Tlaky v podbřišku a výtok

Anonymní
6.12.22 18:43

Tlaky v podbřišku a výtok

Ahoj holky,
jdu si pro váš objektivní názor.
Od té doby, co beru antikoncepci se mi dost zvýšila sekrece - poslední prohlídka u gyn. v říjnu - vše ok včetně stěrů.
Poslední dva cykly mi to ale přijde občas už jako extrém - třeba když se zvednu, tak cítím, jak to vytíká. Ten hlen ale neodpovídá popisu žádné infekce - není ani vodový, ani úplně hustý nebo hrudkovitý, jak je tomu třeba u kvasinkové infekce. Je ho prostě jen HODNĚ. Nezapáchá, nesvědí ani nepálí.
Všimla jsem si, že víc ho bývá v době, kdy bych normálně měla mít ovulaci a míň zas, když jsem po sexu.
Asi bych to dál neřešila a případně se doptala na další prohlídce v dubnu, jenže od včerejška se mi stalo, že spolu s výtokem mě začal pobolívat podbřišek. Nemůžu přesně určit kde, je to spíš takový nepříjemný tlak. Včera jsem toto měla jen chvíli, dnes už je to několik hodin, co to nepřestává. K tomu si občas připadám taková malátná - stalo se mi to včera jednou a dnes podruhé.
No a tak je přede mnou dilema - zda-li mám počkat, jak se to vyvine, jestli bolesti do pár dní nepřejdou a nebo raději co nejdřív zavolat na gyndu.. případně pokud budete mít nějaké zkušenosti a napadlo by vás, co by to mohlo být, tak sem s tím. :)
Děkuji a přeji příjemný večer :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.12.22 19:48

A nemohla si treba nekde prochladnou? Mne takhle obcas boli v zime kdyz vystydnu…jakoze treba v tricku vyletim ven z auta natankovat… vetsinou mi pomuze vic pit caj idealne urologickej, urinalakut je taky super…

Kdyz by to trvalo dyl sla bych asi na gyndu radsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.22 20:32

To snad ne tyjo, celkem si na tohle dávám právě pozor a dávám si brusinky někdy i preventivně v zimě.
Tak uvidíme co z toho bude (snad nic :D ). Každopádně děkuji za odpověd :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.22 14:11

Jenom pro edit:
Na gyn. jsem volala, popsala to a sestřička mi (i přes ujištění, že beru pravidelně antikoncepci) sdělila, že to jsou typické příznaky pro ovulaci a že mám počkat pár dní, jestli to přestane a přinejhorším prohlídka. Dneska jsem do toho totiž začala i lehce špinit - mám to tak každý měsíc přesně v tom období ovulace i přes atk..
No, tak přijde mi to trochu divné, ale prý se to někomu může stát… Achjo :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí