Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych golfky ( skladné, lehké ), ale aby měly přehazovací rukojeť nebo možnost otočení sedačky tak, aby mimčo se dívalo na mě. Existují takové ??
Děkuji.
Zkus se mrknout na Bebe Confort Loola nebo nejnovější verzi Quinny Zapp
Inglesina zippy free
http://www.eurobabyshop.net/…sseggino.jpg
Leni,
lehke a skladne golfky s prehazovaci rukojeti asi fakt moc nejsou, ale co ti tady holky napsaly- zapp 2011 a Inflesina Zippy jsou fakt dobre, oboje jsem obhlizela. Zippy je hodne bytelna, pritom opravdu lehka- 8,5kg. Loola je dost tezka, moc se mi libila, ovsem kdyz jsem ji zvedla, tak mi malem upadly ruce… jeste je hodne lehky a uzasny Bugaboo Bee. Jsem je nekolikrat v obchode taky zkousela, ovsem jsou neskutecne drahy.
Pliko switch..taky to jde
http://www.darababy.cz/…ompleto-2010
větší dítě má sedět po směru, proto se golfky nedělají aby tě dítě vidělo..
Anonymní píše:
Jo ono MÁ sedět po směru?? A proč prosimtě?? mmch fakt téma vhodné pro inko ![]()
lenko- V čem vozíš teď?? Malej už sedí?? Jestli existují, bez kočár takový který se dá otočit oběma směry. Ono dítko za chvíli bude zvědavec, a máma mu bude překážet ve výhledu
. Alespoň u nás to tak bylo, jezdili jsme po směru od cca 4m
(akurát tchýně to nemohla pochopit, vadilo jí že na dítě nevidí tak ho měla proti a Jára řval jak tur, tož mi ho vrítila s tím že hrůza, už s ním nepůjde bo řve
járovi bylo 8m)
A jetli vadí tobě že na něj neuvidíš, tak i opačn je dobrá kontrola -okýnkem ve stříšce, nebo sklopíš boudičku
.
určitě, ale bohužel, ta váha je vždycky vyšší, někdy dost výrazně.. je to daň za ten otočný sedák..
bebeconfort loola /loola Up
bebeconfort streety
peg perego pliko switch
peg perego pliko switch easy drive
inglesina zippy free
peg perego uno (spíše sporťáček, přehazovací rukojeť)
casuallay vintage 3 (otočné sezení, spíše sporťáček)
jané solo reverse
inglesina Avio
quinny zapp xtra
Anonymní píše:
větší dítě většinou chce sedět po směru jízdy..
golfky/jednoduché sporťáčky proti směru jízdy nejsou moje láska, nicméně, když nemám žádnou radu, raději mlčím
navíc, ne vždy jsou tyhle kočáry využívané pro starší děti, někdy člověk potřebuje golfáče i pro miminko,.. taky ho používám..
děkuji MOC všem za typy !!! ![]()
andelo zatím jezdíme v hluboké korbě a stále vleže - ještě nesedí a kdyby už seděl, tak mám pohovatelná záda v korbě…
…preferuji kočárek, kdy na mimčo vidím…takže i u sporťáku mám tuto možnost a budu ji plně využívat.....jen jsem ještě chtěla golfky…
chci si s klukem povídat, vidět jeho reakce a tak…prostě si ho „užít“.. ![]()
teda Natašo ![]()
…jinak moje mamka má hrůzu z toho, že by na kluka neviděla, jestli se jí dusí rohlíkem..atak…např. moje kamarádka vezla holčičku v golfkách a začala jí řvát, tak si myslela, že jen něco je a pak zjistila, že jí visí na obličeji kotě .. ![]()
…a pak jsem četla někde studii, že dítě, které kouká na mámu má lepší vztah s matkou a je více sociální…ale kvůli tomu JEN nechci… ![]()
…možná to pak bude jinak, ale zatím to chci takhle…
![]()
Lenka512 píše:
děkuji MOC všem za typy !!!![]()
andelo zatím jezdíme v hluboké korbě a stále vleže - ještě nesedí a kdyby už seděl, tak mám pohovatelná záda v korbě…
…preferuji kočárek, kdy na mimčo vidím…takže i u sporťáku mám tuto možnost a budu ji plně využívat.....jen jsem ještě chtěla golfky…
chci si s klukem povídat, vidět jeho reakce a tak…prostě si ho „užít“..teda Natašo
…jinak moje mamka má hrůzu z toho, že by na kluka neviděla, jestli se jí dusí rohlíkem..atak…např. moje kamarádka vezla holčičku v golfkách a začala jí řvát, tak si myslela, že jen něco je a pak zjistila, že jí visí na obličeji kotě ..
…a pak jsem četla někde studii, že dítě, které kouká na mámu má lepší vztah s matkou a je více sociální…ale kvůli tomu JEN nechci…
…možná to pak bude jinak, ale zatím to chci takhle…![]()
![]()
by mě zajímalo kde tu studii dělali
.Já golfky ani neměla, jen 3kombinaci,od 18 měs PP GT3. Jezdila jsem po směru, boudu staženou, jára očumoval a kecali jsme i tak
. Když byl v kombinaci, proti jsem ho vozila jen když spal.Popř jsem nakukovala okýnkem nebo bokem i při jízdě. Fakt nebyl na můj ksicht zvědavej a řekla bych že měl i větší rozhled
. Uvidíš až začne sedět a zajímat se o vět jak na tom bude ![]()
Simtě takový katastrofický scénáře … to nesmíš tak brát. ![]()
nozu píše:
podle mě neexistují. hledej mezi sporťákama
Existují, ačkoliv jich není mnoho. Nyní nově Quinny Zapp xtra (otočná i polohovací sedačka), Peg Perego… ![]()