Upratovanie s FlyLady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1089
23.9.05 00:52

Upratovanie s FlyLady

Ahojte, vsetky, co upratujete s FL! :wink:

Co keby sme si takto pokecali, ako nam ide to slavne vyhadzovanie (ja viem, slepacia tema, ale nech mi je polahcujucou okolnostou neskora nocna hodina a MD :lol: )

Ja dnes som vyhodila 31,7kg haraburdia! 8) Vahu spravili najma kadejake papiere, co mal muz kedysi kvoli robote. Skladovali sme to x rokov, ale uz si to zobrali papierovi smetiari.
Zajtra vysypu aj klasicky odpad, tam skoncila napriklad taka bizardnost ako :arrow: 2 zuby mudrosti :oops: 8) Zdrave! Sory, ak som nechutna :? Kto vyhadzuje s FL, nech napise tiez nieco pochabe, co vyhodil! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2096
23.9.05 06:28

Ahojky schamko:)

No u nás to byly 4 pytle odvezené z garáže a posbírané za týden minulý a předminulý z kuchyně a dětského pokojíku, navíc ještě jeden velký pytel plyšáků čeká po dohodě na odvoz do kojeneckého ústavu. Nikdy bych nevěřila, že toho máme tolik zbytečného v těch dvou místnostech:) Ale nevážila jsem to…

Jinak dnes, nebo vlastně včera jsem poprvé po asi 6 týdnech úklidu s FL večer neuklidila dřez a ráno jsem byla na sebe taaak naštvaná, už to neudělám.. Fakt to má něco do sebe, nádobí se mi odmáčí teď a jdu na to, brrr… ráno mýt nádobí je pěknej hnus:)))

Tak zatím pa

Diny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.9.05 08:55

Ahoj Schamko a Diny,

já jsem zatím ve vyhazování FlyBaby - vyhodila jsem igelitku plnou manželových pracovních ponožek - buď byly po jedné, nebo tak děravé, že nemělo smysl je spravovat. Vůbec nechápu, proč jsem je skoro dva roky schraňovala, když jsem předem věděla, že s nima nechci nic udělat :D . A hned za ponožkama letěly do popelnice i asi desatery kalhotky - takový ty, znáte to, ještě by se daly nosit, nejsou roztrhaný ani zapraný. Ale už je nenosím, tak co by měly zabírat místo v šuplíku. No a pak jsem ještě zlikvidovala úplně zbytečnou sbírku igelitových pytlíků z obchodu - víte, takové ty ultratenké, co se stejně hned roztrhnou, pokud je chcete použít podruhé.

Teď sice jedu na pár dnů na hory, ale po návratu se chci vrhnout na špajz - hromadí se mi tam sbírka sklenic od přesnídávek, marmelád a okurek. Sama nic nezavařuju, ale z nějakého podivného důvodu jsem je zatím nevyhodila. Ještě že máme kousek od domu ty barevný kontejnery :D

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.9.05 09:00

Ahoj Schamko,
uklízení s FL amomentálně velké vyhazování se probírá na diskusi Uklizená domácnost na rodina.cz . Schválně mrkni, jak jde velké vyhazování tam, taky se tam najdou pěkné exempláře :-) Já vyhodila zatím jen 2 kg starého spodního prádla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
20.7.06 20:10

s těmi ponožkami jsi mě skutečně rozesmála :-) tchyně dává manželovi každý rok na vánoc tak tři až pět párů ponožek, strašné umělé hnusné, tak jsme jich nedávno celou igelitku vyhodili a koupili sice drahé, ale příjemné ponožky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
20.7.06 20:54

Tak já se přiznám, že mi sice maily chodí, ale nechávám se spíš inspirovat, než abych poctivě podle návodu uklízela. Vyhazování ale provozuju taky. Teď poté, co mi rupnul šuplík s prádlem, se na ně chystám :-)

Lasička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
21.7.06 20:19

Ahoj holky, když bych měla taky zájem o e-maily, dalo by se to nějak zařídit? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.7.06 20:34

Sari,

http://groups.yahoo.com/…yLadyMentors

+kliknout na Join this group!

musíš mít účet na yahoo, což mi trochu vadí, nerada vyplňuju osobní údaje :roll:

Jinak domovská stránka je http://www.flylady.net/

A ještě upozornění: z cca deseti mailů denně je použitelný tak 1 :wink:

Jinak se tím taky moc neřídím, jen se nechávám inspirovat.

Nanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
21.7.06 20:42

Ahoj,

napiš mail Lídě na lidakos@centrum.cz a ona Tě zařadí do svého seznamu adresátů. Posílá jeden mail denně a česky. Teď je ale na dovolené a maily chodí každou chvíli od někoho jiného, takže je možné, že zareaguje se zpožděním.

Lasička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.7.06 11:51

Holky díky, poslala jsem e-mail Lídě a budu čekat. Jeden mailík denně mi určitě bude stačit. Vy se tím řídíte a děláte denně to, co dostanete napsané? Neumím si to zatím moc představit, ale hodně jsem o tom už četla. No uvidím, zatím díky ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.8.06 16:24

Ahoj, jenom bych potřebovala vědět, co znamená, že si mám uklidit nebo vyřídit (teď už nevím jak to přesně bylo) svůj hotspot? Prosím zasvěcené o vysvětlivky. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
2.8.06 08:24

Holky, prosím, odpoví mi někdo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.8.06 11:43

ahoj,
hotspot je místo, kde se hormadí věci, aniž se na tom podílí lidská ruka :-) může to být třeba v předsíni, na lince, na posteli… Zkus se projít po bytě jako realitní agent a hned to uvidíš. Flylady doporučuje denně hotspoty zlikvidovat v zárodku, stačí tak 2 minuty na jeden. Třeba vyházet reklamní letáky, roztřídit prádlo ze sušáku a uklidit hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.8.06 11:46

hlavní výhoda Flylady je v otm, že jí stačí 15 min uklízení denně :-) a základem je, jak už holky psaly, vyházet všechny krámy. Krám je to, co nepotřebuješ a není to hezké. Odhaduju to v každé domácnosti na minimálně polovinu věcí. Jak se zbavíš těhle kravin (zase stačí 15 min vyhazovat), tak je doma víc prostoru a čistota se udržuje daleko lépe. Jakmile bys chtěla udělat vše najednou, tak se ti to nepodaří a ztratíš motivaci. Je třeba pracovat po malých krůčcích, ale každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
2.8.06 11:52

Ahoj ditulko, díky za vysvětlení,mám teprve jen 2 e-maily, takže jsem začátečník. Tak hotspot se tady u nás najde určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat