Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím pomozte mi, začínám se ve výběru ztrácet. Požaduji - golfky či sporťák, pokud možno nějaký středně lehký do města, na procházky, na výlety, aby se do něj vešlo dvouleté dítě s fusakem a kombinézou v letošní zimě a popřípadě i další zimu. Preferuji větší kola, přeci je s nima lepší ovladatelnost. O skladnosti nerozhoduji, auto nemáme. Buď trojkolka či čtyřkolka. Nevím zda je lepší mít otočnou sedačku či přehazovací rukojeť. Hlavně nechci mít vzadu při otočení otočná kolečka a vepředu natvrdo. To bych asi neurvala. Ráda bych pultík pro děcko. Spojenou rukojeť, odpružení a stříšku dostatečnou proti slunci. Sedačku do lehu a do sedu, žádný polosed! A hlavně prostorný koš, neboť chodím často nakupovat a bez koše to nejde. A aby byl do rozpočtu kolem 10tisíc. Budu ráda za vaše nabídky a popisy k nim, v čem je dobrý a v čem zase ne. Moc prosím, pomozte mi, už jsem z toho zoufalá.
Jo a ještě, teďkon máme x-lander XT, bohužel nejde pro a proti ![]()
Příspěvek upraven 28.08.11 v 18:53
Ja mam bebeconfort loola up, sportak jde obema smery, jezdime i do horsiho terenu a spokojenost ![]()
Já už sporťák mám, ale kdybych neměla tak tohle by byl favorit http://www.detskydum.cz/…lite-505901/#…
A jde sedačku do úplné sedu, malá jak má tento, tak se musí pevně držet madla. Hrůza
Ahoj, my máme tuhle Inglesinu a jsem moc a moc spokojená.
Sedačka jde po smeru jízdy i protisměru jízdy. Jezdíme nejen na kočičích hlavách, letos jseme s naší Inglesinou byli i v Krkonoších, zvládáme lesní cestu, louky a p polní cestu.
Nemá tedy spojenou ruvověď, ale na rovném povrchu jej uřídím v pohodě jednou rukou i s velkým psem v druhé ruce. A na horších rukách jde řídít jednou rukou taky (pokud v druhé ruce vedu naše sluníčko), ale to už je třeba zabrat. Mě připadá prostorný našemu sluníčku jsou dva roky a pohodlně se v Inglesině vyspinká..
pokud chces sportak zkus se mrknout na peg perega napriklad na : http://www.detskydum.cz/…o-uno-93401/
nebo na switch easy, tam je i otocna sedacka:
http://www.detskydum.cz/…leto-534601/
myslim, ze tyhle kocary by mohly splnovat tvoje pozadavky…
Zuzininka píše:
Ale asi nemá pro a proti sedačku, jinak vypadá také hezky.
To sice nemá, ale já jsem to nikdy nepotřebovala to jezdíme ve sporťáku už od půli roku. Navíc tenhle má několik okýnek v boudě,t akže na to dítě prostě musíš vidět. Má ložiskový kolečka, takže bude dobře jezdit. Já je mám taky a je to opravdu velkej rozdíl.
Koukám, že ta inglesina je těsně akorát pro dvouleté děcko, já potřebuji aby mi to sloužilo do příští zimy. Malá je prosincová, teď ji budou dva roky.
teď jsem okouzlená, ten peg perego pliko switch easy drive je super, dík moc za tip. Máš ho doma, že by si mi popsala více ho. dík
ted jsem si pořídila Bumbleride Flyer - má přehazovací rukojěť…
Ne, měla sem sem peg perego pliko P3 a myslím, že to byl super kočárek, ono to sezení je víceméně podobný ale ten swich easy ho má takový trochu lepší řekla bych
ale obecně ty peg perega sou super kvalitní kočárky. Pevný, funkční, dobře ovladatelný… jeď na něho někam mrknout, uvidíš, že určitě nebudeš zklamaná…