Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Jsem 19+4tt a uz druhy den docela citim podbrisek. Je to takovy neprijemny tlak i na spodek zevnitr. Vcera me brisko i trochu pobolivalo…ale nic, co by se nedalo vydrzet. Co by to mohlo byt? Muze to byt tim, jak se vse roztahuje? Popravde bricho me ruzne intenzivne boli cele tehu. Ale ted uz jsem mela 14 dni klid. Tento tyden uz citim dost intenzivni pohyby i rukou na brisku a behem dne je maly dost akcni a hybe se. Asi potrebuju trosku uklidnit, ze je to normalni.na kontrolu jdu az v utery…
@geronimo17 Může i nemusí,já to tak měla u obou těhotenství od začátku až do konce mě bolelo břicho…
@geronimo17 já bych řekla že to normální je, prostě prcek roste, vše se roztahuje a ty pohyby tomu „nepřidají“ přeci jen je v břiše už dost velký človíček ![]()
Pravděpodobně to znamena ze prcka holt budes citit.. kdyby bylo neco spatne zjisti to na kontrole.
Já jsem v 16tt,tlaky take mam,prcka zatim necitim,ale je úplně nejhorší takové to bolestivé pnutí na prave straně podbřišku, úplně nejhorší to je kdyz prudce vstanu,dlouho chodim a nebo kdyz ležím dlouhou dobu a nataženýma nohama. Na kontrolu jdu v pondělí tak taky doufám,ze je to v pohodě. Vůbec si nepamatuju jestli jsem to v prvním tehu mela. ![]()