Golfky Mutsy Spider vs. Quatro Cross vs. Britax Verve

39
28.8.11 21:41

golfky mutsy spider vs. quatro cross vs. Britax verve

Ahoj maminky,

mám prosbičku, vybírám si golfky, které chci převážně na výlety, do auta. Chci, aby byly pohodlné pro dítě a aby se dobře řídily, pokud možno jednou rukou, proto vybírám golfky se spojenou rukojetí. Máte někdo zkušenosti s těmito kočárky, ocením každou informaci, moc děkuji za rady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
28.8.11 21:45

koukám, že se poohlížíš po trojkolce. Jinak já mám Cybex Callisto a max. spokojenost. Velká překlopná stříška, maximální leh, super větrání kočárku. Odporužené. To jen pro inspiraci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.8.11 23:34

na ty mutsy a britax jsem neslyšela moc chválu, a ty quatro jsou hodne podobne na espiro magic ktere jsou super mela jsem je take ve vyběru ale nakonec zvitězila nuna buggy, as tema jsem zatim moc spokojena, už jsem je byla i project v terenu a na to že to jsou „jen“ golfky dopadly obstojně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
29.8.11 07:41

Ahoj,také vybíráme golfky a po dlouhém hledání moc uvažuji o Quatro cross 2011. Máte některá k nim připomínky či pochvalu??? :lol: Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
29.8.11 07:44

ahoj,máme verve a jsem spokojená.stabilita je ok,ještě se nepřevrhl,lye řídit jednou rukou,složení je fakt jak pro malé miminko :lol: jedině polohování stojí za prd,je to spíš jen příjemný posezení ale naší holce je to jedno,spí kdekoliv. :lol: byla jsem s ním i na chalupě a jako projel,ale do terénu to není.je moc krátký a ty kolečka tomu nepomůžou.čili-nákupy,doktory,obchodní centra,úřady-paráda!!! :palec: jo a je fakt lehounkatej,i s dcerkou ho nosím do 2 patra nebo ho složený poberu do jedné ruky. tak dobře vybírej a ať ti slouží :wink: :-D

• Citovat
  • Upravit
83
29.8.11 07:58

No tak super,my jej chceme na výlety a do auta takže asi pro něj pojedem. :-D Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.8.11 09:02
MMartina1 píše:
koukám, že se poohlížíš po trojkolce. Jinak já mám Cybex Callisto a max. spokojenost. Velká překlopná stříška, maximální leh, super větrání kočárku. Odporužené. To jen pro inspiraci :mavam:

Jo jo, chtěla bych raději trojkolku :palec:
Ten Cybex Callisto nevypadá špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.8.11 09:11
nevsik píše:
ahoj,máme verve a jsem spokojená.stabilita je ok,ještě se nepřevrhl,lye řídit jednou rukou,složení je fakt jak pro malé miminko :lol: jedině polohování stojí za prd,je to spíš jen příjemný posezení ale naší holce je to jedno,spí kdekoliv. :lol: byla jsem s ním i na chalupě a jako projel,ale do terénu to není.je moc krátký a ty kolečka tomu nepomůžou.čili-nákupy,doktory,obchodní centra,úřady-paráda!!! :palec: jo a je fakt lehounkatej,i s dcerkou ho nosím do 2 patra nebo ho složený poberu do jedné ruky. tak dobře vybírej a ať ti slouží :wink: :-D

A jaký je ten verve, co se týče velikosti?? Vleze se tam v pohodě ji třeba 2-3leté dítko? My máme zatím rok, ale chtěla bych ho na delší využití, jinak moc děkuji za reakce všem :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.8.11 09:15

Takže jak to tak sleduji, tak nejlepší z těch, co jsem vybrala je asi quatro cross :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
29.8.11 09:35

no emina je extrémně miniaturní takže je jí velkej :mrgreen: ale moje 3letá neteř si do něj vleze taky a pohybu a prostoru má dost.

• Citovat
  • Upravit
39
29.8.11 10:31

Je tam dost prostoru i do délky? Nemohla byste sem dát prosím fotku kočárku, kde je zádová opěrka vleže? Moc děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
29.8.11 10:59
Gegina11 píše:
MMartina1 píše:
koukám, že se poohlížíš po trojkolce. Jinak já mám Cybex Callisto a max. spokojenost. Velká překlopná stříška, maximální leh, super větrání kočárku. Odporužené. To jen pro inspiraci :mavam:
Jo jo, chtěla bych raději trojkolku :palec:
Ten Cybex Callisto nevypadá špatně :think:

cybex není vůbec špatná volba :lol: :lol: . Začínám ho mít ráda víc než sporťák, mám Mutsy 4R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
29.8.11 12:42

opravdu to an ležení není.. :nevim: to co vidíte je leh,cca asi 10-15 cm se dá položit. ale na mimibazaru funguje paní co do verve všívá polohování do úplného lehu. nicméně podnožku to nemá takže když mimčo usne tak má pořád nohy dolu a ne natažené. :nevim: délka sedačky(potažmo hloubka) je asi 25cm.

• Citovat
  • Upravit
39
29.8.11 19:20

Moc Vám děkuji za foto i za info, ale to asi nebude ten pravý kočárek pro nás :-( tak musím hledat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
29.8.11 21:23

tak pak dej vědět, co jste vybrali :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí