Tipy na vánoční dárky :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
7.11.05 13:39

tipy na otisky

můžete také zkusit i levnější způsob otiskování než do keramické hlíny: otisknout nožičku,ručičku prstovou barvou na papír a zarámovat třeba do krakelovaného rámečku-na rámeček také můžete přidat datum otisku a jméno-dělala jsem otisky synů:tady ruce
 http://rodina.cz/…um/album.asp?…

jinak, já na vánoce dělám pro rodinu a příbuzné vlastnoruční dárky-zabývám se decoupage,pedigováním a patchworkem-je to moje velké hobby:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
7.11.05 14:27

Lionko,
hluboce se klaním, ty jseš ale děsně šikovná! Já se na decoupage chystám už několik měsíců, ba dokonce jsem již zakoupila Herkules (dělá se to Herkulesem?) a ještě jsem se neodhodlala… tak třeba teď… můžeš mi dát pár typů? KDe kupuješ rámečky?

díky,
maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.11.05 12:36

Když jsme u té decoupage (píše se to tak?), nevíte, zda se tak nějak dají „lepit“ i jiné obrázky než z ubrousků? Mám na mysli něco jako suvenýr, třeba fotku např. Eiffelovky nebo dítka a tu si „přelepit“ třeba na květináč (no s dítkem trošku morbidní, ale nenapadá mě jiný příklad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.11.05 13:02

díky za pochvalu :D -tak rámečky mám většinou od ŽUbora-www.zubor.cz-čekací doba ale min. 3 měsíce a od známého

Michi-ano jde,ale já to nezkoušela-ex. nějaký transferový lak-myslím výrobce Nerchau-to bys našla asi na jejich originálním webu-ten se natře na foto nebo obrázek v časáku nechá zaschnout a sloupne se a nalepí kam je libo-ale je asi tlustší než klasika s ubrousky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
9.11.05 15:19

Kalendare pre starych rodicov s fotkami vnucikov su uz asi taka klasika, tak vam mozno pomoze toto:
 http://scrapbook.cz/index.php?…

:wink:

Inak nam prave dneska dorazil darcek pre maleho: detske telefoy. Nie take tie vyhravacie a blikacie, ale normalne telefonovacie - budeme si telefonovat z izby do izby :D Mozno aj toto niekoho inspiruje 8)

Pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.11.05 15:39

My jsme delali kamaradovi hodiny s nasima fotkama. Koupili jsme levne hodiny s nemoznym obrazkem, rozebrali jsme je a cele polepili nasima fotkama (takova kolaz) a vypada to moc hezky. Slo by to i s obrazky miminek. Ty fotky jsme si upravili v editoru (jenom hlavy) a vytiskli na fototiskarne na samolepici papir (usetrili jsme si patlani s lepidlem).

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.11.05 15:40

Zapomnela jsem se podepsat :oops: hodinarka Veronika

• Citovat
  • Upravit
2
13.11.05 20:06

mrkněte se sem mají tu skvělé ceny tak jestli někdo shání počítač , digi. foták , mobil atd tak jsou tu moc ochotný a dělají i starší za super ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.11.05 20:08

zapoměla jsem zadat adresu aby jste mohli kouknout na ceny http://www.atlantapc.wz.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.11.10 17:03

Nové originální dárky? Co třeba takový let balonem ? Není to sice žádný fotorámeček, ale zase na druhou stranu je to originální dárek, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.12.10 18:52

Já letos opět nakoupila dárky u Elefantíka :-) Loni jsem tam svému malému koupila kapsář za postýlku s autíčky a letos jsem mu pořídila povlečení na postel ve stejném motivu :lol: :lol: :lol: Líbí se mi tam hodně věcí. Možná se to bude hodit i některé z vás, tak zkuste kouknout na www.elefantik.cz . Ale chci mu koupit i něco jiného než dekorace :think: Napadla mě dětská čtyřkolka (malý je do autíček blázen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) Nemáte někdo tip na nějakou bezpečnou a cenově přijatelnou? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
19.10.12 12:22

Ahojky, oživuji diskuzi. Pomalu se blíží vánoce, a já opět řeším co komu koupit, tak bych ráda nějaká tip :mrgreen: .Co třeba koupíte, dáte, vyrobíte…babičkám, dědečkum, prababičkám, sourozencum, přítelum a manželum a hlavně dětem???Já mám 10 měsíčního prcka a ráda bych aby i jeho ten dáreček aspon trochu bavil… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
19.10.12 12:23
@abby píše:
Ahojky, oživuji diskuzi. Pomalu se blíží vánoce, a já opět řeším co komu koupit, tak bych ráda nějaká tip :mrgreen: .Co třeba koupíte, dáte, vyrobíte…babičkám, dědečkum, prababičkám, sourozencum, přítelum a manželum a hlavně dětem???Já mám 10 měsíčního prcka a ráda bych aby i jeho ten dáreček aspon trochu bavil… :mrgreen:

opravuji…v tu dobu bude mít dest měsícu, trošku jsem se přepsala… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
19.10.12 12:40

Já to mám celkem jednoduchý. poslouchám tak během roku co by kdo chtěl nebo potřeboval. segry dvojčata- nový telefony, babička by potřebovala novou pračku, přítelkyně táty novou žehličku… můj přítel si strašně přeje auto na dálkový ovládání :roll: a to je mu 25 :-D jinak mám chlupaté dítě (čivavu ) a ten dostane nový pelech. a ostatním ještě přemýšlím, takže za jakékoli nápady budu ráda :-)

• Citovat
  • Upravit
1004
19.10.12 21:17
@Misuldy píše:
Já to mám celkem jednoduchý. poslouchám tak během roku co by kdo chtěl nebo potřeboval. segry dvojčata- nový telefony, babička by potřebovala novou pračku, přítelkyně táty novou žehličku… můj přítel si strašně přeje auto na dálkový ovládání :roll: a to je mu 25 :-D jinak mám chlupaté dítě (čivavu ) a ten dostane nový pelech. a ostatním ještě přemýšlím, takže za jakékoli nápady budu ráda :-)

naši chlupáči budou opět zásobeni pamlsky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat