Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím máte někdo zkušenosti? již měsíc mě trápí opravdu silné svědení i vnoci mě to probudí, děs. Mám takové bílé povlaky svědivé ale bez výtoku. Byla jsem u lékařky dostala jsem nějakou pražskou mast, vzali mi stěry ale vystrašila mě že z toho vznikají také rakoviny vnějších orgánů. Mám z toho hrůzu, sama mi neřekla co to je pořádmě, jen že se to asi rozjelo po ATB.
Přečetla sis cos napsala? NEdává to hlavu ani patu a fakt nejde vyčíst, co tě svědí ![]()
Kvasinky jsou špatná střeva a překyselený organismus, najdi si na netu zásadité potraviny a zařad je do jídelníčku, každý den jez syrový česnek a bude po svědení ![]()
Já vím omlouvám se…silné svědění mezi pysky a bílé povlaky bez výtoku.
Tak z kvasinek by asi dr hned nedelala prekancerozu, zeny ![]()
zakladatelko, nevim co mas, me napada leukoplakie, ale zkusenost nemam. Poptej se doktorky, az budes volat na vysledky…
Taky mě první napadla mykóza, ale ta Pražská mast se dává myslím na vaginální herpes. Asi se budeš muset zeptat doktorky ![]()
Myslím, že nějak říkala něco jako leukoplakie nebo displazie, prostě svědivé změny na sliznici…
Tak jsem snědla léky co jsem dostala nějaké 2 na dva dny nějaké na vnitří podporu odstranění plísně a mažu vyrobenou pražskou mastí. Svědí to stále stejně a povlaky mám také stejné. Výtok nemám, jen kůže mezi pysky je bíle potažená jakoby popraskaná a zdá se i že na poštěváčku mám jakoby vyrážku…jdu až za 3 týdny jsem z toho fakt nešstatná co to může být. ![]()
Jednou jsem měla kvasinky po léčbě ATB a taky jsem měla popraskanou kůži bylo to šílené. Byla jsem dole jak 70leta bába. Zavolejte na gyndu at té vezmou dřív.