Tlačí ale bobek nejde ven

224
8.6.17 20:32

Tlačí ale bobek nejde ven

Prosím rychle odpověď.. Mám tři a půl mměsíční miminko.. Není kojený, dostával dva dny protiblinkací nutrilon, před tím obyčejný a i tak měl hustší stolici, nebo spíše pevnou, ale aspoň mohl tlačit a šlo to ven, když jsem mu dala nožičky k bříšku. Jenže, ten druhej nutrilon je ještě hustší.. Ráno sesnažil tlačit a nešlo to ani s trubičkou, teď tlačil znovu v klubíčku i s trubičkou a byl vidět bobek ale nešel ven, prdka byla roztáhlá, tam bobek a ven nešel, maly tlačil a plakal.. Nešlo to.. Teď usnul a já se děsím toho, že začne hodně plakat (umí dost řvát) a já mu nebudu moci pomoct.. Bojím se že budu muset do nemocnice :( nejblíže máme Rokycany a to je 20 minut :( cco když se v autě zalkne, když bude tak křičet? Co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1671
8.6.17 20:40
@077lenka píše:
Prosím rychle odpověď.. Mám tři a půl mměsíční miminko.. Není kojený, dostával dva dny protiblinkací nutrilon, před tím obyčejný a i tak měl hustší stolici, nebo spíše pevnou, ale aspoň mohl tlačit a šlo to ven, když jsem mu dala nožičky k bříšku. Jenže, ten druhej nutrilon je ještě hustší.. Ráno sesnažil tlačit a nešlo to ani s trubičkou, teď tlačil znovu v klubíčku i s trubičkou a byl vidět bobek ale nešel ven, prdka byla roztáhlá, tam bobek a ven nešel, maly tlačil a plakal.. Nešlo to.. Teď usnul a já se děsím toho, že začne hodně plakat (umí dost řvát) a já mu nebudu moci pomoct.. Bojím se že budu muset do nemocnice :( nejblíže máme Rokycany a to je 20 minut :( cco když se v autě zalkne, když bude tak křičet? Co mám dělat?

Neblbni.Nic se nestane vykaka se a bude pokud by byl problem budes muset zmenit mlicko. A deti holt nekdy breci nato se neumira. Neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
8.6.17 20:41

Nahrat, cvicit prubezne nozkama, pomoct rourkou. A zmenit UM. Jinak pokud by se zacpa nelepsila, resit s lekarem, napr.skrz Hirsprunga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
8.6.17 20:43
@Lucie66 píše:
Neblbni.Nic se nestane vykaka se a bude pokud by byl problem budes muset zmenit mlicko. A deti holt nekdy breci nato se neumira. Neboj :hug:

a víš to jistě, že se vykaká? Já četla, že někdo s dítkem musel do nemocnice.. Manžel mi dneska sprdnul, že moc čtu..Nejspíš má pravdu.. Jsem právě doma sama, tak mám strach.. Ale když mu to nešlo ted, tak asi nepujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
8.6.17 20:44
@Nowuka2 píše:
Nahrat, cvicit prubezne nozkama, pomoct rourkou. A zmenit UM. Jinak pokud by se zacpa nelepsila, resit s lekarem, napr.skrz Hirsprunga.

nic, z toho nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
8.6.17 20:45
@077lenka píše:
a víš to jistě, že se vykaká? Já četla, že někdo s dítkem musel do nemocnice.. Manžel mi dneska sprdnul, že moc čtu..Nejspíš má pravdu.. Jsem právě doma sama, tak mám strach.. Ale když mu to nešlo ted, tak asi nepujde

No prosimte necti.Nic nikdo nevi urcite. Jeste zazijes podobnych a hirsich okamziku. Nestresuj se pokud mozno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.17 21:31

@077lenka Změnit UM, naše malá to měla po Nutrilonu stejně, pomohlo když tlačí, tak zatlačit prstem trochu nad konečníkem (v místě hráze), pak to šlo.

• Citovat
  • Upravit
226
8.6.17 21:38
Nwdavej mu proti blici Nutrilon, dost deti to ucpe. Me doktorka nacpala nejakej shit pred x lety a malej mi nekak 16 dni! V zivote uz bych mu takovou sracku nedala. Furt lepsi se poblit. Zkus mu dat normalni Um, trosku mu mazni zadek Indulunou. Nekdy zensky davaly do strikacky male 2-3 ml
Trisku prevarene vlazne vody a pomalinku strikly na zacatek do zadecku, zmekci to stolici. Prej to delaj i ve spitale.
@077lenka píše:
Prosím rychle odpověď.. Mám tři a půl mměsíční miminko.. Není kojený, dostával dva dny protiblinkací nutrilon, před tím obyčejný a i tak měl hustší stolici, nebo spíše pevnou, ale aspoň mohl tlačit a šlo to ven, když jsem mu dala nožičky k bříšku. Jenže, ten druhej nutrilon je ještě hustší.. Ráno sesnažil tlačit a nešlo to ani s trubičkou, teď tlačil znovu v klubíčku i s trubičkou a byl vidět bobek ale nešel ven, prdka byla roztáhlá, tam bobek a ven nešel, maly tlačil a plakal.. Nešlo to.. Teď usnul a já se děsím toho, že začne hodně plakat (umí dost řvát) a já mu nebudu moci pomoct.. Bojím se že budu muset do nemocnice :( nejblíže máme Rokycany a to je 20 minut :( cco když se v autě zalkne, když bude tak křičet? Co mám dělat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
8.6.17 21:41

A pokud by mel otekle bricho a hodne brecel, jed do spitalu… Bohuzel vim i o
mamince ktera se na to vykvakla a mimino muselo na opku kvuli ucpanym strevum…miminum pracuji streva pomalu, plno mudr ty protiblinkaci srajdy nesnasi…me servaly 4 proc jsem mu to davala… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.6.17 21:45

Zalkne? Jak jako? Co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.6.17 22:10

Na zácpu u miminka mi vždycky pomohlo přes rektální rourku do zadečku stříknout tak 5ml kuchyňského oleje. Bobek pak líp klouže a mimčo se vykadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.6.17 22:42

Kup v lékárně Easylax. Je to lokální projímadlo v aplikátorech pro malé děti. Aplikátorem se zavede do zadečku a rozpustí tvrdý bobek, co nejde vytlačit. Obsahuje to ibiškový olej a můžou to děti od jednoho měsíce. Než jsem s dcerkou vychytala UM, vykadila se jen to tomhle. U dětí nevadí, pokud se nevykadí 3 dny. Pokud by se ti ovšem hodně kroutil a plakal, tak zkus ten olejíček jak radí @Heivka .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure