Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ted nedávno jsem na to narazila když jsem řešila kožní onemocnění dcerky… Myslím že se o tomhle symptomu zmiňoval nějaký příbalový leták mastičky na kožní neduhy. Konrétně netuším a pročítat příbalové letáky se mi nechce myslím že návštěvou kožního lékaře nic nepokazíte…
No ono tím drhnutím to moc nezlepšíš..spíš naopak..to tmavo vzniklo jak? holíš se? epiluješ? voskuješ? někdy takové to tmavé okolí chloupků mají tmavé typy holek..nekdy to může být i reakce na antiperspirant..
@Anonymní píše:
To jsem.
Hele, jestli ti to vážně vadí a dřív jsi to třeba neměla tak si dojdi na kožní, nic tim nezkazíš, třeba to je jen pigment
osobně bych si zašla.
@Tarinka píše:
Bež raději k lékaři, může to být příznak cukrovky
to jako fakt??? to jsem nikdy neslysela
Nejsi těhotná nebo po porodu? Tmavnou bradavky, podpaží i stydké pysky - pracovala jsem na gynekologii.
@alexxa píše:
to jako fakt??? to jsem nikdy neslysela
No to jsem zrovna nedávno četla u mojí mamky v takové knize o zdraví, jinak já nejsem žádná lékařka, takže to může být kec, ale bylo tam cosi, že je to nebytečným inzulínem
stejně tak fleky v tříslech ![]()
@ondatra2137 píše:
Nejsi těhotná nebo po porodu? Tmavnou bradavky, podpaží i stydké pysky - pracovala jsem na gynekologii.
Neco podobneho jsem chtela napsat. A nebo, nejsi zakl.jen opalena? Chodis do solarka a nezvedas ruky(i u normalni opalovacky)?A co samoopalovaky, nebo nastrik, ale to by si zase vydrhla do bila ![]()
@alexxa třeba tady to je jako jeden příznak cukrovky http://www.sun1001.com/cs/1547.html
Dobrý večer, prosila bych o radu. Mám tmavo v podpaždí a pořád se toho nemůžu zbavit. Myslela jsem, že je to špína, i když se sprchuju každý den. Tak jsem zkoušela žínkou drhnout, pak jsem si koupila kartáč na nehty a drhla to tím, ale pořád to prostě nechce zmizet. nevíte co s tím? Nemůžu nosit tílka ani šaty a pořád si připadám jak nějaká špína. Děkuju všem.