Tlak v zubech

18.3.24 11:08

Tlak v zubech

Ahojky jdu jen s takovou snad ne moc blbou otázkou od včera mě začalo nevím jak to přesně popsat na levé straně dolních zubů jako něco cítím ale není to vyloženě bolest prostě jako takovej jako že tam něco cítím ani nedokážu říct který ze zubů by to mohl být ale když smrkam tak to cítím daleko víc nepotýka se někdo ze stejnou zkušenosti mám tam moudrak ale je už celý venku a snažím se to i dost čistit ty moudraky jestli to je od toho nebo mám hnedka vedle zablombovany zub no nevím co s tím k zubarce sem se objednála ale až za 4 týdny ale nechci tam letět na akutní aby mi neřekla že tam nic nemám že zbytečně plasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4859
18.3.24 11:22

Nemáš ucpaný dutiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.24 11:27

@vedma007 nene to nemám právě 🥲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.3.24 12:54

Buď máš pod některým ze zubů zánět nebo ti ta osmička ještě trochu povylezla a teď se ti ty zuby víc tlačí na sebe.

• Citovat
  • Upravit
18.3.24 13:36

@Janli zánět by asi hodně bolelo ne? Já spíš třeba jestli mi tam nenafoukalo nebo neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.3.24 14:28
@Daniela 42023 píše: Více

Nafoukalo? Jak? Zánět nebolí hned, ten se nějakou dobu vyvíjí.

• Citovat
  • Upravit
18.3.24 15:36

@Janli třeba z otevřeného okýnka nebo něco 🤔nebolí mě to ani při kousání nic jen prostě cítím zvláštní něco menší tupou bolest asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.8.24 17:15

@Daniela 42023 Jak to dopadlo?

Mně to začalo během chřipky. Bolest žádná, jen občasný tlak v zubu např. při rychlém pohybu hlavou. Nešlo mi přesně určit, ze kterého zubu to jde.
Na preventivce cca měsíc před tím včetně rentgenu a bez nálezu.
Po pár dnech po vyléčení chřipky necítím nic. Záhada. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí