Tlačení v žaludku

Anonymní
9.6.13 10:46

tlaceni v žaludku

Ahojky chci se zeptat mam furt pocit tlačení žaludku, nevím jak bych to popsala, ten tlak citim furt i když mam prázdnej žaludek nebo i když se najim, je to nepřijemný pocit, samozřejmě zítra dojdu k lekáři už mě to trápí několik dní

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
9.6.13 12:16
@Anonymní píše:
Ahojky chci se zeptat mam furt pocit tlačení žaludku, nevím jak bych to popsala, ten tlak citim furt i když mam prázdnej žaludek nebo i když se najim, je to nepřijemný pocit, samozřejmě zítra dojdu k lekáři už mě to trápí několik dní

to může být cokoliv a spíš bych počkala na vyšetření lékařem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tačud
28.9.13 23:38

mám to samé

Co ti zjistili? už tři dny mám stejné příznaky.

• Citovat
  • Upravit
33
29.9.13 17:26

Já to taky měla a zjistili mi vřídek na dvanácterníku a menší reflux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.1.14 16:24

Máte ještě někdo takový problém, to tlačení žaludku? Co to může být, i když já nevím, jestli to nesouvisí i s tím, že už nemám žlučník. Už dlouho mám tenhle problém nafouklý žaludek, nebo tlačení, někdy i bolení, je jedno jestli jsem před nebo po jídle, je to pořád, už jsem z toho nešťastná. Chystám se znovu k doktorce, ale je to složité s mimčem. Asi by to chtělo tu hadici do žaludku, na sonu mi nikdy nic nezjistili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.1.14 17:16

Mm, ze by vredy?..bolesti nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.1.14 17:25

Jo i pobolívá, někdy už i břicho, když už mě to dlouho tlačí a pobolívá v tom žaludku a trochu i záda. Jo taky mám takový slabý pocit na zvracení, ale nikdy jsem nezvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
27.1.14 17:38

@radanan typuji to na chronickou gastritidu. Já se s tím potýkala dva roky a nepomáhalo nic. Až teď mi velmi ulevilo oddělit pitný a stravovací režim. Napiju se, pak 15 minut nejím, pak se najím a hodinu po jídle nic nepiju. A toto pravidlo dodržuji celý den. Já jsem studiem došla ke zjištění, že příčina je často v překyselení organismu, které vzniká paradoxně tím, že máme málo kyseliny v žaludku. A proto vznikají trávicí obtíže. Takže neředit.
A ty vředy, jak tady někdo psal, způsobuje bakterie, která se usadí v žaludku právě z důvodu slabé kyseliny. Za normálních okolností by ji ta kyselina zabila. Ale když je jí tam málo, je to živná půda pro cizopasníky, bakterie, kvasinky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.1.14 17:55

A ta chronická gastritida to se zjistí nějakým vyšetřením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.1.14 18:01

Jinak já ty problémy se žaludkem mám od loňského dubna, kdy jsem byla na RCPE, jelikož se mi ve žlučovodu zaklínil kamínek. Připadá mi jako by mi to způsobil ten zákrok, nevím no, protože před zákrokem jsem měla sice problémy se žlučníkem, ale žaludek byl v pohodě, to až od toho zákroku (přes žaludek mi museli uvolnit kamínek ze žlučovodu takovou hadicí) No a pak jsem byla ještě na operaci s tím žlučníkem (vyjmutí) místo po žlučníku bolet přestalo, ale žaludek ne. A vždy mi dělali jen sono a na tom bylo vše v pořádku. Jsem z toho nešťastná, protože chci ještě miminko, ale v tomhle stavu teda fakt nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.1.14 18:08

Kamaradka to tedy vzdy zajedla.jak mela plny zaludek byl klid. nekdy ji zmizely, jindy je vyzvracela.ale hele bez endoskopie nevis :think: zajit na gastro, prijde mi teda zvlastmi to tlaceni do zad..az tak osobne zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.1.14 18:11

Do těch zad je to spíše taková menší bolest, a není vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.1.14 18:19

Co zazad si u doktora o ct, je fakt podrobny a clovek ma klid, více mene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
27.1.14 18:19

Ahojky.
Měla jsem podobné problémy cca půl roku, doktorka tvrdila, že mi nic není, vše poznal až gastroenterolog po gastroskopii a odběru - byl to zámět v žaludeční stěně.
Kdy se chystáš k lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.1.14 18:57

No co nejdříve chci k doktorce, snad ještě tenhle týden, ale musím si zajistit hlídání pro malého. Budu už trvat na vyšetření gastroskopii, snad mi na něco přijdou, něco co se dá řešit. Nejhorší je, když mi vždy řekli, že je vše v pořádku a já se cítím pod psa, to si pak připadám jak hypochondr :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí