Hydrocolon terapie - názory

966
3.9.13 19:16

Hydrocolon terapie - názory

Ahoj holky, hledám někoho, kdo vyzkoušel Hydrocolon terapii…uvažuji nad tím už dlouho, ale popravdě z toho mám celkem strach. Před 4 roky mi zjistili celiakii. Jsem pořád strašně nafouklá, doktoři tvrdili, že když začnu dodržovat bezlep. dietu, vše se upraví…no jenže to teda tak není :zed: 4 roky dodržuji bezlep. dietu a stejně mám břicho furt jak balon. Pohybu mám dost, zkoušela jsem čaje, vlákninu, espumisan a spoustu dalších věcí a nic. Prosím, pokud se najde někdo, kdo to vyzkoušel, pište, budu ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7965
3.9.13 19:21

@Ale85 známa na tom byla prý se cítila super ale pul roku se pak potýkala s nemocemi vybije to imunitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
3.9.13 19:25

@phoma prý to má imunitu posílit…Teď si vybrat co je lepší, jestli nafouklá nebo nemocná… Ale už jsem z toho na nervy, musím nosit jen volné trika, když mám něco upnutého, vypadám jak těhotná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
3.9.13 19:27

Ahoj
určitě ne, jelikož ti to právě zničí ty důležité bakterie, jenž máš už takhle málo. Kup si inulín, ten ti vykrmí pořádnou kolonii bakterií a bude to lepší. Jinak hodně fajn je změnit jídelníček, co jsem začala jíst každé 3 hodiny ale opravdu velmi malé porce, neskutečně se mi ulevilo, žádné nadýmání, žádné nafouklé břicho, nestačila jsem zíraat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
3.9.13 19:27

@Ale85 myslim ze u tebe to muze jen pomoct ona je prastena dělala to bezduvodne a to je vegetariánka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
3.9.13 19:36

@jizvíková Vím, že je to i hodně o tom, jak často jím, snažím se jíst pravidelně, ale ne vždy to jde. Každopádně inulin vyzkouším, toto mi nějak uniklo, a že jsem toho vyzkoušela už hodně. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
3.9.13 19:54
@Ale85 píše:
@phoma prý to má imunitu posílit…Teď si vybrat co je lepší, jestli nafouklá nebo nemocná… Ale už jsem z toho na nervy, musím nosit jen volné trika, když mám něco upnutého, vypadám jak těhotná :,(

mám celiakii od narození a ač držím dietu, tak břicho mám a mít budu :nevim: a čím jsem byla hubenější, tím víc to bylo vidět :? jsem ráda, že všechno ostatní mě přešlo a je mi jinak fajn :palec: a s nemocnými střevy bych určitě nešla na nic podobného :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
3.9.13 20:03

@Natyna Tak mě ani nejde o to, že mi jde vidět břicho, ale o ten pocit…necítím se dobře, byla doba, kdy jsem třeba i víc jak týden nešla vůbec na velkou, to bylo strašné. A nezabíralo nic, ani projímadla. Ale to už se zlepšilo, nadýmání ale zůstalo…břicho ať mám, ale ať zmizí ten pocit, že každou chvilku odletím, víš jak :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
3.9.13 20:08

@Ale85 já vím, je to naprd…je zvláštní, že všude se píše o velkých průjmech a já mám uplně stejný problém jako ty a týden je pro mě ještě krátká doba…chodíš někam na gastro?? tam ti na to musejí něco říct, nebo poradit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.13 20:09

Tak ja se byla vycistit hydrocolonem, mela jsem 5 kur a sly ze mne teda plisne a blivajzy, byla jsem rada, ze jsem to absolvovala, ale je potreba kur mnohem vice, zlepsila se mi plet, nemoci zadne, naopak jsem pak hnedka na prvni pokus otehotnela, ja teda chtela zamerne ocistu pred tim nez jsme se zacali snazit..moji kolegyni naopak to dobre vubec nedelalo, bolelo ji to a vubec ji to nesedlo, mela krece a ukoncilo to po prvni kure..jinak mi to delala primo nejaka mudr po vstupni konzultaci nikoli jen nekdo vyskoleny..rekla bych ze to bude kus od kusu jak to komu pomuze a bude na to reagovat…

• Citovat
  • Upravit
3.9.13 20:19

S onemocněním střev bych tohle rozhodně nepodstupovala, ani nic podobného. Jednou máš nemocný střeva, tak si je nedrásej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
3.9.13 20:21

@Natyna na gastro chodím pravidelně, když jsem doktorovi řekla, že je to 12 dní, co jsem nebyla na velké, se smíchem odpověděl, že kolik celiaků by si to se mnou vyměnilo, že mají opačný problém…ale poslal mě na vyšetření, na nic nepřišli. Teď chodím tak jednou za 2 - 3 dny a to je super, ale teda furt do sebe láduju něco na podporu trávení (konopný olej, jabl. ocet, různé sirupy atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
3.9.13 20:22
@Anonymní píše:
Tak ja se byla vycistit hydrocolonem, mela jsem 5 kur a sly ze mne teda plisne a blivajzy, byla jsem rada, ze jsem to absolvovala, ale je potreba kur mnohem vice, zlepsila se mi plet, nemoci zadne, naopak jsem pak hnedka na prvni pokus otehotnela, ja teda chtela zamerne ocistu pred tim nez jsme se zacali snazit..moji kolegyni naopak to dobre vubec nedelalo, bolelo ji to a vubec ji to nesedlo, mela krece a ukoncilo to po prvni kure..jinak mi to delala primo nejaka mudr po vstupni konzultaci nikoli jen nekdo vyskoleny..rekla bych ze to bude kus od kusu jak to komu pomuze a bude na to reagovat…

máš pravdu, sto lidí, sto chutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 20:22

Jeste me napada, neni k te celiakii jeste neco dalsiho, co ve strave vadi? Treba mleko? Nebo jine alergie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
3.9.13 20:23
@Ale85 píše:
@jizvíková Vím, že je to i hodně o tom, jak často jím, snažím se jíst pravidelně, ale ne vždy to jde. Každopádně inulin vyzkouším, toto mi nějak uniklo, a že jsem toho vyzkoušela už hodně. Děkuji ;)

jinak celiak a zacpa moje utrpeni

zazivani mam jinak na prd od narozeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí