Tisk ve wordu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tisk ve wordu
Ahoj holky,
vy víte vždycky všechno, tak se jdu poradit i tentokrát.
Potřebuju vytisknout autoreferát - dvacet A5 stran oboustranně (tištěno na A4 papír), uprostřed sešité. Takže z toho má být takový A5 sešítek.
No a můj dotaz zní: umí to word vytisknout tak, aby správně seřadil strany, tedy vytiskl čtyři A5 na jednu A4 ve správném pořadí, abych to pak jen přeložila a sešila?
Samozřejmě mě napadla varianta udělat na pevno stránky a přeházet je růčo, ale myslím si, že word to nějak umět bude, jen nevím jak.
Doufám, že jsem to vysvětlila srozumitelně a že mi některá pomůžete.
Díky moc,
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Halko,
nejsem IT odborník, ale zkusila bych zadat rozvržení BROŽURA. Potom uvidíš v náhledu před tiskem co ti to udělá.
Já mám Canonku a když dám Tisk, pak kliknu na Vlastnosti, pak Vzhled stránky a tam to zadám, ale tohle taky záleží na tom jakou máš tiskárnu.
Jinak samotný Word to má v nastavení Vzhled stránky a na záložce Okraje zadáš Stránky-Více stránek-Brožura.
Snad jsem ti trošku pomohla.
Z.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jakou máš tiskárnu.
Pokud s oboustranným tiskem tak si naformátuj dvě A5 na jednu stranu, zadej tisk „počet stránek na list“ 2, oboustranný tisk a spusť.
Jestli ti tiskárna tiskne jednostranně, použij navíc volbu „jen liché stránky“, pak otoč a opakuj pro „sudé“ stránky.
Chce to trochu poexperimentovat, ale ono to půjde.
Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tisk na jednu stránku
Ahoj prosím o radu. Jak si vytisknu jeden obrázek na 1 stránku 2×, jakoby kopii? Zkoušela jsem dát v tisku 2 stánky na tisk, ale nejde mi to? Předem děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit