Mamas and Papas - Urbo

ginger7
5.2.11 21:40

URBO od Mamas and Papas

Ahoj holky,
prosim, pokud mate nektera kocarek URBO od Mamas and Papas, napiste klady a zapory. Ja uz dlouho hledam neco mezi golfkama a lehkym sportakem, a tento kocarek me hrozne zaujal. Videla jsem ho v obchode a byla z nej vyrizena. No i z te ceny, kdyz jsem se pak podivala na cenovku… 8-o Uvidime, nejdrive chci zjistit, jak je kdo s nim spokojen.

http://www.malvik.cz/…ovni-kocarek

Tady je pro zajimavost i video:
http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
5.2.11 21:57

Zkušenost nemám, ale je nádhernej, moc se mi líbí  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
5.2.11 22:08

Taky se mi líbí, já chci kupovat golfky, měla jsem v plánu jít do zappek(polohovacích), ale tento kočár mě nadchnul!! tak jsem zvědavá, jestli má někdo s ním zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
6.2.11 09:11

No holky, co Vam mam povidat- hned na prvni pohled skvelej krasnej propracovanej kocar. Hledam neco uz 2 mesice, objizdim obchody, a bud maji takovy maly flusatka- kdyz na ne bez ditete povesis tasku- malem se prevrati, tycky potazeny sustakem. Kdyz jsou uz pevnejsi a bytelnejsi, tak jsou zase hrozne tezky nebo jim chybi polohovani nohou atd… tento kocar ma uzasnou sedacku (tak hezkou a z dobryho materialu jsem jeste u techto kocaru nevidela) zadnej sustak. Po obchode se s nim skvele jezdilo, mala v nem mela prostor a dost dlouhou zadovou operku, coz u jinych nemuzu rict. Je ji 1,5roku a chci neco lehciho nez Jane sportak, co mame ted. Cena je sice ukrutna, ale je to spis takovej lehkej malej sportacek nez golfky, takze si myslim, ze odpovida i vzhedem ke znacce kocarku. Na nettu jsem ho nasla az potom, co jsem ho videla v obchode, a precetla si nazev. Ja do nej chci jit, pristi tyden ho jeste jednou pojedu omrknout. Predtim jsem ho vyradila kvuli cene, ale kocar pouzivam denne a jezdim v Praze autem i MHD, takze potrebuji neco, co se neroztrese na kostkach, co bude pevny, a s cim se nenadru. :-D

• Citovat
  • Upravit
ginger7
6.2.11 11:30

Tak jsem netrpelive koukla na zahranicni stranky na recenze na tento kocarek, a krome jedne negativni recenze, jsem nasla pouze same kladne. Jeste jsem necetla recenze na kocarek, kde by nejaka negativni nebyla, takze pokud se neozve nikdo sem, tak ten kocar koupim tak i tak, a pak Vam dam vedet. Myslim, ze horsi nez „klasicke“ hadro-plastove golfky snad byt nemuze…

Kdyby se chtel nekdo kouknout, tak tady je odkaz na recenze v anglictine.
 http://www.toysrus.com/…ct/index.jsp?…

• Citovat
  • Upravit
tecka
6.2.11 13:51

ahoj, zkušenosti s ním bohužel nemám, ale taky se mi moc líbí. Ginger7, když by sis ho koupila, napiš prosím jak se s ním jezdí a kdyby se podařila fotečka, tak budu moc ráda :kytka:

• Citovat
  • Upravit
ginger7
6.2.11 14:04

Cau Tecko,
urcite nafotim a hodim sem. Jsem uz prakticky rozhodnuta. Jeste jsem chtela zjistit pouze jak moc je odpruzen, ale predpokladam, ze tam aspon to zakladni odpruzeni bude, a taky hraje do noty to, ze nema plastovy, ale gumovy kola. Vyzkousela jsem ho nazivo, a jizda byla opravdu fajn (v prodejne…) Uz jsem z toho hledani vhodneho kocarku docela otravena, a tento je opravdu jediny, co splnuje vsechny moje predstavy…

• Citovat
  • Upravit
13114
6.2.11 15:27

Holky a ta cena je i s hlubokou korbou?? nebo ta korba se dokupuje zvlášt?
Já furt nevím, mám concord neo, tak mám strach, aby to nebylo to samé. Potřebuju spíš golfky, tak furt dumám nad tím zappíkem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
6.2.11 16:00

To je cena urcite bez te hluboke korby! Jinak Zappa 2011 s otocnou a polohovaci korbou jsem taky okukovala, ovsem odradilo me to, ze cela sedacka je pouze natazena latka, zadna podpera, zadna pevna zada. Dle meho nazoru je spis na dovcu, na kratsi prejizdeni, ne na denni jezdeni v MHD, jako potrebuji napr. ja. To je ovsem pouze muj nazor, kazdy ma jine pozadavky a vkus. To Urbo je takovy bytelnejsi golfac, spis mini sportak, ikdyz sedacka je fakt prostorna.

