Existují golfky, kde sedí dítě čelem k mámě?

7569
12.2.11 13:35

Existují golfky, kde sedí dítě čelem k mámě ?

Chtěla bych golfky ( skladné, lehké ), ale aby měly přehazovací rukojeť nebo možnost otočení sedačky tak, aby mimčo se dívalo na mě. Existují takové ??
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21645
12.2.11 13:46

podle mě neexistují. hledej mezi sporťákama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
12.2.11 13:51

Zkus se mrknout na Bebe Confort Loola nebo nejnovější verzi Quinny Zapp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
12.2.11 13:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
12.2.11 14:07

Leni,
lehke a skladne golfky s prehazovaci rukojeti asi fakt moc nejsou, ale co ti tady holky napsaly- zapp 2011 a Inflesina Zippy jsou fakt dobre, oboje jsem obhlizela. Zippy je hodne bytelna, pritom opravdu lehka- 8,5kg. Loola je dost tezka, moc se mi libila, ovsem kdyz jsem ji zvedla, tak mi malem upadly ruce… jeste je hodne lehky a uzasny Bugaboo Bee. Jsem je nekolikrat v obchode taky zkousela, ovsem jsou neskutecne drahy.

• Citovat
  • Upravit
65405
12.2.11 14:12

Pliko switch..taky to jde
http://www.darababy.cz/…ompleto-2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
12.2.11 16:04

větší dítě má sedět po směru, proto se golfky nedělají aby tě dítě vidělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
12.2.11 16:27
Anonymní píše:

Jo ono MÁ sedět po směru?? A proč prosimtě?? mmch fakt téma vhodné pro inko :roll:

lenko- V čem vozíš teď?? Malej už sedí?? Jestli existují, bez kočár takový který se dá otočit oběma směry. Ono dítko za chvíli bude zvědavec, a máma mu bude překážet ve výhledu ;). Alespoň u nás to tak bylo, jezdili jsme po směru od cca 4m :D (akurát tchýně to nemohla pochopit, vadilo jí že na dítě nevidí tak ho měla proti a Jára řval jak tur, tož mi ho vrítila s tím že hrůza, už s ním nepůjde bo řve :roll: :twisted: járovi bylo 8m)
A jetli vadí tobě že na něj neuvidíš, tak i opačn je dobrá kontrola -okýnkem ve stříšce, nebo sklopíš boudičku ;).

• Citovat
  • Upravit
10482
12.2.11 16:47

určitě, ale bohužel, ta váha je vždycky vyšší, někdy dost výrazně.. je to daň za ten otočný sedák..

bebeconfort loola /loola Up
bebeconfort streety
peg perego pliko switch
peg perego pliko switch easy drive
inglesina zippy free
peg perego uno (spíše sporťáček, přehazovací rukojeť)
casuallay vintage 3 (otočné sezení, spíše sporťáček)
jané solo reverse
inglesina Avio
quinny zapp xtra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.2.11 16:51
Anonymní píše:

větší dítě většinou chce sedět po směru jízdy..
golfky/jednoduché sporťáčky proti směru jízdy nejsou moje láska, nicméně, když nemám žádnou radu, raději mlčím 8-) navíc, ne vždy jsou tyhle kočáry využívané pro starší děti, někdy člověk potřebuje golfáče i pro miminko,.. taky ho používám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.2.11 17:04

děkuji MOC všem za typy !!! :kytka:

andelo zatím jezdíme v hluboké korbě a stále vleže - ještě nesedí a kdyby už seděl, tak mám pohovatelná záda v korbě…

…preferuji kočárek, kdy na mimčo vidím…takže i u sporťáku mám tuto možnost a budu ji plně využívat.....jen jsem ještě chtěla golfky…
chci si s klukem povídat, vidět jeho reakce a tak…prostě si ho „užít“.. :huban:

teda Natašo :palec:

…jinak moje mamka má hrůzu z toho, že by na kluka neviděla, jestli se jí dusí rohlíkem..atak…např. moje kamarádka vezla holčičku v golfkách a začala jí řvát, tak si myslela, že jen něco je a pak zjistila, že jí visí na obličeji kotě .. 8-o

…a pak jsem četla někde studii, že dítě, které kouká na mámu má lepší vztah s matkou a je více sociální…ale kvůli tomu JEN nechci… :-D

…možná to pak bude jinak, ale zatím to chci takhle… :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.2.11 17:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
12.2.11 17:50
Lenka512 píše:
děkuji MOC všem za typy !!! :kytka:

andelo zatím jezdíme v hluboké korbě a stále vleže - ještě nesedí a kdyby už seděl, tak mám pohovatelná záda v korbě…

…preferuji kočárek, kdy na mimčo vidím…takže i u sporťáku mám tuto možnost a budu ji plně využívat.....jen jsem ještě chtěla golfky…
chci si s klukem povídat, vidět jeho reakce a tak…prostě si ho „užít“.. :huban:

teda Natašo :palec:

…jinak moje mamka má hrůzu z toho, že by na kluka neviděla, jestli se jí dusí rohlíkem..atak…např. moje kamarádka vezla holčičku v golfkách a začala jí řvát, tak si myslela, že jen něco je a pak zjistila, že jí visí na obličeji kotě .. 8-o

…a pak jsem četla někde studii, že dítě, které kouká na mámu má lepší vztah s matkou a je více sociální…ale kvůli tomu JEN nechci… :-D

…možná to pak bude jinak, ale zatím to chci takhle… :-D :-D :-D

:lol: :lol: by mě zajímalo kde tu studii dělali :D.Já golfky ani neměla, jen 3kombinaci,od 18 měs PP GT3. Jezdila jsem po směru, boudu staženou, jára očumoval a kecali jsme i tak :D. Když byl v kombinaci, proti jsem ho vozila jen když spal.Popř jsem nakukovala okýnkem nebo bokem i při jízdě. Fakt nebyl na můj ksicht zvědavej a řekla bych že měl i větší rozhled :D. Uvidíš až začne sedět a zajímat se o vět jak na tom bude :)

Simtě takový katastrofický scénáře … to nesmíš tak brát. :wink:

• Citovat
  • Upravit
351
12.2.11 17:54
nozu píše:
podle mě neexistují. hledej mezi sporťákama ;-)

Existují, ačkoliv jich není mnoho. Nyní nově Quinny Zapp xtra (otočná i polohovací sedačka), Peg Perego… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
12.2.11 18:15

Ještě jsem našla tyhle http://www.chiccocz.cz/…130.0043.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie