Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, po dlouhém hledání jsem našla značku kočárku která by byla nejvhodnější. Počkám na novou kolekci 2011. Na nákup kočárku mám spoustu času. Jen se chci zeptat jestli má někdo zkušenost se značkou FIRSTWHEELS. Budu ho mít pro jedno miminko. Nevíte jestli na něj de dát i auto sedačka? Děkuji velice za odpovědi.
Na těch stránkách máš napsáno, že je kompatibilní s Maxi Cosi a Römer.
jj já vím… jak jsem to napsala, tak jsem si to potom přečetla. Děkuji za upozornění.
Nikol Nikoušek píše:
jj já vím… jak jsem to napsala, tak jsem si to potom přečetla. Děkuji za upozornění.
Není zač. ![]()
Já ho mám tři roky.Jsem s ním spokojená.Veliká výhoda je,že má kolečka blízko u sebe,proto jsem ho koupila,že se vejdeme do malého výtahu.Stejně tak i v obchodě,kde jsou úzké dveře nebyl problém.Je výborně skladný,do kufru Felicie se vejde.Vadilo mi,že nemá kapsu kam dát pláštěnku,protože v přebalovací tašce zabere dost místa.Tak jsem ji strkala pod hlubokou korku.K té sportovní formě jsem si zezadu našila kapsu,když se ušije přes celý zadek,vejde se tam dost věcí.Rozhodně si kup náhradní duši do kola.Nám první praskla když jsme byly dva dny doma z porodnice!!!
Ahoj, chtěla bych se ještě zeptat, jestli stříška není příliš malá a na dítě moc nefouká a jak je velký nákupní košík..nebo spíš, jestli se tam vejde hodně věcí
A nějaký další spokojený uživatel by se nenašel? Já se tohodle kočárku trošku bojím právě kvůli tomu, že není tolik známý a moc lidí ho nemá, tak neni tolik prozkoumaný.. ale jinak se mi strašně líbí..a ta cena ![]()
No košík není moc velký,ale to u většiny kočárku.Jinak ještě přední kolečka jsou hodně malá,tak je trochu problém,když je na cestě větší hrbol,musí se trošku nadzvednout.Ale co se týká ovládání,je to super,krásně se ovládá i jednou rukou.
@babababa Prosím tě, jak je to s polohováním u sportťáku? Slyšela jsem, že když se polouhjí zádička, tak je to efekt „obrácené židle“, tzn. dítě má vždy pokrčené nohy a nedají se natáhnout (takže i leží s nohama jako na obrácené židli). Je to prosím tě pravda?
@babababa píše:
Ano, je to tak. Dítě má pořád pokrčené nohy.
U obou dětí to nijak nevadilo, malá se tam vyspí i tři hodiny. Kočár má tři polohy, že to sklopíš do polosedu a do lehu.