Tipy na výlety pro děti Šumava
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zdravím a potřebuji poradit
Právě jsme na dovolené na Šumavě a chtěli bychom jít z Antýglu na Čeňkovu pilu, ale pořád nějak tápeme, to se jde zpátky stejnou cestou a jak je ta trasa asi dlouhá? Půjdem s malým, necelé 2 roky, tak jestli to zvládneme. Děkuji moc!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, potřebuju radu a tady se ví všechno.
Je tady někdo, kdo to dobře zná v okolí Kvildy??
Nedávno tam bylo otevřené nové návštěvnické centrum s pozorovatelnou jelenů a zaboha nikde nemůžu najít alespoň jednoduchou mapku, kde přesně. Z doslechu vím, že snad někde směrem na Horskou Kvildu, ale kde přesně a jak daleko za Kvildou, to jsou asi naprosto zbytečné informace
![]()
Sorry za anonym, ale nechci, aby mě podle toho poznal třeba někdo ze známých, kdo ví, že se tam chystáme ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky, potřebuju radu a tady se ví všechno.
Je tady někdo, kdo to dobře zná v okolí Kvildy??
Nedávno tam bylo otevřené nové návštěvnické centrum s pozorovatelnou jelenů a zaboha nikde nemůžu najít alespoň jednoduchou mapku, kde přesně. Z doslechu vím, že snad někde směrem na Horskou Kvildu, ale kde přesně a jak daleko za Kvildou, to jsou asi naprosto zbytečné informace![]()
Sorry za anonym, ale nechci, aby mě podle toho poznal třeba někdo ze známých, kdo ví, že se tam chystáme
Ahoj na Kvildu jezdíme docela často a nemyslíš spíš centrum na Modravě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soninade píše:
Ahoj na Kvildu jezdíme docela často a nemyslíš spíš centrum na Modravě?
A jinak tip pro děti… V Borové Ladě, jsou soví voliéry
a krásná je taky procházka kolem Vydry
y
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soninade tohle centrum je nove otevrene asi dva dny
a na netu je mizerne info.Jako dozvime se to zitra v informacich, jen jsem si trochu chtela podle toho naplanovat cestu. Jinak Sumavu zname dobre, na sovickach jsme jiz byli ![]()
- Citovat
- Upravit
Článek
Dobrý den.
Tu je na to přímo celý článek http://www.nadrybnikem.eu/…va-pro-deti/
Tak koukněte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.