Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, prosim o radu nebo zkusenost… vcera jsem si vsimla, ze petimesicni dcera ma tendenci tlacit do hlavy az do zrudnuti. Trva to jen chvilku, tak par vterinek, pak to zase povoli a je klid. Tlaceni do pliny je jinaci A cely den vypada stejne jako kazdy druhy. Jeste me napada souvislost s rostoucimi zuby. Mozna plasim zbytecne, mozna budu za hysterku, ale nemam zkusenost.
Řekla bych že má koliku…naše malá tohle dělala taky, měla u toho ručičky v pěst, tlačila až byla rudá…a plakala ![]()
Pak zjistili že má zúžený konečník, tak ji do zadečku obden doktorka strkala malíček a za 14 dní to bylo vpořádku…už asi po druhé návštěvě malá přestala mít koliky a přestala tlačit.
Zkus rektální rourku… ![]()
@Pce píše: Řekla bych že má koliku…naše malá tohle dělala taky, měla u toho ručičky v pěst, tlačila až byla rudá…a plakala
Pak zjistili že má zúžený konečník, tak ji do zadečku obden doktorka strkala malíček a za 14 dní to bylo vpořádku…už asi po druhé návštěvě malá přestala mít koliky a přestala tlačit.
Zkus rektální rourku…Ahojky mala kadi dobre a bere na prdy infacol…
@karma1 píše:@Pce píše: Řekla bych že má koliku…naše malá tohle dělala taky, měla u toho ručičky v pěst, tlačila až byla rudá…a plakala
Zkus rektální rourku…Ahojky mala kadi dobre a bere na prdy infacol…mě malá taky kakala dobře…jde o zaražený prdíky…
Ahoj, malej hodně trpěl na prdíky, ale nikdy do hlavy netlačil a dělá mi to když mu dám banán, má tužší kakání, tak tlačí i do hlavy ![]()