Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,nemáte někdo zkušenost,zda se dají Tiské skály u Děčína projet s kočárkem.Dík
V Tiskych stenach jsem byla, jsou moc pekne. S kocarkem tam urcite muzes, ale uvidis tak pul skal. Neni tam primo stanovena trasa jako treba v Adrspachu, my si tam behali jak nas napadlo a musim rict, ze jsme hodne chodili po skalach. Radej bych si vzala nejakou krosnicku. Rozhodne tam neni chodnicek na projizdku s kocarkem, ale hodne pisku, coz na jizddu s kocarkem nic moc.
Ahoj, no dá se ale opravdu všude písek tak se ti pojede špatně a uvidíte tak půlku i tak je to ale krása. Krosnička by ale asi byla lepší. Já je mám prošlý spíš že lezu ale turistů tam chodí spousta a i s dětma.
Já jsem na jedné fotce viděla písek,tak jsem chtěla vědět,zda je všude. Jinak díky.
Ahoj, nejde jen o pisek, ty „trasy“ jsou vedene treba po kamenech, mezi dvema skalnimi balvany atd.
Naposled jsme tam byli loni (s malym v satku
) a proti nam sla rodina s takovym tim kocarem pro mimco s velkyma kolama, takze docela siroky. Do nektere diry nemeli sanci se na sirku vejit, takze to musel manzel nejak prenaset mimo cestu, pres koreny, no dobrodruzo ![]()
Takze rozhodne doporucuju krosnicku, satek nebo nejake nositko, max by se daly zvladnout lehke golfky ![]()