Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A nemohla si treba nekde prochladnou? Mne takhle obcas boli v zime kdyz vystydnu…jakoze treba v tricku vyletim ven z auta natankovat… vetsinou mi pomuze vic pit caj idealne urologickej, urinalakut je taky super…
Kdyz by to trvalo dyl sla bych asi na gyndu radsi.
To snad ne tyjo, celkem si na tohle dávám právě pozor a dávám si brusinky někdy i preventivně v zimě.
Tak uvidíme co z toho bude (snad nic
). Každopádně děkuji za odpověd ![]()
Jenom pro edit:
Na gyn. jsem volala, popsala to a sestřička mi (i přes ujištění, že beru pravidelně antikoncepci) sdělila, že to jsou typické příznaky pro ovulaci a že mám počkat pár dní, jestli to přestane a přinejhorším prohlídka. Dneska jsem do toho totiž začala i lehce špinit - mám to tak každý měsíc přesně v tom období ovulace i přes atk..
No, tak přijde mi to trochu divné, ale prý se to někomu může stát… Achjo ![]()
Ahoj holky,

jdu si pro váš objektivní názor.
Od té doby, co beru antikoncepci se mi dost zvýšila sekrece - poslední prohlídka u gyn. v říjnu - vše ok včetně stěrů.
Poslední dva cykly mi to ale přijde občas už jako extrém - třeba když se zvednu, tak cítím, jak to vytíká. Ten hlen ale neodpovídá popisu žádné infekce - není ani vodový, ani úplně hustý nebo hrudkovitý, jak je tomu třeba u kvasinkové infekce. Je ho prostě jen HODNĚ. Nezapáchá, nesvědí ani nepálí.
Všimla jsem si, že víc ho bývá v době, kdy bych normálně měla mít ovulaci a míň zas, když jsem po sexu.
Asi bych to dál neřešila a případně se doptala na další prohlídce v dubnu, jenže od včerejška se mi stalo, že spolu s výtokem mě začal pobolívat podbřišek. Nemůžu přesně určit kde, je to spíš takový nepříjemný tlak. Včera jsem toto měla jen chvíli, dnes už je to několik hodin, co to nepřestává. K tomu si občas připadám taková malátná - stalo se mi to včera jednou a dnes podruhé.
No a tak je přede mnou dilema - zda-li mám počkat, jak se to vyvine, jestli bolesti do pár dní nepřejdou a nebo raději co nejdřív zavolat na gyndu.. případně pokud budete mít nějaké zkušenosti a napadlo by vás, co by to mohlo být, tak sem s tím.
Děkuji a přeji příjemný večer