Tipy - vybavení bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2940
15.9.15 21:56

@Tiger-lily no já taky pořád uklízím, ale pak k něčemu sednu a najednou zjistím že jsem rozprostřená po celém bytě :lol: a asi jsem se špatně vyjádřila :oops: kupy látek a papíru nejsou bordel, jsou to potřebnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.9.15 22:28

1. sklo, které není čiré, větší sklenářství mají velký výběr, event. se můžeš obrátit i na firmy, které vyrábějí okna a dveře-taky mají výběr ve sklech. skla-nejsou čirá, mohou mít i vzory, dovnitř člověk nevidí, ty ven ano, používá se hlavně v koupelně a na wc
2. pokud to má být proti umazání, tak polepit materiálem typu omyvatelná samonalepovací folie, různé rohože apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
16.9.15 06:59
@Ya-ya píše:
ja zase doporucuji te ignorovat a ne jen tady :*
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
16.9.15 07:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.9.15 07:56
@Blackova.K píše:
@Tiger-lily no já taky pořád uklízím, ale pak k něčemu sednu a najednou zjistím že jsem rozprostřená po celém bytě :lol: a asi jsem se špatně vyjádřila :oops:kupy látek a papíru nejsou bordel, jsou to potřebnosti :lol:
:pankac: :pankac: :pankac: se ví
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.9.15 07:58

@tasa :think: okno už tam je :D potřebuju ho jen zneprůhlednit, že by sem přišli sklenáři a měnili celé sklo, to by asi byla moc velká hurá akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.9.15 08:08
@B.O.K. Team píše:
@Tiger-lily http://www.ikeafamilylivemagazine.com/…rticle/42081

pěkné :palec: akorát by to asi brzo bylo oťapané :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
20.8.18 00:15

Zdravím ženy. Poradíte kde koupit nejlevněji koberec? Chci obyčejný, béžový s krátkými vlákny a celkem malý kus. Co jsem si zatím dohledala, tak jsou to děsné pálky za kus koberce. :roll: Navíc se v březnu chceme stěhovat a bude nám ten kousek k ničemu. Který obchod má podle vás nejlepší ceny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.8.18 00:24
@AnnaNuvoletta07 píše:
Zdravím ženy. Poradíte kde koupit nejlevněji koberec? Chci obyčejný, béžový s krátkými vlákny a celkem malý kus. Co jsem si zatím dohledala, tak jsou to děsné pálky za kus koberce. :roll: Navíc se v březnu chceme stěhovat a bude nám ten kousek k ničemu. Který obchod má podle vás nejlepší ceny? :think:

Breno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.8.18 01:02

Teď breno, mají letní slevy a koberce fakt za hubičku.

• Citovat
  • Upravit
3682
20.8.18 15:22

Já koupila v Baumaxu. Všude jinde ty ceny byly vysoké. Taky jsem chtěla béžový nebo světle hnědý takže bylo těžký skloubit cenu a vzhled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
31.8.18 19:25

@AnnaNuvoletta07 Breno ve Zbytkách z metráže,jinak třeba kusovky koberečky,např.hornbsch,IKEA,anebo bazary nábytku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí