Zkoušela jsem si plavky a chce se mi brečet

Anonymní
5.6.19 08:18

Zkoušela jsem si plavky a chce se mi brečet

Sem ze sebe nešťastná, sice nejsem tlustá spíš asi hubena ale sem jak 10ti léta holka,..chápete:( vůbec se mi nechce nikam k vodě, protože každej se musi pozastavit nad natovou plosinou achjoo :,( máte to někdo taky tak? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.6.19 08:21

Jo a je mi 25 a mam dítě, abyste nemysleli že jsem nějaká pubertacka…

• Citovat
  • Upravit
37131

Ne každému je úplně jedno jak vypadáš. Osobně je mi teď úplně fuk jak je kdo plochy, jaký má zadek, jaké si oblikne plavky apod. Každý je nějaký. Kup si nějaké plavky třeba s vycpavkou, něco co ti trochu polichoti, když ti na tom tolik záleží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995

Ja mam spis opacny „problem“ - nejsem sice obezni, ale hlavne na zadku a stehnech mam asi vic, nez by muselo. Ale to neni problem, problem je, ze si myslis, ze te ostatni resi, nebo ze je to dulezite. Neni, prd na ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
5.6.19 08:22

Bude ti líp, když ti napíšu, že mám prsa velikosti K, plavky na sebe sotva seženu, bojím se skočit šipku, protože mi vždycky vypadnou. K tomu hrbatá záda a to fakt viditelně a svaly na ramenou v půli přepůlené od ramínek podprsenky. Nevím, co je to si obléct tričko bez širokých ramínek, nedejbože za krk. A navíc, chlapy se na taková prsa možná podívají, ale doma to fakt nechtějí. Každý extrém je hrozný, tak si pořiď plavky s push-up košíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68952
5.6.19 08:25

Hoď se do režimu, že každýmu je jedna ženská na koupališti mezi stovkou jiných úplně fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
5.6.19 08:26

Skus zacat cvicit, vyformovat si postavu. Ja ked necvicim, tiez mi vaha hned lezie dolu a necitim sa dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19571

Hele klid. Ja zas potrebuju velky kalhotky, malinky kosicky, velkej obvod. Taky paradni postavička do plavek. :roll:
Rekla bych neres to, tvuj chlap te ma rad takovou, jaka jsi a ostatni ti muzou byt ukradeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12581
@Anonymní píše:
Sem ze sebe nešťastná, sice nejsem tlustá spíš asi hubena ale sem jak 10ti léta holka,..chápete:( vůbec se mi nechce nikam k vodě, protože každej se musi pozastavit nad natovou plosinou achjoo :,( máte to někdo taky tak? :(

No vidis ja mam opacny, prsa 5-6 a sehnat jednodilne plavky aby prsa drzely, je nadlidske usili..jednodilne kvuli vetsimu brisku.nohy, boky, zadek ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27650
5.6.19 08:27
@Aduš8 píše:
Bude ti líp, když ti napíšu, že mám prsa velikosti K, plavky na sebe sotva seženu, bojím se skočit šipku, protože mi vždycky vypadnou. K tomu hrbatá záda a to fakt viditelně a svaly na ramenou v půli přepůlené od ramínek podprsenky. Nevím, co je to si obléct tričko bez širokých ramínek, nedejbože za krk. A navíc, chlapy se na taková prsa možná podívají, ale doma to fakt nechtějí. Každý extrém je hrozný, tak si pořiď plavky s push-up košíčky.

znám holčinu co takový prsa má a upřímně i já se podívám, ale s hrůzou a i manžel říkal že tohle by nosit nechtěl :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
5.6.19 08:28

Mám to úplně stejně, mimo dobu kojení prsa v podstate nemám. A je mi to fuk, jsou na světě i horší věci. Naopak jsem ráda, že je nemám velké, s tím jsou jen problémy a vždy se těším, až se kojení ustálí a já zas budu placata.
Mám problémy s nohou, jde to i vidět, lidi se ptají… I to je mi už jedno, ale trápilo mě to víc než nějaký prsa. Ty ti nijak nevadí, neomezují, nestezuji každodenní život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
5.6.19 08:29

Ja myslim, ze to zna skoro kazda, jen duvody se lisi. Mne letosni plac teprve ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
5.6.19 08:31

Tý jo, co bych za to dala. Malá prsa jsou hezčí a vypadají stokrát líp bez podprsenky. Já mám velká prsa a navíc ještě povadlá. Bez podprsenky bohužel nedám ani ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiveDream
5.6.19 08:36

Já jsem před 7týdny porodila…z mých krásných pevných trojek mám povislé osmičky, které když malá vysosne, tak spadnou skoro k pupku. Na břiše a bocích fialové strie…máme jet za pár týdnů k moři a děsím se toho. Jak tady píšou ostatní, nikdo to asi moc neřeší kolem, ale ten pocit, že nás sleduje každý máme pořád😏..

• Citovat
  • Upravit
5040
5.6.19 08:41

A mně se drobný hubený holky s malýma prsama líbí. Já bych se na tebe na koupališti koukala se zalíbením, rozhodně spíš, než na macatý prsatice. A chlapi mají podobně různý vkus. Tak nevěš hlavu, bradu hrdě vztyčenou a usmívej se. Jedině tak budeš pro okolí krásná. Na velikosti a proporcích nezáleží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková