Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já je nenosím… nejsem tlustá, ale ani hubená a strašně se mi v nich moje nohy nelíbí
ono totiž světlé džíny rozšiřují ![]()
@maca84 no je otázka jaká nadváha, ale když si dáš delší triko, halenku, tuniku, aby nebyl vidět zadek, tak můžeš mít bílé kalhoty i nadváhu a bude to vypadat dobře
@maca84 píše:
Chci se zeptat zda nosite bile kalhoty nebo dziny kdyz mate nadvahu???strasne se mi libi bile kalhoty ale nemam odvahu. dneska jsem videla zenu ktera byla plnostihla a mela je.ale byli docela prusvitne a byli videt dolicky tak me to nejak odradilo protoze celusku mam taky ne moc ale je tam.nebo jaky material neprosvita.
![]()
Mám jen letní pláťáky, ale hned je na nich vidět šmouha, takže je moc nenosím. Neprosvítají.
@stinga nadvahu 8kilo
mambsvetle modrou dzinovou halenku takova lehci dzinovina a vsichni mi rikaj ze se hodi jen k bilym kalhotum. ![]()
Mám lehce nadváhu a bílé kalhoty v klidu nosím. Záleží na materiálu a co si k nim vezmeš.
Nenosim. Porad hlidat, jestli je nekde cmouha, abych se neoprela o cosi spinaveho.
To se mi nechce.
Mám ve skříni jedny a jak už tu padlo, nenosim je, protože v nich během chvilky vypadám jako prasátko. Stačí se někde opřít, kolem něčeho projít,…a hned jsou kalhoty na převlečení.
Podle mne to, jak clovek vypada v bilych kalhotech, nezavisi ani tak od nadváhy, jako od typu postavy, resp. proporci. Podle mne bile kalhoty slusi tem, kdo maji „dominantni“ vrsek. Tj. vetsi prsa, brisko, oproti spodku, klidne i s nadvahou. Ale pokud je to opacne, tak ruce pryc od bilych kalhot ![]()
Mám lehkou nadváhu a v létě nenosím skoro nic jinýho než bílý lněný kalhoty a to i přes to, že mám dvě mrňata. Jsou nadčasový, elegantní a když mi je děti zapatlají, stačí trochu sava a jsou bílý zase. To, že bílá rozšiřuje, je akorát blbá pověra. Takže si najdi kalhoty, co ti padnou a klíďo je nos ![]()
Diky treba si najdu dobry strih. a bude to dobry jen tu odvahu ![]()
@maca84 píše:
@stinga nadvahu 8kilomambsvetle modrou dzinovou halenku takova lehci dzinovina a vsichni mi rikaj ze se hodi jen k bilym kalhotum.
to není zas tak hrozné, klidně bych být tebou ty bílé kalhoty pořídila