Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prosim o radu vcera rano jsem mela porad potrebu jako by me neco tlacilo porad curat ale vzdy jsem se vycurala jen malo a ukonce curani jsem mela hrozne tlaky jsem 4 mesice po porodu a do toho vseho jsem to dnes jeste dostala volala jsem na gyndu a tam mi rekli at dojdu az skonci menstruace ale ty tlaky mam porad nevite co by to mohlo byt dekuji za odpovedi.
@baldinka ja nevim, me se takhle projevoval zanet mocaku…porad me to nutilo na zachod, a pritom jsem si jen „cvrkla“
A nevim co myslis tim tlakem, ale me pri konci curani tak silene zabolelo v brise, jak kdyby me nekdo bodnul nozem ![]()
To nucení na záchod jsem taky měla, když jsem měla zánět močových cest. Chodila jsem čurat snad po 3 minutách ![]()
Přesně, tak zánět močáku. šla bych si do lékárny pro nějaký brusinky- Urinal, nebo uroval.
Klid, teplo, Urinal. Moje babička mi jako dítěti vždycky nalila teplou vodu do skleněné flašky a normálně mi ji vrazila mezi nohy, krásně to rozehřálo a bylo po bolesti. A taky vařila odvar z petržele - normálně nastrouhala do hrníčku petržel a zalila vřelou vodou, pilo se pomalu po lžičkách a následovala neskutečná úleva.