Tipy na vánoční dárky :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tipy na otisky
můžete také zkusit i levnější způsob otiskování než do keramické hlíny: otisknout nožičku,ručičku prstovou barvou na papír a zarámovat třeba do krakelovaného rámečku-na rámeček také můžete přidat datum otisku a jméno-dělala jsem otisky synů:tady ruce
http://rodina.cz/…um/album.asp?…
jinak, já na vánoce dělám pro rodinu a příbuzné vlastnoruční dárky-zabývám se decoupage,pedigováním a patchworkem-je to moje velké hobby:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lionko,
hluboce se klaním, ty jseš ale děsně šikovná! Já se na decoupage chystám už několik měsíců, ba dokonce jsem již zakoupila Herkules (dělá se to Herkulesem?) a ještě jsem se neodhodlala… tak třeba teď… můžeš mi dát pár typů? KDe kupuješ rámečky?
díky,
maya
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsme u té decoupage (píše se to tak?), nevíte, zda se tak nějak dají „lepit“ i jiné obrázky než z ubrousků? Mám na mysli něco jako suvenýr, třeba fotku např. Eiffelovky nebo dítka a tu si „přelepit“ třeba na květináč (no s dítkem trošku morbidní, ale nenapadá mě jiný příklad)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky za pochvalu
-tak rámečky mám většinou od ŽUbora-www.zubor.cz-čekací doba ale min. 3 měsíce a od známého
Michi-ano jde,ale já to nezkoušela-ex. nějaký transferový lak-myslím výrobce Nerchau-to bys našla asi na jejich originálním webu-ten se natře na foto nebo obrázek v časáku nechá zaschnout a sloupne se a nalepí kam je libo-ale je asi tlustší než klasika s ubrousky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kalendare pre starych rodicov s fotkami vnucikov su uz asi taka klasika, tak vam mozno pomoze toto:
http://scrapbook.cz/index.php?…
Inak nam prave dneska dorazil darcek pre maleho: detske telefoy. Nie take tie vyhravacie a blikacie, ale normalne telefonovacie - budeme si telefonovat z izby do izby
Mozno aj toto niekoho inspiruje ![]()
Pa!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme delali kamaradovi hodiny s nasima fotkama. Koupili jsme levne hodiny s nemoznym obrazkem, rozebrali jsme je a cele polepili nasima fotkama (takova kolaz) a vypada to moc hezky. Slo by to i s obrazky miminek. Ty fotky jsme si upravili v editoru (jenom hlavy) a vytiskli na fototiskarne na samolepici papir (usetrili jsme si patlani s lepidlem).
- Citovat
- Upravit
mrkněte se sem mají tu skvělé ceny tak jestli někdo shání počítač , digi. foták , mobil atd tak jsou tu moc ochotný a dělají i starší za super ceny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zapoměla jsem zadat adresu aby jste mohli kouknout na ceny http://www.atlantapc.wz.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nové originální dárky? Co třeba takový let balonem ? Není to sice žádný fotorámeček, ale zase na druhou stranu je to originální dárek, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já letos opět nakoupila dárky u Elefantíka
Loni jsem tam svému malému koupila kapsář za postýlku s autíčky a letos jsem mu pořídila povlečení na postel ve stejném motivu
Líbí se mi tam hodně věcí. Možná se to bude hodit i některé z vás, tak zkuste kouknout na www.elefantik.cz . Ale chci mu koupit i něco jiného než dekorace
Napadla mě dětská čtyřkolka (malý je do autíček blázen
) Nemáte někdo tip na nějakou bezpečnou a cenově přijatelnou? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, oživuji diskuzi. Pomalu se blíží vánoce, a já opět řeším co komu koupit, tak bych ráda nějaká tip
.Co třeba koupíte, dáte, vyrobíte…babičkám, dědečkum, prababičkám, sourozencum, přítelum a manželum a hlavně dětem???Já mám 10 měsíčního prcka a ráda bych aby i jeho ten dáreček aspon trochu bavil… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abby píše:
Ahojky, oživuji diskuzi. Pomalu se blíží vánoce, a já opět řeším co komu koupit, tak bych ráda nějaká tip.Co třeba koupíte, dáte, vyrobíte…babičkám, dědečkum, prababičkám, sourozencum, přítelum a manželum a hlavně dětem???Já mám 10 měsíčního prcka a ráda bych aby i jeho ten dáreček aspon trochu bavil…
opravuji…v tu dobu bude mít dest měsícu, trošku jsem se přepsala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to mám celkem jednoduchý. poslouchám tak během roku co by kdo chtěl nebo potřeboval. segry dvojčata- nový telefony, babička by potřebovala novou pračku, přítelkyně táty novou žehličku… můj přítel si strašně přeje auto na dálkový ovládání
a to je mu 25
jinak mám chlupaté dítě (čivavu ) a ten dostane nový pelech. a ostatním ještě přemýšlím, takže za jakékoli nápady budu ráda ![]()
- Citovat
- Upravit
@Misuldy píše:
Já to mám celkem jednoduchý. poslouchám tak během roku co by kdo chtěl nebo potřeboval. segry dvojčata- nový telefony, babička by potřebovala novou pračku, přítelkyně táty novou žehličku… můj přítel si strašně přeje auto na dálkový ovládánía to je mu 25
jinak mám chlupaté dítě (čivavu ) a ten dostane nový pelech. a ostatním ještě přemýšlím, takže za jakékoli nápady budu ráda
naši chlupáči budou opět zásobeni pamlsky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit