Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@radanan píše:¨To znám.
No co nejdříve chci k doktorce, snad ještě tenhle týden, ale musím si zajistit hlídání pro malého. Budu už trvat na vyšetření gastroskopii, snad mi na něco přijdou, něco co se dá řešit. Nejhorší je, když mi vždy řekli, že je vše v pořádku a já se cítím pod psa, to si pak připadám jak hypochondr
Střevní potíže ani ne, jen někdy třeba dva dny nejdu na velkou, ale pak je to zase několik dní v pohodě, akorát když už mě ten žaludek více bolí, tak už mám i nafouklé břicho, pak už to ovlivňuje jakoby celé trávení, ale plynatostí netrpím. Spíše říhám ![]()
Ale předem varuji, gastro není nic příjemného, mě do toho dělal ještě kolono, ale dá se to zvládnout.
![]()
Já to zvládnu, hlavně aby to k čemu bylo :-/ Každopádně děkuji za příspěvky.
Ahojky já měla stejné příznaky jak píšeš tlacení v žaludku až do zad, pocit na zvracení poslali mě na hadici a zjistili vřed na dvanácterníku a stolici máš normální? já pak měla problém i se stolici měla jsem ji řidčí a žlutavou
@Anonymní píše:
Ahojky já měla stejné příznaky jak píšeš tlacení v žaludku až do zad, pocit na zvracení poslali mě na hadici a zjistili vřed na dvanácterníku a stolici máš normální? já pak měla problém i se stolici měla jsem ji řidčí a žlutavou
Ahoj, díky za reakci
jo stolici mám řekla bych normální, jen nechodím každý den. Teď je mi trochu líp, pocit na zvracení mám jen když se dlouho nenajím, ale to tlačení buď víc nebo míň mám pořád. Zjistila jsem, že mě to i na dvou místech bolí, když si žaludek zmáčknu. No za dva týdny jdu na gastroskopii, tak uvidím co a jak, snad se to vyřeší.
Holky, prosím o radu. Jsem 14tt a od včerejšího večera mě strašně tlačí žaludek. Takový ten pocit, jako že vám tam něco,,sedí''
Zkoušela jsem to v noci zaspat, ale nic. Piju čaj, colu, ale nepomáhá. Uvažuju, že si dám prsty do krku, protože jinak už fakt nevím. Navíc trpím posledních 14 dnů na plynatost.
Dobrý večer chci se zeptat. Před rokem jsem byla na vyšetření gastro kvůli silnému pálení žáhy. Odebraly mi 3 vzorky žaludku jestli náhodou není zánět. Vše dopadlo celkem dobře jen v uvozovkách špatná klapka. Jenže od té doby mám tlačení v žaludku. Je to takový pocit jako když spolknete velký kus a on vás tam tlačí. Někdy je to míň někdy víc ale trvá to už rok. Čeká mě asi opět gastro. Nevím co s tím. Děkuji Jana ![]()
@Janad64 mě také tlačí pod zebrami až bolí,ať jim nebo ne
Na gastro nic nebylo a bolest je pořád,někdy je mě i na zvracení
Nevím co s tím,zítra musím zase k Dr
@ladai dva dny se trapim s tim stejnym problemem. Nedokazu ani presne specifikovat o jakou bolest jde.
@šmoulililinka tak to mě trvá mnohem dyl,tet už jedině hadice .....
Už jsem z toho utahaná,diagnóza od našeho Dr,že mám chodit mezi lidi
@ladai
Mám to stejné… všechny vyšetření negativní, břicho bolí furt…můžu vědět, jak to pokračuje u vás??
@ladai
Mám to stejné… všechny vyšetření negativní, břicho bolí furt…můžu vědět, jak to pokračuje u vás??
Dobrý večer,
jak jsem psala v příspěvku o tlaceni žaludku ,tak nevím jak je to možné ale skoro po roce mě to přestalo. Najednou z ničeho nic. Zatím jsem v pohodě už 3 týdny tak doufám že to vydrží. ![]()
@janiju no byla jsem i na rengenu zad,tam něco je ale moc sem mu nerozuměla tam kde mě na záda mačkal nebolelo
Myslím že od zad to není,protože mě bolí žaludek jak se najím a riham,ale ne pokaždé
Ještě mě posílá na střeva
Možná si ještě jednou zažádáno o út,prý tohle dělá i slinivka