Výrobky Ecover
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výrobky Ecover
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s výrobky Ecover ( http://www.biosfera.cz/…php/cPath/61) ? Na diskusi ekologická domácnost, jsem našla, že by měly být poměrně ekologické a účinné.. Máte s nimi dobré zkušenosti?? Jsou doopravdy tak ekologické jak výrobce uvádí?
Díky za názory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si myslím, nebo tomu věřím, že Ecover je eko.
Spokojená jsem s universálním čističem, příjemně voní a myje podle mě dobře.
Pak mi vyhovoval jar na nádobí, ale musíš si zvyknout, že nepění tak jako ty komerční jary, taky je možná o trošičku míň účinný, takže je ho větší spotřeba. Jinak ale v pohodě, mě víc vyhovoval ten s Aloe Vera, míň mi vysušoval ruce.
Sypký prací prášek nic moc, když už tak ten tekutý, ale je dost drahý. Už jsem několikrát prala (loni a letos) v jejich tekutém prášku na choulostivé prádlo a řekla bych, že to pere stejně dobře, jen jsem ho dala trošku víc. A je podstatně levnější.
Aviváž je velice příjemná, už ji ale nepoužívám, nějak jsem si odvykla.
WC čistič - dobrý.
Jo a bělicí prostředek - ten je moc dobrej, čas od času je na něco potřeba. Použila jsem ho nejen na vyčištění prádla, ale třeba i na štětku na nádobí.......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám taky dobrou zkušenost s jejich „jarem“ a universálním čističem. Výborný jsou i tablety do myčky, čistí stejně dobře jako Calgonit.
Horší je to s pracím tekutým Ecoverem - po pár praních prádlo začne tvrdnout a hrubnout (trochu to zmírní ecoverová aviváž), tak pokud jde o praní přecházím teď na Don Gemini.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já poradím jen s avivážíí, jsem spokojená, funguje málo voní a neosypáváme se, což se po ostarních děje
- Citovat
- Upravit