Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tiger-lily píše:to asi bude nejlepší nápad. a může být i pěkně do barvy pokoje
jo
a hlavně je to něco, co je dost univerzální a může to vypadat krásně i když dítko bude dospělé ![]()
@weyky píše:
@Tiger-lily dělají takový spešl hmoždinky do sádrošemáme na nich chycený horní skřínky linky a drží to, teda zatím
@Tiger-lily píše:![]()
tak to gratuluju, že drží. já mám dojem, že u nás nedrží nic
nezávidím
ale vážně, ty hmoždinky jsou v sádroši jako kotva, stačí se poptat přímo na ty do sádrokartonu a určitě vám v obchodě poradí
@Tiger-lily píše:čalouněné čelo je pěkné, ale problém by asi byl s připevněním na sádroš
Proč? Jen je potřeba zvolit správný druh hmoždinek. Případně čelo jde udělat i takové, co bude stát na zemí.
My máme za postelí plovoucí podlahu přichycenou slabou lištou. A vypada to docela dobře.
@lupto píše:
Ad ta koupelna-mame predokenni zaluzie.
@Tiger-lily Mame nonstop, jen reguluju, zda chci klopit, aby bylo uplne zatazeno, nebo ne. Svetla je dost, ale dovnitr videt neni.Pro me idealni reseni.
@Tiger-lily
Koupelna-okno samonalepovací vytráž. nebo malá roletka.
Děcák- boxy, bedny
ložnice jako čelo
no já bych někde šlohla dveře od skříně(nebo jinou desku) a očalounila je do barvy co by se mi hodila, ještě bych spíchla nějaký přehoz a polštářky. Nebo úžasně vypadají staré dřevěné dveře, olouhovat a áááá to je krása, ale zase je to určitý styl a nehodí se všude. Nejlevnější varianta je nalepit kus kobercea taky to nevypadá špatně.
A nebo si přijeď, mám tu starý gauč a ten má úžasný čelo, si ho očalouníš, dám to zadarmo, gauč je proleželej, hnusnej a nikomu se nechce vynést tři patra ![]()
@Blackova.K polštářky, to je nápad… bojím se něčeho těžkého, co by mi mohlo spadnout v noci na hlavu ![]()
a taky něco, co by se vlezlo do šikminy ![]()
@Tiger-lily tak co za tu postel ušít deku, třeba s patchwork nebo normál, vatelín látka a prošít to třeba do pruhů… udělat takový buřtíky. Bude to lehký, pratelný. Na zeď tyč aby to šlo sundávat. Já bych si ještě ze zadu udělalatajnou kapsičku na čokošku, aby fakani nevěděli a nesežrali mi vše na co přijdou ![]()
@Blackova.K píše:
@Tiger-lily tak co za tu postel ušít deku, třeba s patchwork nebo normál, vatelín látka a prošít to třeba do pruhů… udělat takový buřtíky. Bude to lehký, pratelný. Na zeď tyč aby to šlo sundávat. Já bych si ještě ze zadu udělalatajnou kapsičku na čokošku, aby fakani nevěděli a nesežrali mi vše na co přijdou
hmmm, asi jo, něco šitého a měkkého bude nejlepší
a kde všude máš tajné kapsičky na čokošku? Ty jsou potřeba, protože horní polička nepomáhá, děťátka si přistaví židli a jsou tam ![]()
@Tiger-lily nemám kapsičku, mám dřevěnou postel
ale mám v ložnici skladiště, na jedné straně šití na druhé pletení, a to bych musela mít schovaný syrečky aby to našli. Kolikrát si schovám sama něco a nemůžu to najít, naposled stravenky asi za 3000 ![]()
Moje rada, schovávej do bordelu
ale musíš mít i děti bordeláře aby je nenapadlo třeba uklízet ![]()
Pošlu ti na FB odkaz na látkárnu, má třeba šířku 215 cm za 125 kč. Třeba něco vybereš.
@Blackova.K píše:
@Tiger-lily nemám kapsičku, mám dřevěnou postelale mám v ložnici skladiště, na jedné straně šití na druhé pletení, a to bych musela mít schovaný syrečky aby to našli. Kolikrát si schovám sama něco a nemůžu to najít, naposled stravenky asi za 3000
Moje rada, schovávej do bordeluale musíš mít i děti bordeláře aby je nenapadlo třeba uklízet
Pošlu ti na FB odkaz na látkárnu, má třeba šířku 215 cm za 125 kč. Třeba něco vybereš.
díky ![]()
a kuš, bordel je sice věčný, ale pořád to tady pacifikuju a i děcka buzeruju, jinak by se nám to tu rychle zaneslo ![]()