Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A nedá se vyměnit jen ten poškozený kus? A asi i podklad, jestli to smrdí…
@Anonymní píše:
Ahoj mam problem, jsem v byte a byvaly najemnik, poskodil podlahu, jeho pes chcal na podlahu a on to neuklidil, takze v jednom pokoji, cernej flek cca 20×20 cm siroky.
Neporadite nejaky pripravek jak to odstranit, nebo bude potreba, dat novou plovoucku? Pak je tam po nem komoda a u nohy je videt, ze je to take nasakle, smrdi to, jak se zbavit zapachu a nak to z toho dostat?
nová podlaha, nohu bych zkusila nastříkat savem
@LauraLola píše:
A nedá se vyměnit jen ten poškozený kus? A asi i podklad, jestli to smrdí…
Poškozený kus vyměnit lze, ale je potřeba rozebrat podlahu, a ten náhradní kus mít…
Jinak za mě - komodu bych vyhodila, už kvůli zápachu a bakteriím a podlahu jako lamino zřejmě nijak nevyčistíš.. černý flek spíše značí, že povrch byl agresivní močí poškozen natrvalo…Je to určitě z moči? Nemůže to být ohořelé nebo poškozené něčím horkým?
Ahoj mam problem, jsem v byte a byvaly najemnik, poskodil podlahu, jeho pes chcal na podlahu a on to neuklidil, takze v jednom pokoji, cernej flek cca 20×20 cm siroky.
Neporadite nejaky pripravek jak to odstranit, nebo bude potreba, dat novou plovoucku? Pak je tam po nem komoda a u nohy je videt, ze je to take nasakle, smrdi to, jak se zbavit zapachu a nak to z toho dostat?