Chceme vyrazit k vodě - prosím poraďdte

Anonymní
2.7.10 22:45

Chceme vyrazit k vodě - prosím poraďdte

Ahoj, všechny zdravím a zároveň prosím o pár rad:-) :kytka:

chceme zítra vyrazit na lipno i s naším 8. měs. prckem, jezdíme na místo kde jsmeúplně samy, takže tam nemám možnost si někde ohřát vodu na Um, tak mě napadlo, že bych si vzala z domova převařenou vodu do lahve, a nějak jí na sluníčku udržovala teplou, zajímá mě jestli se s tou vodou něco nemůže stát?

Kolik by mělo vypít tekutin 8. měs. díte, za den v těhle vedrech?

A poslední jestli můžu s malým do vody, tak různě se cákat a blbnout, nemůže tam chytit nějaké neduhy??

díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
2.7.10 22:47

A co tu vodu prevarit a dat do termosky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.7.10 22:52

tak s tou vodou neporadím, do Lipna bych dítě koupat nedala,už to tam není tak čisté jako to bývalo, kamarádky kučík z té vody chytil nějakou breberu a pak musel dlouho brát antibiotika, kolik by mělo vypít - tak nám je 9.měsícu a máme ráno a večer mlíčko ode mě a pak vypíje tak to jedno pítko to má 220ml, k večeři kaši tak je těch 120ml, záleží na to jestli je horko,oni když mají žízen tak se napijí, sleduj počuraný plínky,my při téhle frekvenci pítí jich máme dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
2.7.10 22:54

Ahojky. Teď jsem se na to ptala doktorky a 8 měsíční dítě by mělo v těchto vedrech vypít minimálně 1,5l tekutin denně.
Ochlazovat by se mělo několikrát za den ale jen v čisté vodě a teplota by neměla být nižší než 28 stupňů.
A pokud si vodu dáš jen tak do lahve tak se myslím na teple zkazí přestože je převařená.
Co takhle vzít sebou plynovou bombu na ohřev a vodu balenou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.10 23:02

termosku nemám, akorát termoobal, tam dám asi teda jednu dávku, pak vezmu sebou příkrmy, a večer mlíčko, pak mě ještě zrovna ted napadlo koupit taková ta hotová mlíčka, znám je od Hami, a ani bych je nemusela ohřívat, a ohledně toho koupání třeba smočení nohou asi vadit nebude ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.10 23:05
manisa píše:
Ahojky. Teď jsem se na to ptala doktorky a 8 měsíční dítě by mělo v těchto vedrech vypít minimálně 1,5l tekutin denně.
Ochlazovat by se mělo několikrát za den ale jen v čisté vodě a teplota by neměla být nižší než 28 stupňů.
A pokud si vodu dáš jen tak do lahve tak se myslím na teple zkazí přestože je převařená.
Co takhle vzít sebou plynovou bombu na ohřev a vodu balenou? :think:

1,5 litru včetně mlíčka teda nedáme ani náhodou

ráno 180 ml UM, pak přesnídávka, pak oběd zelenina masíko, pak 150ml Um, a večer poslední dávka 210 ml Um + cca 100ml čaje

• Citovat
  • Upravit
24320
2.7.10 23:13

dite do jednoho roka by melo vypit alespon 400ml vody caje.Nad rok 1-4roky 800ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.10 23:20
kattkka píše:
dite do jednoho roka by melo vypit alespon 400ml vody caje.Nad rok 1-4roky 800ml.

tak na tom budu muset hodne zapracovat, je to skoro půl litru

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.10 23:25
Anonymní píše:
kattkka píše:
dite do jednoho roka by melo vypit alespon 400ml vody caje.Nad rok 1-4roky 800ml.
tak na tom budu muset hodne zapracovat, je to skoro půl litru

ted jsem se ale dočetla že do toho patří i voda která obsahuje pevnou stravu

• Citovat
  • Upravit
24320
3.7.10 00:46

Anonymni: ja cetla ciste vodu max caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.7.10 06:39
Anonymní píše:
termosku nemám, akorát termoobal, tam dám asi teda jednu dávku, pak vezmu sebou příkrmy, a večer mlíčko, pak mě ještě zrovna ted napadlo koupit taková ta hotová mlíčka, znám je od Hami, a ani bych je nemusela ohřívat, a ohledně toho koupání třeba smočení nohou asi vadit nebude ne?

Ta hotová mlíčka se mají uchovávat do 25°C.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
3.7.10 07:40

prej litr a pul,by me zajimalo, jak to do roho prcka dosat.
nam teda dr rikala jiny cisla,dokonce je to nejak na vahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
3.7.10 08:42

Ahojky!

S příjmem tekutin - u malýho mimča by to mělo být na 1kg váhy 100ml tekutin. Se zbytkem neporadím - nemám zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
3.7.10 08:58
Anonymní píše:
Anonymní píše:
kattkka píše:
tak na tom budu muset hodne zapracovat, je to skoro půl litru
ted jsem se ale dočetla že do toho patří i voda která obsahuje pevnou stravu

Započítává se veškerá voda, v přesnídávce v ovoci, polívkách....... člověk se má snažit do dítěte dostat maximum, zabrání se tak prý přehřátí, úpalu.
Pokud dítě odmítá, má se pití stále nabízet, popř. po trošičkách vstříkávat stříkačkou přímo do pusinky. :palec:
Ozkoušela jsem to na malé, odmítala mi totiž čaj jak z hrníčku tak i z flašky(za den vypila max. 150ml čaje), když jí to ale dávám ze stříkačky tak v pohodě pije :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.7.10 09:34

Ale tim padem pro dite ktere ma jeden rok je 800ml vcetne mleka atak vody v presnidavkach docela malo.Ja jsem to cetla takto.
Samozrejme pokud by jsi pocitala opravdu na 1kg 100-150ml jak jsem vycetla nekde tady :think: tak to mas s presnidavkami atak.
Ale tech 800ml byla cista tekutina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario