Tipy na podniky v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.2.23 12:18

Tipy na podniky v Brně

Ahoj, obdobnou diskuzi jsem tu nenašla a i kdyby existovala, tak proč ji neaktualizovat.
Všichni Brňáci nebo kdokoliv z okolí, do jakých podniků chodíte? Kde se vám líbilo, byli jste tam spokojeni? Házejte sem tipy na jakékoliv provozovny (kavárny, restaurace, bary, hospůdky). Já sama jsem docela „foodie“, často s přítelem cestujeme právě za dobrým jídlem nebo kávou po česku nebo za hranice, Brno mám dost prochozené a tak mě napadlo se poptat, jestli tu máte i vy svá oblíbená místa.
Třeba tahle diskuze někomu poslouží jako inspirace, kam vyrazit. :D
Za mě:
1. (Na jídlo) - Soul Bistro, Jean Paul's, La Famiglia, 3F by Mori, Manya, Špageta, Let's Steaking, Domovina, Little Saigon, Franz, Mediteran bistro, Bonjour Vietnam, Doe Boy, Konoha, Arslan Buuz,
2. (Kavárny) - Mandlárna, Podnik, Momenta, Cukrové nebe, v létě Morgal nebo PF, Monogram, Mymika, Friedrich, Prostor, Milady, anoda, CofeeTrail Štefánikova, Lark, Jaga
3. (Bary, na pivo, víno) - Večerka, Provázek dvůr, Hladinka a šnyt, DiviNero, U čápa, Marináda, justWine, Bar který neexistuje, Element, Ateliér, La vida loca

Příspěvek upraven 24.02.23 v 14:23

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ontarova.stara
24.2.23 12:32

4pokoje, La Speranza, Bistro Bastardo, Bucheck, hotel Passage a jejich sefkuchar Petr Svoren, Eggofoodtruck bistro, U Seminaru

• Citovat
  • Upravit
562
24.2.23 13:10

To je výčet…:)

Moje oblíbené jsou

Anapurna - skvělá indická restaurace, příjemná obsluha, klidné a pěkné prostředí
Veselá čajovna - já tam teda chodím hlavně na ty jejich obědová indická meníčka
Cafe Therapy - moje nejoblíbenější kavárna, malá, milá, útulná, dávají i něco na zub, nejradši jsem chodila na jejich čokoládový fondán, ale dlouho jsem tam neměla čas jít, tak nevím, jestli ho tam ještě mají
Café Podnebi - příjemná kavárnička hned pod Špilasem, když si objednáte tousty, tak nedostanete toustíky ale mega tousty…a taky palačinky apod.
Chajovna - pokud máte rádi čajovny
Fryends - to je teda hlavně pro vegetariány a vegany, ale i já jako všežravec si tam skvěle pochutnám,
Bistro Bastardo (již zmíněné výše) - skvělá mexická restaurace, jen je tam trochu méně místa, ale za to to tam mají originální
Středověká krčma - taková klasická kuchyně, interiér ve středověkém stylu, tajemná tmavá místnost se svíčkami
Diandi - pro ty co mají rádi asijskou kuchyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.23 14:33

@ontarova.stara 7
La Speranza, U Seminaru a Passage jsem neznala, omrknu :)) Jinak Eggo Food Truck znám, ale zatím jsem tam nikdy nebyla, na burnche nechodím zase tak často, ale určitě tam někdy skočím. Díky :))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová