Plnoštíhlé ženy, nosíte bílé kalhoty nebo džíny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77130
21.6.19 22:28
@maca84 píše:
@stinga nadvahu 8kilo :roll: mambsvetle modrou dzinovou halenku takova lehci dzinovina a vsichni mi rikaj ze se hodi jen k bilym kalhotum. :nevim:

to není zas tak hrozné, klidně bych být tebou ty bílé kalhoty pořídila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
21.6.19 22:30

Vem si co se ti libi. Ja je nenosim z praktickych duvodu, jsem porad od neceho umazana, na bile to jde desne videt. Nemusi kazdy hned vedet, jaky jsem cune 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
21.6.19 22:32

U kalhot záleží vždy na střihu a materiálu nikoliv na barvě, takže zkousej a uvidíš jestli ti nějaké padnou já mám zadek jako vrata a nosím bílé kraťasy z pevné rifloviny a delší triko a vypadám relativně normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.6.19 22:32

Nosim lnene kalhoty a trictvrtecni rifle, oboje z Tchiba. Ani jedny nejsou pruhledne. Ale jak psal nekdo vyse, mam nohy i zadek docela soumerne, nic extra nevystupuje, spis mam sirsi ramena a prsa, takze to jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
21.6.19 22:53

Nenosím. Ne že bych na to neměla postavu, ale zaprvé bílá spíš opticky rozšířuje, takže oplacany člověk vypadá ještě tlustejsi, třeba leginy zvýrazní každou nedokonalost a navíc je to na kalhoty teda sakra nepraktická barva. Momentálně bych se v bílé bála i sednout někde na lavičku, jak všude litá pyl a všechno je žluté. Měla sem jednou bílé kalhoty ještě ve škole a to bylo fakt za trest, věčně špinavé, věčně sem se musela kontrolovat, kdybych třeba dostala ms tak by bylo hned vymalováno :D i když se mi bile džíny líbí třeba na nějakých modelkach, tak pro mě to není ta pravá barva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.6.19 23:06

Nosím a ráda. Směska s elastanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
22.6.19 00:00

Já mám třeba nohy fakt krásný, to jediný beze studu můžu ukazovat. Ale bílý kalhoty nenosím. Vadí mi, že si musím hlídat každou šmouhu, kde si sednu, jestli se mi neotře špinavá kabelka a tak. Naprosto neřeším, že potkám plnoštíhlou v bílých kalhotách, jen si pomyslím, že má velkou disciplínu a ostražitost :lol: Tak směle, směle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
22.6.19 06:35

Mám velikost 46 a nosím je. S nějakou hezkou halenkou / košilí, k tomu boty na podpatku. Lidi mě už několikrát pochválili, že mi to sluší. A podle mě bílá nerozšiřuje, blbý střih ale ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
22.6.19 08:37

Nosím, nosila - ted jsem těhotná. U těch bílých jde fakt o matroš, jedny lehde průsvitné nosím s delšími halenkami a jedny mám takové 7/8 a ty stehna a zadek pěkně stáhnou, takže to vypadá velice dobře. ;)
Edit: včera jsem viděla už obézní paní, měla bílé 3/4 elastáky na tom džínovou tuniku, jako nohy výstavní neměla, ale nějak mě to nepohoršovalo, mělo to šmrnc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
22.6.19 09:51

Sem si letos koupila bílý džíny. No su vyléčená do doby než budou děti větší. Malá si o mě otřela ruky od zmrzliny :mrgreen: Takže buď je vytáhnu bez dětí nebo smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
22.6.19 17:13

Bile kalhoty nosim, dziny (pevnejsi latka) i tenci. Mam velikost 38-40, a myslim ze je to ok.

Libi se mi kombinace s tmavymi topy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
22.6.19 17:22

Loni jsem si koupila svoje první bílé rifle a ten střih mi tak seděl že jsem je nosila snad celé léto. Ale je fakt že jsem se týden odhodlavala v nich jít do práce. Je to nezvyk. Ale sedí mi a letos jsem si koupila další ale 7/8. Nosím delší tuniku nebo tricko a cítím se v nich dobře a jak tu bylo psáno bílá nerozšiřuje blbý střih ano a důležité je cítit se fajn a ne koukat co říkají ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.6.19 21:45

@jopo to mas pravdu at si vsichni rikaj co chtej. a jo strih udela hodne ;) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková