Upratovanie s FlyLady
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Upratovanie s FlyLady
Ahojte, vsetky, co upratujete s FL! ![]()
Co keby sme si takto pokecali, ako nam ide to slavne vyhadzovanie (ja viem, slepacia tema, ale nech mi je polahcujucou okolnostou neskora nocna hodina a MD
)
Ja dnes som vyhodila 31,7kg haraburdia!
Vahu spravili najma kadejake papiere, co mal muz kedysi kvoli robote. Skladovali sme to x rokov, ale uz si to zobrali papierovi smetiari.
Zajtra vysypu aj klasicky odpad, tam skoncila napriklad taka bizardnost ako
2 zuby mudrosti
Zdrave! Sory, ak som nechutna
Kto vyhadzuje s FL, nech napise tiez nieco pochabe, co vyhodil! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky schamko:)
No u nás to byly 4 pytle odvezené z garáže a posbírané za týden minulý a předminulý z kuchyně a dětského pokojíku, navíc ještě jeden velký pytel plyšáků čeká po dohodě na odvoz do kojeneckého ústavu. Nikdy bych nevěřila, že toho máme tolik zbytečného v těch dvou místnostech:) Ale nevážila jsem to…
Jinak dnes, nebo vlastně včera jsem poprvé po asi 6 týdnech úklidu s FL večer neuklidila dřez a ráno jsem byla na sebe taaak naštvaná, už to neudělám.. Fakt to má něco do sebe, nádobí se mi odmáčí teď a jdu na to, brrr… ráno mýt nádobí je pěknej hnus:)))
Tak zatím pa
Diny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Schamko a Diny,
já jsem zatím ve vyhazování FlyBaby - vyhodila jsem igelitku plnou manželových pracovních ponožek - buď byly po jedné, nebo tak děravé, že nemělo smysl je spravovat. Vůbec nechápu, proč jsem je skoro dva roky schraňovala, když jsem předem věděla, že s nima nechci nic udělat
. A hned za ponožkama letěly do popelnice i asi desatery kalhotky - takový ty, znáte to, ještě by se daly nosit, nejsou roztrhaný ani zapraný. Ale už je nenosím, tak co by měly zabírat místo v šuplíku. No a pak jsem ještě zlikvidovala úplně zbytečnou sbírku igelitových pytlíků z obchodu - víte, takové ty ultratenké, co se stejně hned roztrhnou, pokud je chcete použít podruhé.
Teď sice jedu na pár dnů na hory, ale po návratu se chci vrhnout na špajz - hromadí se mi tam sbírka sklenic od přesnídávek, marmelád a okurek. Sama nic nezavařuju, ale z nějakého podivného důvodu jsem je zatím nevyhodila. Ještě že máme kousek od domu ty barevný kontejnery ![]()
Milli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Schamko,
uklízení s FL amomentálně velké vyhazování se probírá na diskusi Uklizená domácnost na rodina.cz . Schválně mrkni, jak jde velké vyhazování tam, taky se tam najdou pěkné exempláře
Já vyhodila zatím jen 2 kg starého spodního prádla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
s těmi ponožkami jsi mě skutečně rozesmála
tchyně dává manželovi každý rok na vánoc tak tři až pět párů ponožek, strašné umělé hnusné, tak jsme jich nedávno celou igelitku vyhodili a koupili sice drahé, ale příjemné ponožky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já se přiznám, že mi sice maily chodí, ale nechávám se spíš inspirovat, než abych poctivě podle návodu uklízela. Vyhazování ale provozuju taky. Teď poté, co mi rupnul šuplík s prádlem, se na ně chystám ![]()
Lasička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, když bych měla taky zájem o e-maily, dalo by se to nějak zařídit? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sari,
http://groups.yahoo.com/…yLadyMentors
+kliknout na Join this group!
musíš mít účet na yahoo, což mi trochu vadí, nerada vyplňuju osobní údaje ![]()
Jinak domovská stránka je http://www.flylady.net/
A ještě upozornění: z cca deseti mailů denně je použitelný tak 1 ![]()
Jinak se tím taky moc neřídím, jen se nechávám inspirovat.
Nanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
napiš mail Lídě na lidakos@centrum.cz a ona Tě zařadí do svého seznamu adresátů. Posílá jeden mail denně a česky. Teď je ale na dovolené a maily chodí každou chvíli od někoho jiného, takže je možné, že zareaguje se zpožděním.
Lasička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky, poslala jsem e-mail Lídě a budu čekat. Jeden mailík denně mi určitě bude stačit. Vy se tím řídíte a děláte denně to, co dostanete napsané? Neumím si to zatím moc představit, ale hodně jsem o tom už četla. No uvidím, zatím díky ahoj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jenom bych potřebovala vědět, co znamená, že si mám uklidit nebo vyřídit (teď už nevím jak to přesně bylo) svůj hotspot? Prosím zasvěcené o vysvětlivky. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
hotspot je místo, kde se hormadí věci, aniž se na tom podílí lidská ruka
může to být třeba v předsíni, na lince, na posteli… Zkus se projít po bytě jako realitní agent a hned to uvidíš. Flylady doporučuje denně hotspoty zlikvidovat v zárodku, stačí tak 2 minuty na jeden. Třeba vyházet reklamní letáky, roztřídit prádlo ze sušáku a uklidit hračky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hlavní výhoda Flylady je v otm, že jí stačí 15 min uklízení denně
a základem je, jak už holky psaly, vyházet všechny krámy. Krám je to, co nepotřebuješ a není to hezké. Odhaduju to v každé domácnosti na minimálně polovinu věcí. Jak se zbavíš těhle kravin (zase stačí 15 min vyhazovat), tak je doma víc prostoru a čistota se udržuje daleko lépe. Jakmile bys chtěla udělat vše najednou, tak se ti to nepodaří a ztratíš motivaci. Je třeba pracovat po malých krůčcích, ale každý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ditulko, díky za vysvětlení,mám teprve jen 2 e-maily, takže jsem začátečník. Tak hotspot se tady u nás najde určitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit