Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jsem ráda že jste spokojená a počkejte až vyrazíte. Nepůjdete bez něj. Je fakt senzační. Přejeme hodně spokojených kilometrů.
![]()
Můžu se zeptat, v jaké výšce do země je rukojeť kočárku Quatro cross? Líbí se mi, že má spojenou rukojeť
, což málokteré golfky mají. Jsme poměrně vysocí, a v Brně se mi nepodařilo tento kočárek najít ![]()
Ahoj, kočárek máme a jsem spokojená
Nejvyšší bod rukojeti, tedy střed je 102cm..já měřím 173cm a je to na mě akorát…Renata
Chtěla bych se majitelek tohoto kočárku zeptat na váhu. Téměř všude píšou nad 9 kg, což mi teda přijde dost, protože kočár potřebuju hlavně na denní cestování MHD. A taky by mě zajímalo, jak řešíte, když tím okýnkem svítí slunko, o co tam tu plínu nebo něco zachytíte?
Moc díky za odpověď!
Dobrý den, váhu přesně nevím, nikde ji neuvádí, ale je pravda, že moc lehký není.Také cestuji, pokud je v něm jen dítě dá se unést, s nákupem je to už nad mé síly.Jinak jsem moc spokojená..Slunko tam nesvítí, je pod slídou černá síťka, takže s tím problém není..
Tak teď jste mi to moc neulehčila
Každopádně moc děkuji. Rozhoduji se mezi Quatro Cross a Bebe beni Izzy. Víc se mi teda líbí Quatro, ale zase Izzy jsem si vyzkoušela v obchodě a je docela lehký a má delší opěrku zad. Tak si asi hodím korunou… ![]()
Tak jsem koukala na ten druhý kočárek a určitě se mě osobně více líbí Quatro.Má polohování nožiček jako jedno z mála.Ale pokud je pro Vás hlavně důležitá váha brala bych Bebe…
Co se vzhledu, designu, funkčnosti a skladnosti týče, volím jedině Holandský Mutsy Spider. Pecka design, spojená rukojeť, výškově nastavitelná, minimální rozměry ve složeném stavu, dal by se ovládat jedním prstem jak lehce jezdí, výborně prodyšný na letní měsíce, prostorný i pro větší dítě. Cybex je super kvalita ale design se zasekl asi tak před 20 lety, ostatně jako většina nudných čtyřkolových typických golfáčů.(To ale určitě neplatí pro naprosto vychytané autosedačky Cybex které jako jediné splňují veškeré parametry bezpečnosti, viz D-Test a designově se jim také moc povedly). No a pak všechny ty rádoby napodobeniny kočárků Quinny, jako jsou Euro Cart Lira, Quatro cross a další asi 3 značky co jsou téměř totožné co se vzhledu týče. Mají určitě více možností a výbavy než Quinny ale není pochyby o tom že se tu někdo pokoušel nejvíce se přiblížit jejich vzhledu
. Ale co se provedení, materiálů a vzhledu týká, působí levně a nekvalitně. Nehledě na to, jak budou vypadat po 1 dítěti. Typla bych že to je asi maximum co zvládnou a nebo zvládnou i víc ale jak potom budou vypadat? Osobně raději koupím kočárek použitý který původně stál 8000kč, než kupovat nový za 3000 kč. Kvalita je kvalita
toť jen můj názor
. Původně jsem chtěla kupovat Euro Cart Lira 3 a naštěstí jsem se rozhodla pro Mutsy Spider. No, nejsem fanouškem Polské „kvality“ ![]()