělat z kočárku úplně, což je taky super vychytávka. ![]()