Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte, za pár dní vyrážíme na pár dní do Čechtic a jelikož počasí moc přát nebude, chtěla bych se zeptat na nějaká zajímavá místa, kde se dá zajít i za nepříznivého počasí. Děkuji
Zalezi jak jsou stare deti, ale hezka je pry expozice hracek na zamku ve zruci nad sazavou. Neco podobneho by melo byt i na zamku vlasim, na hrade ledec nad sazavou je vystava plysovych medvedu. V souticich je interaktivni expozice vceli svet a u zruce jeste vodni dum na hrazi prehrady zelivka. Z cechtic je to cca do hodiny cesty. Na druhou stranu smerem na benesov je krasny zamek konopiste a nebo mensi zamek jemniste. Zkus se podivat na server „kudy z nudy“, daji se tam najit zajimave tipy na vylety.
@Marcajs přesně jak píše předchozí paní, záleží na věku dětí. K těm již zmiňovaným je kousek od Benešova Farmapark Soběhrdy - tam je vyžití jak za hezkého počasí, tak i tehdy když je ošklivo - je tam krytá herna pro děti. V sousedství Čechtic je malý zámek Růžkovi Lhotice, v případě hezkého počasí je to cca hodina do Tábora - Zoo Větrovy, ale to je spíš na hezké počasí, muzeum čokolády, pak 30 km je Pelhřimov, kde je muzeum rekordů, krytý bazén,…
Příspěvek upraven 17.04.17 v 00:00
@Gumidci ano, do vodniho domu. Je kousek od zruce. Ale je to hruby odhad, osobne to projete nemam.
Dekuji za tipy
jedeme s holcickou 6 let…tak si z vasich napadu urco neco vybereme ![]()
@nozu do vodního domu je to z Čechtic max. 20 minut.
@Marcajs ještě cestou k tomu Vodnímu domu je Svět včelařství v Hulicích, to je také moc pěkné
@Gumidci díky. Já mám rodiče v Ledči nad Sázavou, tak jsem to brala odhadem touto cestou. ale ono to jde evidentně vzít nějakou kratší ![]()
@nozu to je extra velka zajizdka přes Ledec.
@Marcajs teď me ještě napadladneska, alespoň v případě trosku, lepšího pocasi než je déšť farma Blanik