• Citovat
  • Upravit
ginger7
6.2.11 16:07

Derido, ta hluboka korba stoji 4821Kc. Jinak, jestli potrebujes vylozene golfac, tak bych sla asi do neceho levnejsiho nez je toto. Ja to chci na denni jezdeni po Praze, takze, aby se citila mala pohodlne, coz v klasickych golfkach nebude. Mam Chicco Multiway a strasne se s nim nadru, kolecka rachtaji, male skace uplne hlava na tom prkne, co ma misto poradne zadove operky. To ma ale vetsina golfek. Jeste se mi hodne libily Peg Pérego Sí. Jsou lehounky, a pritom maji tu zadovou operku dlouhou.
Odkaz:
 http://www.malvik.cz/…lassico-2010

Jsou bud classico- bez nanozniku, nebo completo- s nanoznikem. Ja jsem nakonec dosla k zaveru, ze chci spojenou rukojet a neco bytelnejsiho.

• Citovat
  • Upravit
13114
6.2.11 16:25

Já měla na syna zappa a jezdila jsem s ním 2roky, pořídila jsem ho v době, kdy už v kočárku nespávál a nemůžu si ho vynachválit, proto bych chtěla jít do toho nového. Ale nadchnul mě design Urba. Jen si říkám, abych doma neměla dva skoro stejné kočárky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
6.2.11 16:39

Tak to ti muzu rict, ze Urbo je urcite vetsi nez Zapp. Videla jsem oba ve stejny den, kdyz jsem zase objizdela jak psychopat kocarky :lol: Zapp je mensi, mala v nem byla tak akorat, a rekla bych, ze uplne jiny kocarek. Je to vic takovy „vajicko“, Urbo je dle toho fakt malej sportacek. No, ja poslu ty fotky, az ho koupim a kouknes se. Muzu ti i zmerit sedak atd. :-D

• Citovat
  • Upravit
13114
6.2.11 20:21

Ginger, díky. Já totiž potřebuju i kočár na přelety, takže ten Urbo by nebyl asi moc praktický. Ale za fotky budu ráda, designově je to bomba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
12.2.11 14:18

Tak jsem se na Urbo jela jeste jednou kouknout a zkusila kolecka. Proste ten kocar nema chybu :potlesk: Teda aspon v prodejne… Zadni kola jsou odpruzena a ma dobre teziste (byla jsem poucena, ze je to tezistem, kdyz s nim jde dobre manupilovat pri najizdeni na chodnik :-D )- staci trochu stlacit rukojet a predni kola leti nahoru, takze vyjizdeni na chodniky atd by nemel byt problem. S Chicco Multiway mi malem vzdy upadly ruce nez jsem kocar na chodnik na prazskych Vinohradech dostala… no a vzhledem k tomu, ze jde pry o novinku z listopadu 2010, tak ho asi moc lidi jeste nema, a proto mi nikdo nepise, jak je s nim spokojen :cry: Tak asi budu prvni, kdo o nem neco pak napise. V Anglii, kde ma tato znacka sidlo, je pry hodne obliben, coz jsem zjistila i na nettu na recenzich. Na prodejne v Babyparku na Cernym moste meli jen ten vystaveny a objednani trva 4-6 tydnu :evil: , vsude jinde totez. Takze se pak ozvu a hodim sem fotecky pro ty, kdo o nem budou uvazovat. Tak pa zatim!

• Citovat
  • Upravit
iKarkulka
13.2.11 22:54

ahoj, tenhle kočárek taky zvažuju, resp. byla jsem pro něj na stopro rozhodnutá, ale zviklalo mě pár lidí, že nebude vhodný do sněhu. co myslíte?

já teď jezdím s teutonií mistral s, zatím s vložnou taškou (něco jako korbička), protože synovi je půl roku. ale jako sporťák bych teutonii používat nechtěla, nelíbí se mi to sezení.
pak mám ještě cybex callisto, což jsou golfky, tam taky nevim, jestli jsou vhodný na sníh.

prostě nerada bych další zimu zjistila, že ani urbo ani callisto ten sníh neprojedou, a nemusela kupovat buď další sporťák nebo vytahovat teutonku.

díky za názory.

PS: kromě čerňáku, nevíte, kde v praze a okolí ho mají vystavený? v malvíku v hostivicích ho nemají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4