vestavné spotřebiče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
vestavné spotřebiče
Ahoj holky, chceme si vylepšit kuchyň a tak bych vás chtěla poprosit o rady.
Ráda bych plynovou vestavnou varnou desku a vestavnou elektrickou troubu. Nevím, ale jestli ty dvě věci mohou výt umístěny nad sebou (jako sporák). Zajímalo by mně jak se při kontrole plynu dostane plynař za tu desku. (jako při kontorle sporáku) Máte to někdo nad sebou? zatím jsem to tak viděla jen v obchodech, známí mají desku nad skřínkou a troubu úplně jinde. Doufám, že to není moc zmatený dotaz
.
A ještě: ty trouby a sporáky mají moře funkcí, já ale chci spíš něco levnějšího. Poradíte mi které funkce na těch spotřebičích fakt používáte a osvěčily se a které jsou de facto na nic.
Děkuju. L
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
my mame od Aristonu plynovou desku a troubu na ele. Mame to ve skrince skoro jako sporak, ale jestli mate vetsi kuchyn, tak premyslej jestli to neni lepsi dat troubu vys. Dite se nespali, nemusis se ohybat- je to pohodlnejsi.
Taky byla u nas kontrola plynu. No meli jsme to spatne… musi byt taky uzaver na plyn taky v kuchyni. Jelikoz mame sporak vedle drezu, tak mame pod drezem uzaver. JEste stesti ze mam sikovneho manzela, ktery to udelal. Nas na vikend „odstehoval“ a pracoval.
V troube mame gril ano pouzili jsme asi 3× jak jsem videla jak mi ten omastek u troubu zaspini, presla me chut:-))) Takze jenom pecu. Maso ani ne, hlavne sladke babovky, jabl. zaviny atak…
tento set nas stal 13000 + skrinka na miru, do ktere se to ulozilo2,500.
Taky se zeptej na samocistici filtry- zeptej se v obchode jak to funguje, podle me by to melo usnadnit cisteni trouby. To presne nevim… o necem podobnem jsem se docetla az po nakupu:(
tak at dobre vyberete a dobrou chut pri priprave lahudek:-))))
Kac
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, potřebuji koupit vestavné spotřebiče a prosím o radu, jaké máte značku nejlépe i model a jste spokojeni jde mi hlavně o vestavnou lednici, myčku, troubu a mikrovlnku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit