Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
kdo máte tyto golfky jak perete potah? Potah ze stříšky nevím jak sundat a když oddělám sedací část tak opěrka je tam všitá a taky nejde vydělat.
Zatím nebyl potah tak špinavý tak jsem ho vyprala v ruce, ale to máchání dalo pěkně zabrat..
Boudičku mám taky trošku od dětského opalovacího krému a ten mi v ruce vyprat nešel.
Zkoušely jste některá dát do pračky?
Máte zkušenost s Inglesina Trip?
Přidejte zkušenost s Inglesina TripTy části, o kterých píšeš, mi taky sundat nejdou - drbu je v ruce. Mám tmavomodrý, takže zatím se většina fleků zvládla maskovat
![]()
Do pračky nic z kočárku nedávám, mám z toho trochu strach, tak čekám, až bude nejhůř ![]()
A jak maskuješ? ![]()
Já mám hnědé a ten bílej opalovák se mi na té boudě moc nelíbí, ono to asi není tak hrozný, ale já jsem na tohle asi nějak úchylná ![]()
Navíc i po vyprání jsem na zádové opěrce objevila mastnej flíček. Asi jak jsem přišroubovávala ten potah tak mi tam odněkud vykáplo trošku olejíku
- dnes jsem je totiž i čistila a promazávala.
Hele, já s tím maskováním nemám moc problém… Nějak se mi zatím zadařilo udržet ty fleky v mezích „bláto-rohlíky-prach-špínazeskládánídoauta“, a to jsou fleky, které kartáčem celkem slušně pouští.
![]()
A ještě jsem to nepromazávála
čím to děláš? To bych asi taky měla. ![]()
Při běžným používání by myslím stačilo jen prostříknout olejem ve spreji - já mám tento
Já jsem to ale musela navíc rozmontovat, protože jednak jezdím po prašné cestě a taky jsme s ním byli na dovolené, kde jsme s ním jezdili na písečnou pláž. A normální umytí vodou a následné prostříknutí vytvořilo brusnou pastu ![]()
I to rozmontování je jednoduchý - zvládla jsem to skoro sama. Jen pojišťovací pérko musel nandat chlap (na to byla moje trpělivost malá).
ahoj, mám Inglesina Zippy rain - nevíte, zda se potah a bouda dají sundat úplně, aby se to dalo dát do pračky? Díky za rady.
@BohunkaP nebo kdokoliv jiny dekuji ![]()
Ahoj, chtela bych se zeptat jake mate zkusenosti s modrou Inglesinou Trip, sisuje ta barva casem?
@BohunkaP píše:
@hypnoza, ahoj, vůbec ne, zůstala stálá
Super, dekuji, uz ho mame doma a jsem nadsena. Nevim jak se v zime zase vratim k Viperu, ktery ma 17 kg ![]()