Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dámy, ženské.
Jdu se sem jen tak vypovídat, popřípadě si precist vaše názory. Dluhy, to není zrovna úsměvné těma, takze cekam i narážky a zensky který si na mne tady poradně smlsnoujak to tady bývá zvykem.
Jde o to ze jsem začal a s ptitelem bydlet a postupně zjistuju dluhy, ba i vic exekuce. Na stránce ceerc jsem zjistila ze ma dve exekuce, ale asi to tam neaktualizuji, nebo jsou tam částky bez soudních výloh, ale částky nesedí. Spisove značky ano. Dneska jsem zjistila ze ma třetí exekuci která v ceerc neni napsana… Ma otázka zní, kde zjistim podrobný výpis dluhu?? Solus asi pracuje na stejném principu. Chci uz bezpevne vedet kde co je. Podotikam ze si je přítel udělal z blbosti a ted platime mesicne okolo 10.000 aby jsme to měli z krku.ale vždy jak doplatime neco, ukáže se další. Pošta mu chodí na utad a ma odnasku na postu… Tak se do mne dejte. Ja vim ze si každá vybirame chlapy, ze je to vul atd… A ze. S nim budu drz budu, ale copak vy samy jste nikdy neměly dluhy? Ja dluhy mam ale všechny platil tak jak mam. Sama bych nemohla spat, kdybych byla ve skluzu.
nemam dluhy - měla bych je, kdybych zůstala s ex
hele, asi takhle - člověk, co má bydliště na úřadu a poštu si posílá kajsi do háje, by mi nestál za opření kola - ze zkušenosti. Protože přesně jak píšeš- vždy se objeví něco nového. Kdyby byl co z čeho, obešle všechny možnosti - obvolá atd.. Tobě, jako cizí osobě, nikdo nic neřekne a to vč. solusu. centrální evidence jako taková je totiž pouze solus.
Tak jako prvni by mel s tebou mluvit pritel a pokud VY oba platite jeho dluh, tak je na nem, aby ti rekl vse a sam se snazil vse pozjistovat.
Nevim, co ty sama zmuzes, jestli on sam nema prehled.
@Anonymní píše:
Jdu se sem jen tak vypovídat, popřípadě si precist vaše názory. Dluhy, to není zrovna úsměvné těma, takze cekam i narážky a zensky který si na mne tady poradně smlsnoujak to tady bývá zvykem.
Jde o to ze jsem začal a s ptitelem bydlet a postupně zjistuju dluhy, ba i vic exekuce. Na stránce ceerc jsem zjistila ze ma dve exekuce, ale asi to tam neaktualizuji, nebo jsou tam částky bez soudních výloh, ale částky nesedí. Spisove značky ano. Dneska jsem zjistila ze ma třetí exekuci která v ceerc neni napsana… Ma otázka zní, kde zjistim podrobný výpis dluhu?? Solus asi pracuje na stejném principu. Chci uz bezpevne vedet kde co je. Podotikam ze si je přítel udělal z blbosti a ted platime mesicne okolo 10.000 aby jsme to měli z krku.ale vždy jak doplatime neco, ukáže se další. Pošta mu chodí na utad a ma odnasku na postu… Tak se do mne dejte. Ja vim ze si každá vybirame chlapy, ze je to vul atd… A ze. S nim budu drz budu, ale copak vy samy jste nikdy neměly dluhy? Ja dluhy mam ale všechny platil tak jak mam. Sama bych nemohla spat, kdybych byla ve skluzu.
ne dluhy jsme nikdy neměli a nemáme ale on sám tě neřekne kde všude dluží a kolik? To musí být super vztah když může kdykoliv někdo zaklepat, určitě bych s nim nebydlela, já ani nebyla. 10 000 měsíčně mít a nemít je hodně ![]()
Mmchdm, platíte? dáváš mu na to? Jsi dobře naivní.. našel takovou, co mu to zaplatí a pak ave
kašli na něj, najdi si solidního ![]()
Bud rada, ze nejste manzele. Takto muzes prihlizet novym a novym exekucim partnera a az te to prestane bavit, tak odejdes bez toho, abys musela dluhy sama zaplatit. Hlavne se nenech premluvit na pujcky na tve jmeno.
Kde co zjistit bohuzel neporadim.
