Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, toto vse co jsi napsala mazej rict svymu dr.tady ti nikdo testy neudela, ani ti nerekne cim to je.
Proboha, proč nejdeš k doktorovi? Mam podobný zkušenosti, ale určitě bys nechtěla slyšet, proč se tak dělo, takže šupem k dr. Nechápu, proč někdo radši sedne na emimino, než řeší problémy ![]()
@martina.se píše:
Proboha, proč nejdeš k doktorovi? Mam podobný zkušenosti, ale určitě bys nechtěla slyšet, proč se tak dělo, takže šupem k dr. Nechápu, proč někdo radši sedne na emimino, než řeší problémy
Vsak zakladatelka pise ze to rekla dr.
Já jsem si toho vědomá a budu tam muset ve výsledku jít. Ale od té doby co mě velmi nešetrně vyšetřila gynekoložka a na nefrologii mi pro účel prostých krevních odběrů rozpíchali levou ruku /nechtěla mi téct krev/ mám trošku víc obavy
Nejspíš krev ve stolici. Hemeroidy nebo alergická reakce. Urychleně řešit. Až se budeš popelit v urně, bude ti jedno, jestli máš rozpíchanou ruku.
Tak to nechápu dr. Dělala testy na raka? Dělala testy na alergie? Jak může dr říct, že je to normální? To se mi nezdá. My měli tohle, byla to rakovina, ale pokud se řeší včas, je to celkem v pohodě.. šokuje mě přístup doktora.. Kolik Ti je, že Tě vyšetřuje dětská doktorka?
@martina.se píše:
Tak to nechápu dr. Dělala testy na raka? Dělala testy na alergie? Jak může dr říct, že je to normální? To se mi nezdá. My měli tohle, byla to rakovina, ale pokud se řeší včas, je to celkem v pohodě.. šokuje mě přístup doktora.. Kolik Ti je, že Tě vyšetřuje dětská doktorka?
Nevyšetřovala mě ted, ale před několika lety když jsem problémy s průjmem už měla. Ted je mi 27 roků, psala jsem do jedné netové poradny a tam mi odepsali taky o alergii prý že rakovina je v mém věku nejméně pravděpodobná. Někde jsem četla, že to zas tak úplně není pravda…
@Anonymní píše:
Nevyšetřovala mě ted, ale před několika lety když jsem problémy s průjmem už měla. Ted je mi 27 roků, psala jsem do jedné netové poradny a tam mi odepsali taky o alergii prý že rakovina je v mém věku nejméně pravděpodobná. Někde jsem četla, že to zas tak úplně není pravda…
Proč píšen na net a nejdeš na testy, po netu Ti přeci nikdo neřekne, co to je.. zbytečně ztrácíš čas. chjo toto..Rak je až to nejhorší, ale nechápu, proč to tolik let neřešíš? Může jí i o crohnovu nemoc a spousty dalších.. Ale prostě proč to neřešíš? Mmchdm, u nás byla rakovina ve 22, takže to není otázka věku, spíš stravy, životního stylu, predispozic a pod.. a pokud neřešíš a neléčíš takové stavy, tak jsi bohužel na nejlepší cestě se k tomu dopracovat
![]()
Může to být Crohn, ulcerózní kolitida, celiakie nebo nádor
A teď si vyber
No nejlepší bude zajít si k dr., ten ti udělá vyšetření nebo tě pošle rovnou na gastro a tam už si s diagnózou poradí
Ahoj chtěla bych se poradit o následujícím. Už od malička mám problém s trávením dětská paní doktorka mi řekla, že to asi bude alergie a neřešila to dál. Skoro vždy když sním nějaký rozehřátý mléčný výrobek, nebo něco co obsahuje tuk dostanu tzv. reakci. Začnu se potit, bolet v podbřišku, občas se přidají pocity na zvracení. Pak následuje silný průjem. Ted se mi stává stejná věc pokaždé když přijdu do práce, akorát barva je hodně tmavě hnědá. Stává se mi to každé ráno nezávisle na tom co sním. Občas mě bolí v levém podžebří, poslední dobou vyjímečně i v pravo pod žebry. V noci se hodně potím a jsem bledá ač jsem nedávno absolvovala týden u moře. Má někdo podobnou zkušenost?