Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
Ahoj holky je tu některá při těle a nestydí se do plavek?? Mám problém s bříškem a s boky jakoby nad zadkem (madla), mám je obrovskýZkoušela jsem jednodílné plavky, tankiny, i kalhotky s vysokým pasem ale stejně v tom vypadám příšerně. Stydím se ale mám dítě a nejít s ním na koupaliště
Komentáře jako cvicit atd si odpusťte.
choď tam po zavírací době ![]()
Takovejch lidí tam je. Čím víc to budete řešit, tím hůř se sama budete cítit. Je potřeba si najít někoho tlustějšího a říci si, nejsem na tom nejhůře ![]()
Co si vzít na sebe nějaké lehké šaty co se nosí přes plavky?
Ahoj ja jsem taky pri tele hlavne boky mam a stehna. Ale nestydim se na koupalisti nejsou jen same modelky. Mam tankiny a hotovo. Deti chteji k vode tak jdu a neresim co ostatni.
Mám špek na břiše a boky a v klidu chodím kamkoliv k vodě. Jo a jednodílný plavky mi přijdou třeba horší, takže nosím klasické dvojdílné plavky. Nejradši mám spodní díl na zavazování, který si nastavím podle potřeby.
Tlustý je tam každý druhý. Ale opravdu. Škoda kvůli tomu nejít k vodě.
Já nosím tankiny, vyvalené břicho nemusím ukazovat, a ta rada, najít si někoho tlustšího je boží, tak to dělám taky a připadám si štíhle
Sim tě, přece kvůli tomu nebudete sedět celé léto doma. Že nejsi modelka se pozná i v riflích, tak se to holt pozná i v plavkách no. Rozhodně tam nebudeš jediná a hlavně je to každýmu úplně jedno, jaký ty máš zadek ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky je tu některá při těle a nestydí se do plavek?? Mám problém s bříškem a s boky jakoby nad zadkem (madla), mám je obrovskýZkoušela jsem jednodílné plavky, tankiny, i kalhotky s vysokým pasem ale stejně v tom vypadám příšerně. Stydím se ale mám dítě a nejít s ním na koupaliště
Tak vypadas, jak vypadáš
Zajímá to hlavně tebe a možná tvého muže. Ostatní to řeší mnohem míň, než si myslis. Sama pises, že komentáře, at s tim něco děláš, slyset nechces ![]()
Já když vidím nějakou maladou opravdu vorvanici, tak mi maximálně na sekundu proletí hlavou, že je to děs, že si takhle ničí život. A okamžitě to pouštím z hlavy, rozhodně ji nijak nezkoumám.
A nějaká madla lásky nebo špek nad brichem jsou podle mě všem volná.
Rozhodně se nikdo o tvoje špeky zajímat nebude a určitě tam bude většina ženských, které žádné modelky nejsou. Buď v klidu, jde hlavně o to, aby sis to na koupáku s dětmi užila. Tuto sezonu je už sice pozdě, ale co s těmi kily navíc zkusit zatočit třeba do příštího roku? ![]()
@Anonymní píše:
Vždycky se najde nějaká tlustší, na které si mindrák zahojíš. Včera jsem na koupališti viděla holku, co měla kolem boků asi 200cm, a černé chlupy na lýtkách a v podpaží. A vesele se koupala.
Mám taky mindrák, když přede mě nakráčí vysoustruhovaná mladší známá s pidiplavečkami, ale jen chvilku. Já prostě nikdy takhle vypadat nebudu. Nemám chuť trávit čas v tělocvičně. A jen běháním za dítětem toho nedocílím… ![]()
@stinga píše:
Já nosím tankiny, vyvalené břicho nemusím ukazovat, a ta rada, najít si někoho tlustšího je boží, tak to dělám taky a připadám si štíhle
Dokud si neuvedomis, že si třeba právě v tu chvíli někdo takhle našel tebe. ![]()
Pcha, tloustnutí, to se dá zvrátit. Ale stárnutí, to je výzva ![]()
@Bábrdl píše:
Dokud si neuvedomis, že si třeba právě v tu chvíli někdo takhle našel tebe.Pcha, tloustnutí, to se dá zvrátit. Ale stárnutí, to je výzva
@Bábrdl píše:
Dokud si neuvedomis, že si třeba právě v tu chvíli někdo takhle našel tebe.Pcha, tloustnutí, to se dá zvrátit. Ale stárnutí, to je výzva
no - to je riziko podnikání
- já cvičím jak blázen, posiluju, ale ráda jím ![]()
Ahoj holky je tu některá při těle a nestydí se do plavek?? Mám problém s bříškem a s boky jakoby nad zadkem (madla), mám je obrovský
Zkoušela jsem jednodílné plavky, tankiny, i kalhotky s vysokým pasem ale stejně v tom vypadám příšerně. Stydím se ale mám dítě a nejít s ním na koupaliště