@Anonymní píše:
Máš ve všem jasno. Tady není co psát. ![]()
Pardon, ale z „blbosti“ si může člověk třeba obarvit vlasy na zeleno a pak toho litovat, ale exekuce to není jen tak „omylem“ a „já za to vlastně nemůžu“. Takovým lidem je lepší nevěřit a co nejrychleji vycouvat ze dvěří. Proč vycouvat? Aby měl člověk pod kontrolou, jestli mu ještě na poslední chvíli nekrade peněženku. Protože takový lidé lžou, protože musí. Z principu není špatný ten, kdo má dluhy, ale ten, kdo o nich musí lhát a tajit je, pak je něco špatně. ![]()
@Anonymní píše:
neexistuje zadny souhrnny registr veskerych dluhu, bohuzel. Nezjistis to, bud z nej vylames, kde dluhy ma, nebo vam taky jednoho dne budou odvrtavat zamky, prtoze prijde fyzicka exekuce. Dobre bych si rozmyslela, zda mi ten clovek stoji za ten stres a za to, ze budes hustit do vztahu svoje penize…
V životě jsem měla jednu půjčku, zaplatila jsem a už nikdy víc, ani kreditku.
Pokud clovek na něco nemá, ať si to neporizuje.Pak beztak jen fnuka a pujcku řeší další půjčkou. Je to koloběh, a z něj se špatně dostava.
Rada: odejdi dokud můžeš a neohlizej se, protože pritel bude sekat dluhy dál a buh ví jestli skončí jen u exekuci, nebo i u lichvy.
@Bibi239 píše:
neexistuje zadny souhrnny registr veskerych dluhu, bohuzel. Nezjistis to, bud z nej vylames, kde dluhy ma, nebo vam taky jednoho dne budou odvrtavat zamky, prtoze prijde fyzicka exekuce. Dobre bych si rozmyslela, zda mi ten clovek stoji za ten stres a za to, ze budes hustit do vztahu svoje penize…
Přesně tak.
Kopni dárečka někam a nedotuj mu živobytí.
Nechápu ten útočný tón - tak se do mě dejte, jak je tady zvykem - a podobně. proč sem tedy píšeš? Tvůj život, tvoje volba, každýmu je lhostejný, co sis vybrala. A ne, dluhy nemám.
@Anonymní píše:
Jediný dluh, který kdy budu mít je hypotéka!! to ti přísahám, že se Debra Morgan jmenuju!
Nikdy jsem dluh neměla a nevím co by se muselo stát, abych ho udělala. Asi bych musela potřebovat nějakou vysokou částku na léčbu svých dětí
Jediné co akceptuji je hypotéka. Dluhy si lidé dělají z nenažranosti a hlouposti. Moje máma byla samoživitelka s malinkým příjmem (byla knihovnice) a všechno zvládla. Dá se našetřit na cokoli jen člověk musí chtít, odpustit si zbytečnosti a uskrovnit se.
Dluhy jsem nikdy neměla. Podepisuje ti aspoň někde částky, cos mu půjčila?
vzkašli swe na něj, nebo se v tom taky utopíš. Hlavně si s ním nedělej děti!!!
jak to tady bývá zvykem.
ale vždy jak doplatime neco, ukáže se další. Pošta mu chodí na utad a ma odnasku na postu… Tak se do mne dejte. Ja vim ze si každá vybirame chlapy, ze je to vul atd… A ze. S nim budu drz budu, ale copak vy samy jste nikdy neměly dluhy? Ja dluhy mam ale všechny platil tak jak mam. Sama bych nemohla spat, kdybych byla ve skluzu.
Jdu se sem jen tak vypovídat, popřípadě si precist vaše názory. Dluhy, to není zrovna úsměvné těma, takze cekam i narážky a zensky který si na mne tady poradně smlsnou
Jde o to ze jsem začal a s ptitelem bydlet a postupně zjistuju dluhy, ba i vic exekuce. Na stránce ceerc jsem zjistila ze ma dve exekuce, ale asi to tam neaktualizuji, nebo jsou tam částky bez soudních výloh, ale částky nesedí. Spisove značky ano. Dneska jsem zjistila ze ma třetí exekuci která v ceerc neni napsana… Ma otázka zní, kde zjistim podrobný výpis dluhu?? Solus asi pracuje na stejném principu. Chci uz bezpevne vedet kde co je. Podotikam ze si je přítel udělal z blbosti a ted platime mesicne okolo 10.000 aby jsme to měli z krku.