Tlustá a koupaliště

Anonymní
28.6.19 19:40

Tlustá a koupaliště

Ahoj holky je tu některá při těle a nestydí se do plavek?? Mám problém s bříškem a s boky jakoby nad zadkem (madla), mám je obrovský :oops: Zkoušela jsem jednodílné plavky, tankiny, i kalhotky s vysokým pasem ale stejně v tom vypadám příšerně. Stydím se ale mám dítě a nejít s ním na koupaliště :pocitac: Komentáře jako cvicit atd si odpusťte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
28.6.19 19:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky je tu některá při těle a nestydí se do plavek?? Mám problém s bříškem a s boky jakoby nad zadkem (madla), mám je obrovský :oops: Zkoušela jsem jednodílné plavky, tankiny, i kalhotky s vysokým pasem ale stejně v tom vypadám příšerně. Stydím se ale mám dítě a nejít s ním na koupaliště :pocitac: Komentáře jako cvicit atd si odpusťte.

choď tam po zavírací době :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.6.19 19:41

Takovejch lidí tam je. Čím víc to budete řešit, tím hůř se sama budete cítit. Je potřeba si najít někoho tlustějšího a říci si, nejsem na tom nejhůře :)
Co si vzít na sebe nějaké lehké šaty co se nosí přes plavky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
28.6.19 19:42

Ahoj ja jsem taky pri tele hlavne boky mam a stehna. Ale nestydim se na koupalisti nejsou jen same modelky. Mam tankiny a hotovo. Deti chteji k vode tak jdu a neresim co ostatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.6.19 19:45

Mám špek na břiše a boky a v klidu chodím kamkoliv k vodě. Jo a jednodílný plavky mi přijdou třeba horší, takže nosím klasické dvojdílné plavky. Nejradši mám spodní díl na zavazování, který si nastavím podle potřeby.

• Citovat
  • Upravit
8288
28.6.19 19:49

Tlustý je tam každý druhý. Ale opravdu. Škoda kvůli tomu nejít k vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
28.6.19 19:50

Já nosím tankiny, vyvalené břicho nemusím ukazovat, a ta rada, najít si někoho tlustšího je boží, tak to dělám taky a připadám si štíhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.6.19 19:50

Sim tě, přece kvůli tomu nebudete sedět celé léto doma. Že nejsi modelka se pozná i v riflích, tak se to holt pozná i v plavkách no. Rozhodně tam nebudeš jediná a hlavně je to každýmu úplně jedno, jaký ty máš zadek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.6.19 19:52
@Anonymní píše:

Tak vypadas, jak vypadáš :nevim: Zajímá to hlavně tebe a možná tvého muže. Ostatní to řeší mnohem míň, než si myslis. Sama pises, že komentáře, at s tim něco děláš, slyset nechces :mrgreen:

Já když vidím nějakou maladou opravdu vorvanici, tak mi maximálně na sekundu proletí hlavou, že je to děs, že si takhle ničí život. A okamžitě to pouštím z hlavy, rozhodně ji nijak nezkoumám.

A nějaká madla lásky nebo špek nad brichem jsou podle mě všem volná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.6.19 19:53

:kytka: Rozhodně se nikdo o tvoje špeky zajímat nebude a určitě tam bude většina ženských, které žádné modelky nejsou. Buď v klidu, jde hlavně o to, aby sis to na koupáku s dětmi užila. Tuto sezonu je už sice pozdě, ale co s těmi kily navíc zkusit zatočit třeba do příštího roku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.6.19 19:54
@Anonymní píše:

Vždycky se najde nějaká tlustší, na které si mindrák zahojíš. Včera jsem na koupališti viděla holku, co měla kolem boků asi 200cm, a černé chlupy na lýtkách a v podpaží. A vesele se koupala.

Mám taky mindrák, když přede mě nakráčí vysoustruhovaná mladší známá s pidiplavečkami, ale jen chvilku. Já prostě nikdy takhle vypadat nebudu. Nemám chuť trávit čas v tělocvičně. A jen běháním za dítětem toho nedocílím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.6.19 19:55
@stinga píše:
Já nosím tankiny, vyvalené břicho nemusím ukazovat, a ta rada, najít si někoho tlustšího je boží, tak to dělám taky a připadám si štíhle

Dokud si neuvedomis, že si třeba právě v tu chvíli někdo takhle našel tebe. :mrgreen:

Pcha, tloustnutí, to se dá zvrátit. Ale stárnutí, to je výzva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.6.19 19:58
@Bábrdl píše:
Dokud si neuvedomis, že si třeba právě v tu chvíli někdo takhle našel tebe. :mrgreen:Pcha, tloustnutí, to se dá zvrátit. Ale stárnutí, to je výzva :mrgreen:
:mrgreen: Odmazáváš roky úspěšně?? :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
28.6.19 19:59
@Bábrdl píše:
Dokud si neuvedomis, že si třeba právě v tu chvíli někdo takhle našel tebe. :mrgreen:Pcha, tloustnutí, to se dá zvrátit. Ale stárnutí, to je výzva :mrgreen:

no - to je riziko podnikání :mrgreen: - já cvičím jak blázen, posiluju, ale ráda jím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.19 19:59

Děkuji holky za komentáře :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat