Tlak při čůrání

12
19.2.15 10:11

tlak pri čurani

Holky prosim o radu vcera rano jsem mela porad potrebu jako by me neco tlacilo porad curat ale vzdy jsem se vycurala jen malo a ukonce curani jsem mela hrozne tlaky jsem 4 mesice po porodu a do toho vseho jsem to dnes jeste dostala volala jsem na gyndu a tam mi rekli at dojdu az skonci menstruace ale ty tlaky mam porad nevite co by to mohlo byt dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3096
19.2.15 10:27

@baldinka ja nevim, me se takhle projevoval zanet mocaku…porad me to nutilo na zachod, a pritom jsem si jen „cvrkla“ :? A nevim co myslis tim tlakem, ale me pri konci curani tak silene zabolelo v brise, jak kdyby me nekdo bodnul nozem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
19.2.15 10:34

To nucení na záchod jsem taky měla, když jsem měla zánět močových cest. Chodila jsem čurat snad po 3 minutách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
19.2.15 11:08

Přesně, tak zánět močáku. šla bych si do lékárny pro nějaký brusinky- Urinal, nebo uroval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.2.15 11:16

Dekuji mockrat holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
19.2.15 11:50

Klid, teplo, Urinal. Moje babička mi jako dítěti vždycky nalila teplou vodu do skleněné flašky a normálně mi ji vrazila mezi nohy, krásně to rozehřálo a bylo po bolesti. A taky vařila odvar z petržele - normálně nastrouhala do hrníčku petržel a zalila vřelou vodou, pilo se pomalu po lžičkách a následovala neskutečná úleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí