Tmavo v podpaždí

Anonymní
3.9.13 22:30

Tmavo v podpaždí

Dobrý večer, prosila bych o radu. Mám tmavo v podpaždí a pořád se toho nemůžu zbavit. Myslela jsem, že je to špína, i když se sprchuju každý den. Tak jsem zkoušela žínkou drhnout, pak jsem si koupila kartáč na nehty a drhla to tím, ale pořád to prostě nechce zmizet. nevíte co s tím? Nemůžu nosit tílka ani šaty a pořád si připadám jak nějaká špína. Děkuju všem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
3.9.13 22:31

Co se oholit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.9.13 22:32
@kate02 píše:
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.13 22:32

To jsem. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
549
3.9.13 22:34

Ted nedávno jsem na to narazila když jsem řešila kožní onemocnění dcerky… Myslím že se o tomhle symptomu zmiňoval nějaký příbalový leták mastičky na kožní neduhy. Konrétně netuším a pročítat příbalové letáky se mi nechce myslím že návštěvou kožního lékaře nic nepokazíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
3.9.13 22:35

No ono tím drhnutím to moc nezlepšíš..spíš naopak..to tmavo vzniklo jak? holíš se? epiluješ? voskuješ? někdy takové to tmavé okolí chloupků mají tmavé typy holek..nekdy to může být i reakce na antiperspirant..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.9.13 22:40
@Anonymní píše:
To jsem. :mrgreen:
:lol:

Hele, jestli ti to vážně vadí a dřív jsi to třeba neměla tak si dojdi na kožní, nic tim nezkazíš, třeba to je jen pigment :nevim: osobně bych si zašla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.13 22:44

Děkuji za rady, zajdu tam a snad mi poradí.

• Citovat
  • Upravit
10680
3.9.13 22:45

Bež raději k lékaři, může to být příznak cukrovky  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
3.9.13 22:53
@Tarinka píše:
Bež raději k lékaři, může to být příznak cukrovky :think:

to jako fakt??? to jsem nikdy neslysela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ondatra2137
3.9.13 23:03

Nejsi těhotná nebo po porodu? Tmavnou bradavky, podpaží i stydké pysky - pracovala jsem na gynekologii.

• Citovat
  • Upravit
24379
3.9.13 23:04
@kate02 píše:
:lol: :lol: voleee, jsem si odprskla :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.9.13 23:06
@alexxa píše:
to jako fakt??? to jsem nikdy neslysela

No to jsem zrovna nedávno četla u mojí mamky v takové knize o zdraví, jinak já nejsem žádná lékařka, takže to může být kec, ale bylo tam cosi, že je to nebytečným inzulínem :think: stejně tak fleky v tříslech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.9.13 23:07
@ondatra2137 píše:
Nejsi těhotná nebo po porodu? Tmavnou bradavky, podpaží i stydké pysky - pracovala jsem na gynekologii.

Neco podobneho jsem chtela napsat. A nebo, nejsi zakl.jen opalena? Chodis do solarka a nezvedas ruky(i u normalni opalovacky)?A co samoopalovaky, nebo nastrik, ale to by si zase vydrhla do bila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.9.13 23:09

@alexxa třeba tady to je jako jeden příznak cukrovky http://www.sun1001.com/cs/1547.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí