Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj som na sk a mam taky isty problem ,ale s kolesom od britaxu verve ,vytiahla sa mi ta guma na kolese a nikde mi nevedia pomoct a to som uz popisala aj do vyroby a vsade
mozem ho vyhodit ,alebo odbrusit kolesa a navarit nejake z ineho kocika ![]()
taky mám verve
a nemá někdo z jiných mamin náhradní koo? popřípadě jestli tam nejde dát jiné z jiného kočárku??? vyhodit mě už taky napadlo ale to by mě manžel asi zastřelil…
máme ho měsíc a tvrdila jsem mu jak je dokonalý a že ho nutně potřebujem (už 3 kočárek) takže ted musím udělat maximum aby tehnle fungoval-jinak mě fakt trefí ![]()
ja mam 5 ty kocik ,teraz mam jane slalom maximalna spokojnost len mi chybaju golfky
,no neda s ato vymenit pretoze kolecka su na pevno takze len kupit konstrukciu a na co mi to je ? to si zrovna za tu cenu mozem kupit novy kocik hmm.. mne praveze muz nadava ze vyhod ho a ja nechcem ja ho mam rada ,aj ked to je taky pidi kocik do centra niekde sa len poprechadzat:))
což ale konstrukci už neseženeme…
to je na pytel! mám chuť všechno prodat a koupit něco mezi sporťákem a golfama…koukala jsem na cybex callisto
jenže verve je takovej můj ňuňák
ach jo…
ja teraz rozmyslam nas zapp x tra .. len musim najst recenzie ,zasadne som bola proti korýtkovej sedacke tak sa neviem rozhodnut ,je super ze sa da dat k sebe a na bazare sa nove mesacne jazdene pohybuju do 200 eur tak neviem .hehe tym padom by som vyhodila asi alebo darovala britax a ty tam mas co zle na britaxe? mozno by ti pasovalo volaco z mojej konstrukcie ma napadlo hehe.
Ja mam este demu klasicke stare golfky to som slubila zadarmo uz jednej kamoske peg pereggo som predala sa mi nepacil a teraz by som chcela zostat pri jane lebo na ten nemam vyhradu ani jednu na zimu jak stvoreny a rozmyslam nad tym zappom
zapp jsem byla zkoušet,byla jsem do něj šíleně zamilovaná ale nakonec,když jsem tam emu dala tak mě to rychle přešlo…je takovej…no fórovej,jen kus látky a vypadá že se každou chvilku rozpadne.nevím,nadšení mě přešlo ještě než sem vylezla z krámu.
na verve mám v konstrukci urvaný pérko takže nejde složit. to se obávám že nijak nepomícháme,já potřebuju vnitřek rámu a ty kolečko takže…
já už hledám cybex,počkám až manžel přijde domů,uvařím něco strašně dobrého,naleju mu vodku a pak budu přemlouvat
![]()
táááák
a je to!!! prý jako varianta B to není špatný nápad ovšem prošlo to hlavně protože cybex callisto má i hlubokou korbu takže ho budeme mít i na druhé dítě…
což teda nebyl můj plán budoucích asi 20 let… ![]()
no a varianta A je to,že se ho pokusí opravit sám…
takže jdu objednat cybex poněvadž ten můj kutil tim…
![]()
no super tak vela stastia ,ja zatial nic som si to nejako rozmyslela .
díky
už jsme ho byly ozkoušet,je parádní,paní jsem hodinu zpovídala abych zase nekoupila nějakou blbost… tak se začínám těšit ![]()
super hlavne ze bude spokojnost ,ja jazdim na jane a nejako zistujem ze karicku uz ani nepotrebujem
,ze by len rozmar? ![]()
Ahoj dámy…prosím o pomoc! Pořídila jsem z druhé ruky golfky britax a pro tu srandu se hnedle pos…
ulomilo se pérko na složení kočárku. Ze servisu mi napsali že kočárek se už nevyrábí,díly se nedodávají a že mi nemůžou pomoct. Takže-nevíte někdo o servisu kde by se na to koukli,neřešili že už se nevyrábí a nějak by si s tím pohráli???? díky