Plnoštíhlé ženy, nosíte bílé kalhoty nebo džíny?

21
21.6.19 22:01

Já je nenosím… nejsem tlustá, ale ani hubená a strašně se mi v nich moje nohy nelíbí :P ono totiž světlé džíny rozšiřují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76616
21.6.19 22:01

@maca84 no je otázka jaká nadváha, ale když si dáš delší triko, halenku, tuniku, aby nebyl vidět zadek, tak můžeš mít bílé kalhoty i nadváhu a bude to vypadat dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.6.19 22:02
@maca84 píše:
Chci se zeptat zda nosite bile kalhoty nebo dziny kdyz mate nadvahu??? :think: strasne se mi libi bile kalhoty ale nemam odvahu. dneska jsem videla zenu ktera byla plnostihla a mela je.ale byli docela prusvitne a byli videt dolicky tak me to nejak odradilo protoze celusku mam taky ne moc ale je tam.nebo jaky material neprosvita. :nevim: :think:

Mám jen letní pláťáky, ale hned je na nich vidět šmouha, takže je moc nenosím. Neprosvítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
21.6.19 22:03

Nenosím, protože mám malý děti a jsme strašný čuňátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.6.19 22:05

@stinga nadvahu 8kilo :roll: mambsvetle modrou dzinovou halenku takova lehci dzinovina a vsichni mi rikaj ze se hodi jen k bilym kalhotum. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.6.19 22:06

No to bych nosila jen bez deti kdyz bych nekam sla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.6.19 22:07

Mám lehce nadváhu a bílé kalhoty v klidu nosím. Záleží na materiálu a co si k nim vezmeš.

• Citovat
  • Upravit
74217

Nenosim. Porad hlidat, jestli je nekde cmouha, abych se neoprela o cosi spinaveho.
To se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813

Mám ve skříni jedny a jak už tu padlo, nenosim je, protože v nich během chvilky vypadám jako prasátko. Stačí se někde opřít, kolem něčeho projít,…a hned jsou kalhoty na převlečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.6.19 22:08

Jaky matros aby neprosvital???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.6.19 22:11

Podle mne to, jak clovek vypada v bilych kalhotech, nezavisi ani tak od nadváhy, jako od typu postavy, resp. proporci. Podle mne bile kalhoty slusi tem, kdo maji „dominantni“ vrsek. Tj. vetsi prsa, brisko, oproti spodku, klidne i s nadvahou. Ale pokud je to opacne, tak ruce pryc od bilych kalhot :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
21.6.19 22:12

Nadváhu sice nemám, ale jsme hrozný prase, takže nenosím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.6.19 22:12

Mám lehkou nadváhu a v létě nenosím skoro nic jinýho než bílý lněný kalhoty a to i přes to, že mám dvě mrňata. Jsou nadčasový, elegantní a když mi je děti zapatlají, stačí trochu sava a jsou bílý zase. To, že bílá rozšiřuje, je akorát blbá pověra. Takže si najdi kalhoty, co ti padnou a klíďo je nos :palec:

• Citovat
  • Upravit
470
21.6.19 22:16

Diky treba si najdu dobry strih. a bude to dobry jen tu odvahu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
21.6.19 22:28
@maca84 píše:
@stinga nadvahu 8kilo :roll: mambsvetle modrou dzinovou halenku takova lehci dzinovina a vsichni mi rikaj ze se hodi jen k bilym kalhotum. :nevim:

to není zas tak hrozné, klidně bych být tebou ty bílé kalhoty pořídila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková