Výtok po přeléčení

16.2.15 15:52

Výtok po přeléčení

Ahoj holky,
už jsem docela zoufalá a nevím si rady… Před 2 měsíci jsem šla na gyndu s krvácením po sexu, paní doktorka diagnostikovala zánět - kvasinky, dala mi zaváděcí tabletky + tabletky na polykání pro mě a pro partnera. Jenže po dalším sexu po přeléčení se situace zas opakovala… ale s tím, že tentokrát jsem měla svědění a výtok, dostala nové globulky a tablety na polykání… Přišlo zlepšení, z mé strany žádně problémy.
Jenže po dalším styku opět svědění, výtok… Tentokrát jsem se to snažila řešit sama, na gyn dr šla až po týdnu, s tím, že už je to lepší, ale chci mít jistotu…
Paní doktorka už se na mě koukala tak, že mě partner podvádí, no cítila jsem se trapně.
Kvasinek jsem se zbavila, ale nějaké špatné prostředí tam je, prý přemnožené přirozené bakterie, kvůli kterým mám výtok…Dostala jsem opět klion-d, a tabletky entizolu. Jenže při použití klionu cítím svědění a objevil se mi hrudkovitý výtok - samozřejmě nevím, jak dlouho ty tabletky „vytékají“…
Ale už jsem z toho zoufalá, že pořád nejsem v pořádku.
Nemáte někdo podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
16.2.15 16:04

Ahoj, měla jsem podobný problém s opakovanými výtoky vždy po sexu - nebyl sice kvasinkový - nesvědil, ale taky mě 3× dr přeléčila, byla jsem v pohodě a po styku se mi výtok vrátil. Gynekoložka mi řekla, že už neví, co se mnou a ať si prostě po každém styku dělám výplachy. S tím jsem se odmítla smířit, změnila jsem doktora, ten mi dal úplně jiné tablety na zavádění, už nevím jaké, a poradil mi 14 dní používat Lactafeel - první týden v kuse a potom druhý týden tuším ob tři dny. A první dva měsíce jsem ho používala vždy i po styku. Problém se mi už potom nevrátil. Ta moje diagnóza se jmenovala bakteriální vaginóza - měla jsem v pochvě přemnožené anaerobní bakterie a sperma to obnovené poševní prostředí vždycky znovu „rozhodilo“, jestli je to i tvůj případ, to ti musí říct tvoje doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
16.2.15 19:16

Ahojky taky jsem mývala tyhle problémy, čípky od gynekoložky mi moc nezabíraly tak jsem si koupila rosalgin a aplikátor na výplachy je to 6 nebo 10 sáčků, je sice dražší ale mě pomohl vždycky a musim zaklepat že mám od toho pokoj, jednou za čas se preventivně propláchnu a jsem bez problémů :palec: zkus a uvidíš hlavně nezapomen na ten aplikátor k němu prodává se zvlášt stojí asi stovku a těch 6 sáčků 260kč. Jinak jestli nepoužíváš intimní mýdlo, tak začni lactacyd je nejlepší a také chrání před těmito problémy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.15 17:54
@Marca 1 píše:
Ahojky taky jsem mývala tyhle problémy, čípky od gynekoložky mi moc nezabíraly tak jsem si koupila rosalgin a aplikátor na výplachy je to 6 nebo 10 sáčků, je sice dražší ale mě pomohl vždycky a musim zaklepat že mám od toho pokoj, jednou za čas se preventivně propláchnu a jsem bez problémů :palec: zkus a uvidíš hlavně nezapomen na ten aplikátor k němu prodává se zvlášt stojí asi stovku a těch 6 sáčků 260kč. Jinak jestli nepoužíváš intimní mýdlo, tak začni lactacyd je nejlepší a také chrání před těmito problémy :-)

tak jsem výplachy zkusila, po 2 dnech zlepšení a dnes na gynekologii mi paní doktorka řekla že v pořádku. Výplach raději jednou za čas pořád, doplnila laktobacily. Tak snad teď už to půjde jen k lepšímu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
19.2.15 18:06

@Katerinka28 vidíš tak to je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie