Tipy na sýry ke grilování

28.6.24 09:43

Tipy na sýry ke grilování

Ahoj :andel:

chci se s váma poradit. O víkendovou máme grilovačku, kterou chystáme s našimi přáteli. Tentokrát jsme se rozhodli trochu zaexperimentovat a zařadit do menu něco speciálního - grilovaný Romadur. 8o Mám pár přátel, kteří jsou opravdovými milovníky sýrů, takže jsem si řekla, že bychom mohli vyzkoušet něco nového a netradičního. Nedávno na mě vyběhl na Instagramu právě Romadur na grilování.
Ráda bych se vás zeptala, jestli s ním máte nějaké zkušenosti a jestli byste mi mohli poradit nějaké triky, jak udělat grilovaný Romadur ještě chutnější. Nebo máte nějaké jiné tipy na sýry, které jsou vhodné pro grilování a jsou trochu netradiční?

Děkuji předem za vaše rady a tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
28.6.24 09:45

Upf, to bude vůnička :lol: My máme rádi halloumi a oštěpky na gril, děláme i raclety a samozřejmě hermelíny - ty se ale taky dají udělat zajímavěji, než v grilovacím koření v alobalu a fertig ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
28.6.24 10:04

Grilovaný romadur má ráda moje máma. Smrad je to neskutečnej, ale chuťově dobrý. Romadur je dost slaný, takže nějak moc koření tam nepřidává, spíš k tomu zabalí čerstvé bylinky. Já mám zas ráda oštiepky, jen tak, případně s brusinkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.24 10:43

@Kvestorka manžel ho vždy radši dává do sklenice :D po vyndání je to teda síla, ale při grilování by měl údajně odér ztratit, tak jsem zvědavá. Děkuju za tip. Raději budu šetřit kořením. Oštěpky jsou také dobré, ale vadí mi ta tvrdší kůrka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
28.6.24 11:18

Romadur na grill je perfektní. Ale jak už se psalo, je sám od sebe dost slaný. Tak bez koření a druhá VELMI důležitá věc. Hrozně rychle je hotovej. Ale můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
30.6.24 09:43

A co jeste grilujete? Nejen syry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 10:19
@negra píše: Více

dá se třeba ještě cuketa, brambory, žampiony, paprika…no, zkrátka jakýkoliv druh zeleniny nebo také ryby a mořské plody. Rádi experimentujeme, tak zkoušíme všechno. Hlavně teda manžel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí