Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky jdu si pro radu..
Před půl rokem jsem vysadila HA a pozvolna sme se s manželem začali pokoušet o miminko. Zatím to nehrotíme, nějaký ten čas ještě mám.. Je mi 26
začala jsem se víc hlídat, zapisovat si data o bolestech, pocitech, atd během cyklu. Tři měsíce už hlídám i ovu pomocí BT a zjišťuji si info, které by nám pomohlo k vytouženému mimču… Teď k problému
Jsem 9DPO, celý týden jsem měla extrémní bolesti zad až do třísel a občasné bolesti hlavy.. Což většinou mívám až v týdnu při MS, ale ne tak intenzivní
Dnes ráno jsem na záchodě málem zkolabovala.. Po utření jsem na toal. papíře objevila doslova kusy černé hmoty?
společně s běžnou MS krví a hustým nažloutlým hlenem.. Původně jsem si myslela, že mi jen začala MS dřív… Což sem nikdy neměla, spíš později, ale nikdy ne o 4 dny dříve.. Tampon během dne
byl také spíš černý/tmavě hnědý.. Navíc teď odpoledne už nic, ani špinění.. Nevíte, co by to mohlo znamenat?… Společně s touto podivností odezněla i bolest zad jako lusknutim prstů..
Omlouvám se za detailní popis, ale nikdy se mi nic podobného nestalo a nevím, co teď, co se vlastně stalo a jsem trochu plašan
Děkuji.. ![]()